[✔️ Güncel] Banggood İndirim Kuponu | Nisan 2021

Banggood üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinde geçerli en iyi indirim ve promosyon kuponlarına buradan ulaşabilirsiniz.
[✔️ Güncel] Banggood İndirim Kuponu | Nisan 2021

Banggood İndirim Kuponları

Banggood alışverişlerinizi daha hesaplı hale getirecek birbirinden farklı indirim kupon kodlarını sıraladık. Yüz binlerce üründe geçerli Banggood indirim kodlarına sayfamız üzerinden tek tıkla sahip olabilirsiniz. 

Banggood 2021 güncel indirim kupon kodlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bir sonraki ay yayımlanacak olan Banggood indirim fırsatları için sayfamızı takip etmeyi unutmayın. Banggood indirim kuponu ve promosyon kodlarını kullanarak tüm alışverişlerinizde %90'a varan tasarruf fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 

 


Banggood Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Banggood İndirim Kuponu

Banggood, dünya genelinde 37 global depoya sahip Çin merkezli e-ticaret platformudur. Aradığınız her şeyi rahatlıkla bulabileceğiniz Banggood alışveriş sitesi üzerinden elektronik eşyadan bayan giyime, mobil telefon ve aksesuarlarından otomobil ve motosiklet aksesuarlarına kadar 50'den fazla kategori yer almaktadır. Banggood alışveriş sitesinde satışa sunulan birbirinden farklı ürünleri en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Çinli alışveriş platformu banggood indirim fırsatlarından yararlanmak ve size özel tekliflere sahip olmak için üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekmektedir. 

Banggood mobil, son derece kolay kullanımı sayesinde hemen her yaş grubunun rahatlıkla alışveriş yapmasına izin vermektedir. Ülkenize göre dil hizmeti sunan site, Türk kullanıcılarına özel Banggood Türkiye sayfası üzerinden hizmet vermektedir. Mobil cihazınıza indireceğiniz Banggood uygulaması sayesinde özel teklif ve indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Banggood mobil tekliflerden yararlanmak için iOS veya Android uygulamalarını hemen indirin! Banggood Türkiye kullanıcıları tarafından sıkça sorulan sorular (SSS)...


⭐️ Banggood kuponlarımı nasıl kullanırım?

Banggood alışveriş sitesi düşük fiyata geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Son derece hesaplı fiyata satın alabileceğiniz yüz binlerce ürüne ek olarak daha fazla tasarruf etmenizi sağlayacak Banggood indirim kupon kodlarından yararlanabilirsiniz. Banggood indirim kuponlarını kullanmak isteyen müşterilerin site resmi web adresine giriş yaparak üyelik hesabını açması gerekmektedir. Hemen ardından beğendiğiniz ürünleri sepetinize ekleyerek alışverişlerinize devam edebilirsiniz. Banggood indirim kupon kodlarınızı sepetinizde ki ürünleri satın alırken kullanabilirsiniz.

  • Banggood İndirim kuponunu alın
  • Alışveriş sepetinizi onaylayın
  • Banggood indirim kupon kodunuzu kullanın
  • Siparişinizin ödeme işlemini tamamlayın

🚚 Banggood kargo ücreti ne kadar?

Banggood alışveriş sitesi dünyanın birçok farklı noktasında milyonlarca kullanıcısıyla yüzbinlerce çeşit ürünü en hesaplı fiyata satın alma imkanı sunmaktadır. Tıpkı Aliexpress.com veya Gearbest.com sitelerinde olduğu gibi geniş bir nakliye ağına sahip site, dünyanın farklı bölgelerine kurulmuş 37 global deposyla siparişlerinizi en kısa sürede kapınıza ulaştırmaktadır. Ortalama 14 gün içerisinde kargolama işlemi gerçekleştiren Banggood alışveriş sitesi, size yakın depo aracılığıyla ücretsiz kargo hizmeti sunmaktadır.


❓ Banggood Black Friday ve Siber Pazartesi satışları sunuyor mu?

Banggood alışveriş sitesi tıpkı Aliexpress.com ve Gearbest.com'da olduğu gibi her yıl Kara Cuma ve Siber Pazartesi indirimleri düzenlemektedir. Genellikle Kasım aynının tamamını Black Friday ve Siber Pazartesi kampanyalarıyla geçiren site, kullanıcıların milyonlarca üründe geçerli %90'a varan indirim fırsatları sunmaktadır.


✂️ Banggood iade işlemi nasıl yapılır?

Çinli alışveriş sitesi Banggodd, kullanıcılarına ürün siparişlerinde meydana gelebilecek tüm sorun ve şikayetlere karşı %100 hizmet sağlamaktadır. Banggood üzerinden vereceğiniz siparişleriniz de ürün iadesi yapabilir, paranızı iade alabilir ve ürünün yenisinin gönderilmesini talep edebilirsiniz. Banggood iade ve garanti politikası gereğince;

  • 7 gün içinde iade: Banggood üzerinden satın aldığınız ürün hasar görmüş, arızalanmış ya da çalışmıyorsa siparişinizin alınmasından itibaren 7 gün içerisinde iade edebilirsiniz. 
  • 30 gün içinde iade: Eğer satın aldığınız üründen memnun değilseniz ve ürün hala ilk aldığınız gibi duruyorsa siparişinizi almanızın ardından 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Siparişinizin iptalinde ürün memnuniyetsizlik sebebini belirtmeyi unutmayın.
  • 180 gün içinde iade: Banggood ürün kalite sorunu olan siparişlerinizi teslim almanızın ardından 180 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Ürününüzün bu kategoride olup olmadığını öğrenmek için Banggood müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

💳 Banggood ödeme yöntemleri nelerdir?

Banggood kullanıcılarına birbirinden farklı ödeme yöntemleri sunmaktadır. Her biri daha hızlı ve kolay ödeme yapmanız için tercih edilmiş Banggood ödeme seçenekleri arasında; BGpay, Kredi Kartı, Banka Kartı, Banka Havalesi, PayPal, WebMoney ve QIWI yer almaktadır.


📞 Banggood iletişim numarası nedir?

Banggood Türkiye alışveriş sitesi kullanıcılarına 4 farklı müşteri destek seçeneği sunmaktadır. Çinli e-ticaret sitesi Banggood ile iletişime geçmek isteyen kullanıcılarına profil hesabına giriş yaparak "Yardım" butonuna tıklaması gerekmektedir. Açılan sayfa üzerinden sorununuzu daha iyi anlatmanıza yarayacak seçeneği işaretleyin. Hemen ardından Banggood iletişim yöntemlerinden birini seçin. Banggood iletişim yöntemleri arasında "Facebook Massenger, E-posta, Canlı destek ve Telefon" seçeneği bulunmaktadır.


Önerilen İçerik; AliExpress İndirim Kuponları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.