Başak Şengül Kimdir

Televizyon ekranının başarılı sunucusu Başak Şengül, 1979 yılında İstanbul’da doğdu.
Başak Şengül Kimdir

Başak Şengül’ün Biyografisi

Başak Şengül, ilk ve orta eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi’nde İletişim Fakültesi’nde okudu. Başarılı bir lisans eğitiminin ardından okulundan mezun oldu ve lise yıllarından beri istediği habercilik alanında kendisini geliştirdi.

 

Kariyeri

Mezun olduktan sonra ilk deneyimini CNN Türk ekranlarında yaşadı. CNN Türk’te stajyer olarak girdi. Stajyerlik süresi tamamlandıktan sonra muhabir olarak görev aldı. İlk zamanlar ekranlarda kısa kısa süreler aldı ancak sonrasında 6 yıl boyunca muhabirlik görevinde bulundu.

Yaşadığı deneyimin sonunda 2006 yılında bir nevi ödüllendirilerek ‘’ Gece Görüşü ‘’ programını sundu. 2009 yılına kadar CNN Türk’te çalıştı

CNN Türk’ten ayrıldıktan sonra HaberTürk’e transfer oldu. Kısa bir süre HaberTürk Tv’de spikerlik yaptı. Sonrasında buradan ayrılan başarılı sunucu tekrardan eski kanalı CNN Türk’e döndü. Hafta içi her gün Bugün programının öğlen kuşağını sunmaktadır.

Başak Şengül, yaptığı bir program esnasında Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yaptığı isyanla gündeme oturdu.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum