Beautyblender Makyaj Süngeri

Hollywood‘un ünlü makyözlerinden Rea Ann Silva, tarafından üretilen makyaj süngeri makyaj yapmayı kolaylaştırıyor.
Beautyblender Makyaj Süngeri

Makyaj yapımı için önemli olan malzemelerden biri makyaj süngeridir. Makyaj süngerleri çeşitli boyutlarda ve şekillerdedir. Her makyaj süngerinin kullanım alanı ve kullanım şekli farklıdır. Bazı makyaj süngerleri makyaj yapmanızı zorlaştırsa da bazıları kolaylık katmaktadır.

 

beatyblender-makyaj-sungeri-002.jpg

 

Hatta bazı makyaj süngerleri de kötü bir makyaj yapmanıza sebep olabilir. Bu yüzden makyaj ürünleri alırken nasıl dikkat ediyorsanız, makyaj süngerleri için de aynı özeni göstermelisiniz. Kusursuz makyaj istiyorsanız, beautyblender makyaj süngerini denemelisiniz. Beautyblender dünyadaki ilk oval makyaj süngeridir. Diğer makyaj süngerlerinden farklı yapısı ve üretildiği özel malzemeler ne kadar iyi bir ürün olduğunun kanıtıdır. 

 

beatyblender-makyaj-sungeri-001.jpg

 

Profosyonel ve kusursuz makyaj için bu makyaj süngerini kullanmalısınız. Süet yüzeyi ve kavisli şekli ile kullanım rahatlığı vermektedir. Yüzünüze en iyi ten makyajı beautyblender sayesinde yapabilirsiniz. Kolay ve pratik kullanımı sizleri sevindirecek ve kusursuz makyaj yapma imkanını verecek. Tüm kozmetik mağazalarında bu ürünü bulabilirsiniz. Satış fiyatı 50 tl dir. 

 

Şeyma TOKUR / NeOldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.