Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri (2024)

Muazzam grafikleri, oynanışı ve hikayesi ile başyapıt olan BF4'ün sistem gereksinimleri nelerdir? İşte Battlefield 4 sistem gereksinimleri;
Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri (2024)

Battlefield 4

Battlefield 4, Dice ve Electronic Arts tarafından geliştirilmiştir. Fps veya Aksiyon oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardandır. 2024 yılında olmamıza rağmen birçok oyuncu tarafından oynanan efsane oyun Battlefield 4'ün sistem gereksinimleri nelerdir? Bu yazımızda Battlefield 4 sistem gereksinimlerini detaylı bir şekilde araştırdık ve derledik.

İçeriğimizde "Battlefield 4 kaç gb? Battlefield 4 minimum sistem gereksinimleri nelerdir? Bilgisayarım Battlefield 4 kaldırır mı?" gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Ayrıca sistem özelliklerinizi biliyor fakat oyunu açıp açmayacağını biliyorsanız yorumlar kısmında sisteminizi belirtebilirsiniz. Size en kısa sürede dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri


Battlefield 4 Kaç Gb?

Multiplayer modu ile oldukça merak edilen seri Battlefield 4 tek kişilik hikaye moduyla da kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarıyor. Muazzam bir şekilde ilerleyen hikayeye, göz alıcı grafiklere ve oyunun adeta içerisindeymiş gibi hissedeceğiniz dinamiklere sahip olan oyun Battlefield 4, 30 GB depolama alanı istemektedir. Sahip olduğu grafiklere bakarsak Electronic Arts ve Dice yapımcılarının oldukça iyi bir iş çıkardığını söyleyebiliriz. 

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri


Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri

Bilgisayar platformunda en çok oynanan oyunlardan birisi olmayı başaran Battlefield 4'ün sistem gereksinimleri oldukça fazla merak edildi. Sizler için BF4 yani Battlefield 4 sistem gereksinimlerini paylaştık. İşte Battlefield 4 sistem gereksinimleri;

Battlefield 4 Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: 64 Bit veya 32 Bit Windows 7, 8.1 ve 10
  • İşlemci: Amd Athlon X2 veya Intel Core 2 Duo
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GT 512 MB veya AMD Radeon HD 3870 512 MB
  • Depolama: En az 30 GB boş alan

Battlefield 4 Önerilen Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7 ya da daha iyisi
  • İşlemci: AMD 6 çekirdekli işlemci ya da Intel 4 çekirdekli işlemci 
  • RAM: 8 GB
  • Ekran Kartı: NVIDIA GTX 660 2 GB ya da AMD Radeon HD 7870 2 GB
  • Depolama: En az 30 GB boş alan

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri

Önerilen İçerik; Battlefield 5 Sistem Gereksinimleri

Neoldu.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum