Balçiçek İlter Kimdir

Söz Sende ve Karşıt Görüş isimli programlarla ekran karşısına çıkan Balçiçek İlter, 16 Haziran 1973’te Bursa’da dünyaya geldi.
Balçiçek İlter Kimdir

Balçiçek İlter Biyografisi

Çocukluğu babaannesi ve dedesinin yanında geçen Balçiçek İlter, Dame de Sion Fransız Lisesi'nde eğitim gördü. Lise eğitiminden hemen sonra Fransa’da bir yıl kaldı. Daha sonra üniversite sınavlarına girip ODTÜ’de psikoloji eğitimi aldı. İlter, 1996’da pazarlamacı ve reklamcı Ali Pamir ile evlendi. İki çocuğunun dünyaya geldiği evliliği 2010’da son buldu.

Kariyerine ilk adımı Cosmopolitan isimli derginin çevirilerini yaparak başladı. Ardından Aktüel isimli dergiye geçti. Aktüel’in önce haber müdürü daha sonra ise Ankara temsilcisi oldu. 2000’e geldiğimizde ise Sabah dergilerinin koordinatörü oldu. O sırada Sabah Gazetesi’nde köşe yazıları yazmaya başladı. Yazıları çok fazla eleştirildiği için Sabah Gazetesi’nden ayrıldı.

Sabah Gazetesi’nden ayrıldıktan sonra ise Habertürk TV’de ekran karşısına geçmeye başladı, burada Söz Sende ve Karşıt Görüş isimli programları hazırlayıp sundu. O dönemde aynı zamanda Habertürk gazetesinde köşe yazarlığı yaptı. Daha sonra buradan da ayrıldı ve Türkiye Gazetesi’nde yazarlık yapmaya başladı. Aynı yıl Takvim Gazetesi’ne geçiş yaptı. Özellikle Kabataş röportajı ile bir dönem günlerce gündemde kalan isimlerden biri oldu. Daha sonrasında ise Twitter hesabından "Kabataş görüntülerini izledim. Ayıp bana ait değil, "Kadının beyanı esastır" diyerek dinlediğim Zehra Hanım'a aittir, açıklama yapmak zorundadır! Kabataş'ı, nasıl yanıltıldığımı, özrümü yarın Türkiye'de yazacağım, hiç merak etmeyin. Şimdi küfür ve hakaretlerinizi alıp dağılabilirsiniz!" mesajını paylaşarak yanıltıldığını belirtti. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.