Bayramlarda Çocukları Evde Tutmak İmkansız

Ramazan Bayramı nedeniyle Tekirdağ sahilindeki park alanı çocuklarla dolup taşarken, çocukların aileleri de onları izleyerek mutluluklarına ortak oldu.
Bayramlarda Çocukları Evde Tutmak İmkansız

Ramazan Bayramı nedeniyle Tekirdağ sahilindeki park alanlarına akın eden çocuklar, gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlenirken, aileleri ise yaptıkları açıklamalarda özellikle bayram günlerinde çocukları evde tutmanın imkansız olduğunu belirtiyor.

Bayramın ilk gecesini parklarda heyecan ve mutlulukla geçiren çocuklar, her bayramda olduğu gibi bu bayramda da doyasıya eğlendiler.

ramazan bayramı çocukların eğlencesi

Sabahın erken saatlerinde bayram heyecanı ile uyanan çocuklar, gün boyunca parklarda eğlenmenin tadını çıkardı. Süleymanpaşa ilçesinde bulunan park alanına akın eden çocukların aileleri de çocuklarının parktaki eğlencesini sevinçle izleyerek şunları ifade ettiler:

“Bizler de onların zamanında bayramın ilk gecesi heyecandan sabaha kadar uyuyamazdık. Şimdi biz de onlarla birlikte kendimizi dışarıya attık”

çocuklar parklarda eğlendi

“NASIL SABAH OLACAK DİYE DÜŞÜNÜP DURURDUK”

Sahildeki park alanında bulunan çocukların aileleri ise “Bizler de onların zamanında bayramın ilk gecesi heyecandan sabaha kadar uyuyamazdık. Hep düşünürdük nasıl sabah olacak diye düşünüp dururduk. O anki heyecanı anlatamayız. Hemen sabah olsun da harçlıklarımızı alıp akşama kadar eğlenelim istiyorduk. Tabi o zamanlar başkaydı bu kadar oyuncak bu kadar imkan yoktu. Çocukları içeride tutamak imkansız. Şimdiki çocuklar daha şanslı akıllara gelmeyecek kadar çeşit çeşit var. Şimdi buraya geldik çocuklarımız eğleniyor biz de onları izliyoruz” diye konuştular.

çocukların bayram eğlencesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum