Barış Murat Yağcı Kimdir? Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim?

Yaptığı açıklamalar ve çıkardığı şarkı ile gündeme gelen Barış Murat Yağcı, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Barış Murat Yağcı hakkında detaylı bilgiye içeriğimizden ulaşabilirsiniz. İşte Barış Murat Yağcı Kimdir ve hakkında bilgiler.
Barış Murat Yağcı Kimdir? Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim?

Survivor yarışmasında kendisini tüm Türkiye’ye tanıtan Barış Murat Yağcı, sevenleri tarafından kim olduğu merak ediliyor. Bu yazımızda ise Barış Murat Yağcı’nın kim olduğunu sizler için araştırdık. İşte Barış Murat Yağcı Kimdir? Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında ve Sevgilisi Kim? gibi soruların yanıtı.


Barış Murat Yağcı Kimdir?

Barış Murat Yağcı Kimdir

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası ilişkiler bölümünü okumuştur. Daha sonra ikinci bir diploma için Anadolu Üniversitesi spor yönetimi bölümünde eğitim alan Barış Murat Yağcı, sakatlığına kadar Efes Pilsen Spor Kulübü’nde profesyonel olarak basketbol oynamıştır.

Spor hayatına bir süre ara veren Barış Murat Yağcı, sahip olduğu özellikler sayesinde kendisini modelliğe yönlendirmiştir. Best Model of Turkey isimli yarışmayı 1. Sırada tamamlayan Barış Murat Yağcı, bu başarısı sayesinde dizi yapımcıların dikkatini çekerek oyunculuk kariyerine başlamıştır. 2014 yılında oyunculuğa Kocamın Ailesi isimli dizide resmen oyunculuğa başlayan Barış Murat Yağcı, aynı yıl Figüran filminde rol almıştır.

2015, 2017 ve 2018 yıllarında birer dizide oynayan Barış Murat Yağcı, asıl olarak tanındığı Survivor yarışmasına 2020 yılında katılmıştır ve ikinci olarak tamamlamıştır.


Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında?

Barış Murat Yağcı Kaç Yaşında

1991 yılında İzmir’de doğup büyüyen Barış Murat Yağcı, 30 yaşındadır. 2014 yılından beri ekranlarda olan başarılı oyuncu Türkiye’de fazlasıyla sevilmektedir. Survivor yarışmasında yaşadıkları birçok kişiyi kendisine bağladı. Kendisini sevenler sosyal medya üzerinden farklı farklı şekilde destek mesajı verdi.


Barış Murat Yağcı Sevgilisi Kim?

Barış Murat Yağcı Sevgilisi Kim

Survivor yarışmasında bir süre birbirleriyle rakip olan Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı ikilisi yarışma sonrası sevgili oldular. Birlikte oldukları videolar ve fotoğraflar sosyal medya’da gündeme gelirken bu ikili geçtiğimiz aylarda ayrıldı. 28 Nisan 2021 tarihinde çıkardığı Her Şeye Rağmen isimli şarkısı 2 milyondan fazla kişi tarafından tıklama almıştır. Aynı isimde bir de kitabı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.