Batı Akdeniz Bölgesi İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'in batısında şiddetli fırtınanın etkisini göstereceği uyarısında bulundu.
Batı Akdeniz Bölgesi İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Rüzgarın, 27.07. Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz'in batısında (Kaş - Kumluca arasında) batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Gece saatlerinde etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı başta denizcilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. "

Akdeniz bölgesindeki bazı illerde günün en yüksek sıcaklıkları ise şu şekilde:

Antalya: Az bulutlu ve açık 32

Mersin: Az bulutlu 34

Adana: Parçalı bulutlu 37

DİĞER BÖLGELERDE HAVA NASIL OLACAK?

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin kuzeydoğu kesimleri ile zamanla Trakya ve Batı Karadeniz çevrelerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava Sıcaklığı: Doğu bölgelerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar: Genellikle güney yönlerden, Marmara ve güneydoğu kesimlerde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum