Bayburt' un En İyi Otelleri

Bayburt' ta konaklamanızda kalabileceğiniz noktaları sizler için derledik.
Bayburt' un En İyi Otelleri

Bayburt küçük ama gönlü büyük insanlarla dolu güzel şehirlerimizden bir tanesidir. Konaklamak için de uygun otellere sahiptir. Bayburt' ta nerede kalınır? İnceleyeniz.

Hotel Bayburt Konaklama

Odalar gayet modern döşenmiş, siz ve aileniz için tüm konforu sağlayacak bir konaklama noktasıdır. Açık büfe kahvaltısıyla size şahane bir kahvaltı hizmeti sunar. Ayrıca otel mutfağında yöresel lezzetlere yer vererek Bayburt mutfağının en güzel örneklerini sunuyor. Otel merkezi bir noktada bulunup tüm ulaşım merkezlerine eşit uzaklıktadır. Otelin terasından şehir manzarasına bakmaya doyamayacaksınız. Ayrıca bu otelde odaların bazılarında küçük bir mutfak ve buzdolabı da mevcuttur.
 

hotel-bayburt-konaklama.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 116TL.

Adres: Trabzon yolu üzeri, Bayburt Girişi, 69000 Bayburt Merkez

Tel: (0458) 333 69 69
 

Büyük Bayburt Otel

Bayburt şehir merkezinde bulunan Büyük Bayburt Oteli çok sayıda misafir ağırlayan Bayburt otellerinden bir tanesidir. Misafirlerine çok güzel şekilde hizmet veren, gerek ailenizle gerekse, tek başınıza konaklayabilmeniz için Bayburt' ta aradığınız bir otel varsa Büyük Bayburt Oteli'ni gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Otelin tüm odaları çok modern döşenmiş olup, kaliteden hiçbir şekilde ödün vermemektedir.
 

buyuk-bayburt-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 170 TL.

Adres: Merkez, Cumhuriyet Cad. 69000 Bayburt

Tel: (0458) 216 16 16

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.