Banu El Kimdir? | Evli Mi ve Kaç Yaşında?

Haber kanallarında yaptığı spikerlikle tanınmayı başaran Banu El, kimdir, evli mi ve kaç yaşında? sorularıyla araştırılıyor. İşte Banu El biyografisi.
Banu El Kimdir? | Evli Mi ve Kaç Yaşında?

Birçok kanalda yaptığı sunuculuk, spikerlik ve moderatörlük ile adından söz ettiren Banu El, merak edilen isimlerin arasında yer alıyor. İşte Banu El kimdir ve evli mi gibi soruların yanıtı.

Banu El Kimdir?

30 Ağustos 1981 tarihinde Almanya’nın Hamburg şehrinde dünyaya gelmiştir ve 39 yaşındadır. Okul çağına gelmeden önce ailesiyle beraber Türkiye’ye gelerek eğitimine Kocaeli’nde başlamıştır. Kariyerine TV 41’de başlayan Banu El, günümüzde spikerlik, sunuculuk ve moderatörlük yapmaktadır.

Klasik eğitimini burada tamamladıktan sonra üniversite sınavlarına girdi ve bu süre içerisinde hem okuyup hem de voleybol dalında lisanslı sporcu haline gelen Banu El, okulundan mezun olduktan sonra akademik kariyerine devam etti ve Yüksek lisans tezi olarak Franz von Papen’in Türkiye Büyükelçilik Yıllarını inceledi.

Banu El

Akademik kariyerinin ardından bir süre kendi işleriyle uğraştı. Kısa bir süre reklam pazarlama ya da idari işler pozisyonları görevinde bulundu. Bu işlerinin ardından yakın çevresinin de desteği ile televizyon ekranlarında kendisine şans verildi. Kariyerine ilk olarak TV 41'de muhabirlik alanında çalışan Banu El, daha sonra FOX TV haber merkezinde çalıştı.

2009 yılında gelen teklif üzerine NTV’ye transfer olup spikerlik yapmaya başladı. 2 yıl boyunca NTV’de çalıştı ve sonrasında buradan ayrıldı. 2011'de Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni açılan kanalı A Haber’e geçerek hala günümüzde burada çalışmaya devam etmektedir. Kariyerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım, Sali Berisha ve Tarık El Haşimi gibi isimlerle röportaj yapmıştır.

Banu El Evli Mi?

Özel hayatıyla ilgili pek bir bilgi paylaşmayan Banu El'in şimdilik evli olup olmadığı bilinmemektedir. Banu El, 1,68 metre boyunda olup 54 kilodur. Başarılı gazeteci Banu El, Twitter ve Instagram hesaplarını aktif olarak kullanmaktadır.

Banu El

Banu El Kaç Yaşında?

1981 yılında doğan çocukluğunu Kocaeli'nde geçiren Banu El, 39 yaşında olup gazetecilik kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Çalışma hayatına ek olarak çeşitli konferanslarda sunuculuk ve moderatörlük yapmaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum