Balık Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Balık burcu erkeğinin aşk hayatı nasıldır, ilişkilerini nasıl yaşar ve ne tip kadınlardan hoşlanır? İşte balık burcu erkeğinin aşk hayatındaki detaylar;
Balık Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Balık Burcu Erkeği

Balık burcu erkeği, söz konusu aşk olunca oldukça çekingen tavırlar sergiler. Yapıları kırılgandır, çok çabuk bir zaman diliminde düşünceleri değişebilir. İşte bundan ötürü aradığı kadını bulmakta zorluk çeker.

Balık erkeği romantik bir erkektir. İnce düşünceleriyle kadınları şaşırtmaya bayılırlar. Kadınlara karşı nazik ve ince oluşu kadınlar tarafından bu erkeğin beğenilmesinin en büyük nedenidir.

Konuşmaları gerçekten güzeldir. Kadınlarla çok iyi sohbet etmeleri ve onlara yakın olmalarından dolayı çapkın izlenimi verebilirler. Kadınlarla aşırı derece ilgilenir ve her kadında bir güzellik bulurlar. Aşk, balık erkeği için oldukça önemlidir. Aşkın peşinden bir ömür gidebilirler.

Balık burcu erkeği ve cinsellik, balık burcu nasıl kadınlardan hoşlanır?, balık burcu erkeği küserse, balık burcu erkeği aşık olduğunu nasıl belli eder?, balık burcu erkeği nasıl aşık edilir?, balık burcu aşk uyumu, balık burcu erkeği özellikleri gibi soruların cevaplarını sizler için araştırdık ve derledik.

balik-burcu-erkegi.gif


Balık Burcu Erkeği Özellikleri

  • Balık burcu erkeği fiziksel olarak, en dikkat çekici özelliği saçlarıdır. Saçları genellikle kıvırcık veya dalgalıdır. 
  • Balık burcu erkeği kolaylıkla kilo alabilir bu nedenle hafif kiloludur. Moda konusunda ise kendisine neyin yakışacağını çok iyi bilir ve ona göre giyinir.
  • Balık burcu erkeği, hayatının her anında hayal kurmayı çok sever. Derin hayaller kurarak gerçek zamandan uzaklaşır.
  • Bir diğer özelliği de çok fazla duygusaldır. Etrafındaki insanlara her zaman nazik ve beyefendi izlenimi bırakır.
  • İnsanları kırmayı hiç sevmez fakat sinirlendiğinde bu durum tersine döner.
  • Anlatmak istediğini bazen yanlış kelimeler ile anlatır buda insanları ister istemez kırmasına sebep olur.
  • Balık burcu erkeği herkese ve her duruma uyum sağlamasını çok iyi bilir. Her insana karşı iyimser yaklaşır ve içinde kötülük yoktur.
  • Her insanın hakkında iyi düşünceler besler. Kötü düşünceler ona göre değildir. Balık burcu erkeği sorumluluk altına girmeyi sevmezler.
  • Kendisini kısıtlayacak ve mutsuz olmasını sağlayacak şeylerden uzaklaşır. Aksi taktirde huzursuz ve keyifsiz olur.
  • Balık burcu etrafındaki insanlara kolayca güvenir. Bu durum bazen kendisine olumsuz sonuçlar olarak geri döner.
  • İş ve aşk hayatında kandırılmasına neden olur. Balık burcu erkeği oldukça hassas bir yapıya sahiptir.
  • Balık burcu erkeği, oldukça duygusaldır ve romantizmden çok hoşlanır. Yapılan yanlış ve saçma davranışlara tahammülü yoktur. 
  • Kendisinin kırıcı yönünü hemen ortaya çıkarır ve karşısındaki insana tepki gösterebilir. Fakat bu olayı istemsizce yaparlar.
  • Balık burcu erkeğinin, sosyal bir yaşantısı vardır. Arkadaşlarıyla ve ailesiyle vakit geçirmesini çok sever. Hayattan zevk almasını çok iyi bilir.

balik-burcu-erkegi-ozellikleri.jpg


Balık Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Balık burcu erkeği aşk hayatına çok önem verir. Sevdiği kadını bulursa ona kendini adar. Aşırı derecede romantik ve duygusaldır. Sevdiği kişiyle sonsuza kadar yaşamayı düşünüyorsa o kişiye çok değer verir ve ona rüya gibi bir hayat yaşatır.

Balık burcu erkeği, aşık olduğu kişiyi çok fazla sevdiği için onu sıkabilir. Sevdiği kadını mutlu etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Balık burcu erkeği aşk hayatında asla maço gibi davranmaz.

Kadınların düşüncesine değer veren onları anlayan bir erkektir. Sevdiği kişiyle uyumlu olmak ister ve bunun için çabalar. Başak burcu erkeği tam bir aşk adamıdır ve partnerini sürekli sürprizler yaparak şaşırtır. Kolay kolay kıskanç olmazlar.

balik-burcu-erkegi-ask-hayati.gif


Balık Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Balık burcu erkeğini etkilemek için tek yapmanız gereken romantik bir kadın olmak. Balık burcu erkeği, romantizmi ve duygusallığı sever. Ona sürekli olarak ilgi ve sevgi göstermeniz de diğer bir etkili yöntemdir.

Balık burcu erkeği, bazen farklı bir kişiye bürünebilir o yüzden ona saygılı olmalı ve uyum sağlamalısınız. Bütün bunları yaptıktan sonra balık burcu erkeğini etkilemeniz an meselesi olacaktır.

balik-burcu-erkegi-nasil-etkilenir-002.jpg


Balık Burcu Erkeği Aşkı Nasıl Yaşar?

Aşkı doruklarda, bulutların üzerinde yaşar. Sevdiği kadına bir prensesmiş gibi davranır, ona şiirler, sözler yazar. Balık burcunun ani değişimleri sizlerde şüphe uyandırabilir, bu nedenle ilişkide güvensizlik söz konusu olabilir. Bundan dolayı huzursuzluklar çıkabilir.

balik-burcu-erkegi-aski-nasil-yasar.png


Balık Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Balık burcu erkeği hoşlandığı kadının kendisine olumlu bakmasını ister. Duygulu, ilgili, uyumlu kadınlardan hoşlanır. Balık erkeğinin hoşlanacağı kadın ona karşı yoğun bir duygu beslemeli ve bu duyguları belli etmelidir. Yani balık erkeği verdiği sevgisine karşılık verecek kadınları tercih eder.

balik-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir-001.jpg


Balık Burcu Erkeği Cinsellik

Balık burcu erkeği, fiziksel ilişki yerine duygusal bir ilişki yaşamak ister. Yani cinsel ilişkiyi çok fazla umursamazlar. Her erkek ne kadar cinsel ilişkiyi sevse de duygusal ve tutkulu bir sevgiyi, cinsel ilişkiye tercih eder. Çekici ve yakışıklı olduğundan dolayı kadınları kolayca kendisine çekebilir.

Ayrıca herhangi bir kadının kendisini istemeyip istediğini kolayca anlayabilir. Balık burcu erkekleri, ilk başta sevdiğine cinsel istek gözüyle bakmazlar. Partnerinin istekleri doğrultusunda cinselliğe yönelebilir. Fakat partnerinin ilk adımı atması gerekir.

balik-burcu-erkegi-cinsellik.JPG


Balık Burcu Olan 20 Ünlü Erkek

  1. Hüsnü Şenlendirici
  2. Mehmetcan Mincinozlu
  3. Anthony Head
  4. Bruce Willis
  5. Buğra Gülsoy
  6. Cem Davran
  7. Daniel Craig
  8. Emre Kınay
  9. Engin Hepileri
  10. Gary Sinise
  11. Hayko Cepkin
  12. Hidayet Türkoğlu
  13. Sinan Özen
  14. Kellan Lutz
  15. Kutsi
  16. Murat Boz
  17. Justin Bieber
  18. Nicolas Anelka
  19. Ogün Sanlısoy
  20. Peker Açıkalın

Önerilen İçerik; En Güzel Balık Burcu Sözleri

Neoldu.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum