Barış Arduç Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Benim İçin Üzülme isimli dizisi ile geçen Barış Arduç, 9 Ekim 1987’de İstanbul’da dünyaya geldi.
Barış Arduç Kimdir

Barış Arduç Biyografisi

Yüzme, dalgıçlık, futbol, fotomodellik ve seslendirmeden sonra oyunculuk yapmaya başlayan genç oyuncu, bu alanda eğitim almaya başladı. Daha sonra çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Barış Arduç, Deliha isimli filmin senaristi ve rol arkadaşı Gupse Özay ile birlikte.

2012’de Benim İçin Üzülme isimli dizide Ahmet karakteri ile kamera karşısına geçti. Dizi, birbirlerinde çok farklı kültürlerde yetişen Buke ve Niyazi’nin zorluk içerisinde yürütmeye çalıştıkları aşkını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tansel Öngel ve Fulya Zenginer yer aldı. 2013’de ise Bugünün Saraylısı isimli dizide rol aldı. Kökleri Osmanlı sarayına kadar uzanan bir ailenin ekonomik zorluklar çekmesi üzerine yaşadıkları köşkü satılığa çıkarırlar.Yalıya hiç beklemedikleri bir kişi talip olur ve herkesin hayatı alt üst olur. Dizinin başrollerinde ise Selçuk Yöntem, Nazan Kesal, Begüm Akkaya ve Cansu Tosun yer aldı.

2014’te Deliha isimli sinema filminde Cemil karakterini canlandırdı. Film, hayatının aşkını arayan Zeliha isimli genç bir kızın bu yolda yaşadığı komik olayları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Gupse Özay, Derya Alabora, Cihan Ercan, Zeynep Çamcı ve Barış Arduç yer aldı. Daha sonra ise Sadece Ben isimli filmde rol aldı. Film, gözleri görmeyen Hazal ile Ali’nin yollarının kesişmesiyle başlıyor. Sevdiği kadın için kendi hayatını tehlikeye atan adamın verdiği mücadeleleri anlatan filmin başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Belçim Bilgin Erdoğan yer aldı. 2015’te ise Kiralık Aşk isimli dizide Ömer karakterini canlandırdı. Filmin başrollerinde ise Elçin Sangu, Barış Arduç, Sinem Öztürk ve Salih Bademci yer aldı.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler :

  • 2012- Benim İçin Üzülme
  • 2013- Bugünün Saraylısı
  • 2014- Deliha
  • 2014- Sadece Sen
  • 2015- Racon
  • 2015-Kiralık Aşk

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum