Kolay Temizlenen 2024'ün Rahat 10 En İyi Bahçe Salıncağı

Rahat, kolay temizlenebilir ve her bütçeye uygun en iyi bahçe salıncağı model incelemesi, kullanıcı yorumları ve ürün özellikleri...
Kolay Temizlenen 2024'ün Rahat 10 En İyi Bahçe Salıncağı

Güzel bir bahçe salıncaksız olmaz. Evinizin veya yazlığınızın bir bahçesi varsa konforlu bir salıncakla bahçe keyfinizi iki katına çıkarabilirsiniz. Genellikle tenteli olan salıncaklar sizin için yazın kavurucu sıcağından kaçmanın keyifli bir adresi olabilir.

Salıncak deyip geçmeyin. Sünger konforundan malzemesine kadar her bir noktası önemli. Kalabalık aileler için sağlam ve geniş bir salıncak yediden yetmişe herkesi mutlu edebilir. Sağlamlığın yanında bahçenizi şenlendirmesi açısından şıklık ve malzeme kalitesi de önem taşıyan bir diğer konu. Salıncaklar arasında makrome, rattan ve ahşap gibi birçok malzeme seçeneği mevcut.

En İyi Bahçe Salıncağı Listesi

SıraModelKapasiteEditör Puanı
1Erinöz Kırlangıç150 kg10/9.8
2Çağrı Hamakçılık120 kg10/9.6
3Dekor Ferforje300 kg10/9.7
4Mavedda Tek Kişilik120 kg10/9.5
5Erinöz Ruta240 kg10/9.7
6Ege Ev Ürünleri120 kg10/9.5
7Capri Swing Bodrum120 kg10/9.5
8Lider Damla200 kg10/9.6
9Hier Galata Swing350 kg10/9.7
10Bidesenal Deren400 kg10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Bahçe
Salıncağı Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Bahçe Salıncağı Model Tavsiyesi

Bahçenize renk katarken konforunuzu da sağlayacak en iyi bahçe salıncağı modellerinin izini sürdük, en çok tercih edilenlerini bir araya getirdik. Önerilerimizi inceleyerek kendinize en uygun bahçe salıncağını bulabilirsiniz.

1. Erinöz Kırlangıç Metal Askılı Hamak Bahçe Salıncağı Gri

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Erinöz
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Erinöz Kırlangıç Metal Askılı Bahçe Salıncağı’nın en dikkat çeken özelliği temizleme kolaylığı. Su itici özelliğe sahip leke tutmayan minderler sizi büyük bir uğraştan kurtarır, yıkanabilen kılıflar size kullanım kolaylığı sağlar.

ARTILAREKSİLER
KullanışlıTek kişilik
Leke tutmaz minder
Rahat

Metal askılı Erinöz Kırlangıç Bahçe Salıncağı şık görünümünün yanında rahatlığıyla da öne çıkıyor. Kalın ve yumuşak minderleri salıncak keyfini ikiye katlıyor. Elektrostatik toz boya ile boyanan metal demirler salıncağı paslanmaya karşı dayanıklı hale getiriyor. 80 cm x 85 cm x 127 cm boyutlarındaki sepet bölümüne sahip salıncak tek kişi için uygun. Yerden tasarruf etmenizi sağlayan salıncak, küçük balkon ve teraslar için ideal. Kullanım açısından iki seçenek sunan salıncak hem metal ayakla hem tavana asarak kullanılabiliyor.

Özellikler
Sepet Ölçüleri: 80 cm x 85 cm x 127 cm
Ayak Ölçüleri: 115 cm x 60 cm x 200 cm
Taşıma Kapasitesi: 120-150 kg

Kullanıcı Yorumları:

? Eren Öztürk: Normalde yorum yapmam ama ürün 10 numara. Kurulumu 2 dakika, kargo hızlı, ürün kaliteli Armut modellerine göre daha kullanışlı ve rahat. İndirimde almıştık, hiç düşünmeden alın.

? C*** A***: Ürün beklediğimden çok daha kaliteli, sağlam ve rahat, kenarları yarım daire şeklinde olanlara göre daha kullanışlı, kesinlikle tavsiye ederim.

2. Çağrı Hamakçılık Makrome Yuvarlak Salıncak

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Çağrı Hamakçılık
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Makrome ev ve bahçe dekorasyonunun son modası. Özellikle makrome salıncaklar görünümleriyle ortamın havasını değiştirebiliyor. Çağrı Hamakçılık Makrome Salıncak da bahsettiğimiz o şık salıncaklardan biri. Yüzde yüz el örmesi olan salıncağı uzun yıllar kullanabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
HafifliğiMindersiz
Boyutu

Yüzde yüz orijinal makromeden üretilen Çağrı Hamakçılık Makrome Salıncak, şık görünümüyle memnun ediyor. Tamamen el işçiliği olan salıncağın ipleri sağlam ve esnemeye karşı dayanıklı. 75 cm x 160 cm boyutlarındaki yuvarlak salıncak yer kaplamayan bir tasarıma sahip. 120 kilo taşıma kapasitesi olan salıncak tavana asılarak kullanılabiliyor. Asılarak kullanıldığı için bahçe verandası ve kapalı teraslar için ideal.

Özellikler
Boyut: En:75cm Boy:160cm Çap:75cm
Taşıma Kapasitesi: 120 kg
Malzeme: %100 Pamuk

Kullanıcı Yorumları:

? İrem Demirbağ: Bayıldım, bayıldım, bayıldım! Elinize emeğinize sağlık. Hediyeniz için de çok teşekkür ederim. İyi ki Çağrı Hamakçılık

? Azra Akay: Dün gün içinde sipariş verdim, bu sabah elime ulaştı. Ürün kargoda zarar görmemiş ve kalitesi de çok güzel. Ayrıca satıcı da müşteri memnuniyetine özen gösteriyor gerçekten. Hediyeniz için de teşekkür ederim.

3. Dekor Ferforje Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Dekor
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Dekor Bahçe Salıncağı, büyüklüğü ile dikkat çekiyor. Geniş bir yatak formunda olan salıncak, rahatlığı üst seviyeye çıkarıyor. Salıncağın yatak süngeri rahat olmasının yanında kolay temizlenmesiyle de kullanışlı.

ARTILAREKSİLER
GenişliğiKurulum
Yataklı
Dövme Demir
Çift Kişilik

Dekor Bahçe Salıncağı, geniş bahçeler ve teraslar için ideal. Yatak kısmı 150 cm x 190 cm boyutlarında olan salıncak, gönül rahatlığıyla çift kişi kullanabilirsiniz. Ferforje malzemeden üretilen salıncak 300 kilo taşıma kapasitesine sahip. Fırınlı boya ile boyanan demir kısım, paslanma ve çizilmeye karşı dayanıklı. Sünger kumaşının yıkanabilir oluşu size kullanım kolaylığı sağlar. Genişliğiyle sıkça tercih edilen salıncak, eşiniz ve çocuklarınızla geçireceğiniz keyifli anlara eşlik edebilir.

Özellikler
Dış Gövde: 50 cm çap / 2 mm kalınlık
Yatak: 150 cm x 190 cm
Taşıma Kapasitesi: 300 kilo
Malzeme: Ferforje

Kullanıcı Yorumları:

? Ömer Dayı: Ürün elime bugün geldi, kurulumu biraz zor da olsa oldu. Yatak çok rahat ve konforlu herkese tavsiye ederim.

? İpek Doğrul: Göründüğü gibi güzel

4. Mavedda Tek Kişilik Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Mavedda
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Mavedda Tek Kişilik Bahçe Salıncağı son zamanların en popüler salıncak şekline sahip. Armut formundaki salıncak, diğer tek kişilik salıncaklara göre daha geniş. Boyutu sayesinde bahçe, teras ve balkonlarda rahatça kullanılabilir.

ARTILAREKSİLER
Kullanışlıİnce Minder
Geniş
Rahat

Yumurta şeklindeki Mavedda Tek Kişilik Bahçe Salıncağı 120 kilo taşıma kapasitesine sahip. 72 cm kafes boyu ve 80 cm kafes derinliği olan salıncak genişliğiyle sizi memnun edebilir. Gri rengi ve makrome iplerinin kullanıldığı salıncak, bulunduğu alana şıklık katabilir. Makrome salıncak içinde yer alan açık gri minderlerle birlikte gönderilir.

Özellikler
Renk: Gri
Doku: Makrome
Taşıma Kapasitesi: 120 kilo
Salıncak Boyut: 214 cm x 106 cm x 120 cm
Kafes Boyutu: 120 cm x 78 cm x 80 cm

Kullanıcı Yorumları:

? Banu Güney: Çok severek kullanıyoruz, hem şık hem rahat hem de sağlam.

? Kadir Ilgın Yıldırım: Üründen çok memnun kaldık, kurulum harika, sağlamlık harika.

5. Erinöz Ruta Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Ruta
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Salıncakların en büyük problemi sallanırken ses çıkarması. Erinöz Ruta Bahçe Salıncağında bu problem rulman sistemi ile çözülmüş. Sürtünmeyi azaltan rulmanlar sayesinde salıncak sesi olmadan sallanabilir, sessizliğin tadını çıkarabilirsiniz.

ARTILAREKSİLER
SağlamlıkSünger kalitesi
Kurulum Kolaylığı
Ses çıkarmayan rulmanlı askı

3 kişilik Erinöz Ruta Bahçe Salıncağı 240 kilo taşıma kapasitesine sahip. Genişliği kalabalık aileler için uygun. Salıncağın askı kısmında çelik bilyeli rulmanlar mevcut. Rulmanlı askılar hem salıncağı sağlamlaştırıyor hem sürtünmeden dolayı çıkan sesi engelliyor. Panama kumaştan üretilen salıncak süngerleri beyaz renkli. Üstelik aynı kumaştan üretilen kırlentler de salıncağa dahil.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi: 240 kilo
Kumaş Tipi: Panama kumaş
Boyut: 110 cm x 200 cm x 165 cm
Ağırlık: 45 cm

Kullanıcı Yorumları:

? E*** K****: Kaliteli, işini düzgün yapan satıcı. Memnun kaldım 2. yide sipariş verdim.

? N**** M****: Çok beğendim, tavsiye ederim kurulumda kolay, tüm aşamasında emeği geçen herkese teşekkür ederim

6. Ege Ev Ürünleri Gölgelikli Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Ege
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hem kullanışlı hem uygun fiyatı bir salıncak almak istiyorsanız Ege Ev Ürünleri Bahçe Salıncağı tam size göre. 2 kişilik salıncak, keyifli yaz günlerinde size ve ailenize eşlik edebilir. Kolay kurulumuyla uğraştırmayan ürün, aynı zamanda kolayca taşınabilir.

ARTILAREKSİLER
Fiyatıİnce malzeme
Kullanışlı
Rahat

Elektrostatik fırınlanmış toz boya kullanılarak üretilen Ege Ev Ürünleri Gölgelikli Bahçe Salıncağı paslanma ve çizilmeye karşı dayanıklı. Yeşil ve beyaz şeritli süngerlere sahip salıncak her bahçe dekorasyonuna yakışabilir. %65 pamuk ve %35 polyester malzemeden üretilen süngerler kalınlığıyla size konfor sağlar. 120 kilo taşıma kapasitesine sahip olan salıncağı 2 kişi kullanabilirsiniz.

Özellikler
Taşıma Kapasitesi: 120 kilo
Garanti Süresi: 24 ay
Sünger Malzemesi: %65 pamuk / %35 polyester

Kullanıcı Yorumları:

? P*** Ç****: Uygun fiyata çok iyi kolay kurulum oldu, 2 kişi çok rahat oturuyor. İçinden eksik parça çıktı, talep ettik hemen gönderdi mağaza teşekkürler.

? B*** Ş***** Balıkesir/Altınoluktan sipariş verdik. 3 gün içinde teslimi yapıldı. Hızlı teslimat, kullanma kılavuzu, montaj malzemeleri tam. Sağlamlık olarak 2 kişiyi rahatlıkla taşır, görünüş olarak kaliteli duruyor.

7. Capri Swing Bodrum Tekli Rattan Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Capri
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Capri Swing Bodrum Rattan Bahçe Salıncağı, diğer salıncaklara göre farklı bir tasarıma sahip. Uzunluğuyla dikkat çeken salıncağın ayak uzatma yeri bulunuyor. Böylece kahve ve kitap okuma keyfiniz için ideal bir alan oluşturuyor.

ARTILAREKSİLER
Ayak uzatma yeriYatak düğmeleri
Kullanışlı
Konforlu

Alışılmışın dışında bir şekle sahip olan Capri Swing Bodrum Rattan Bahçe Salıncağı ilk bakışta konforlu olduğunu gösteriyor. Ayak uzatma yeri ve rahat süngeriyle kullanıcıyı memnun eden salıncak, şıklığıyla da göz dolduruyor. Rattan malzemeden üretilen salıncak aşınmaya, güneş ışığına ve mantara karşı dayanıklı. Bu özellikleri sayesinde doğayla bütünleşen bahçeler için vazgeçilmez bir ürün.

Özellikler
Metal Profil Boyut: 120 cm x 214 cm x 106 cm
Salıncak Boyut: 75 cm x 140 cm x 113 cm
Taşıma Kapasitesi: 120 kilo

Kullanıcı Yorumları:

? Ç**** G****: Bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Harika ötesi.

? M**** Y****: çok memnun kaldım araştırmalarım sonucu bu marka ürünü almam tavsiye edildi ve çok memnunum.

8. Lider Damla Bahçe Balkon Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Lider
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Lider Damla Bahçe Balkon Salıncağı minder kalınlığıyla ön plana çıkıyor. Salıncağa tam uyum sağlayan koltuk şeklindeki minderler kullanım rahatlığı sağlıyor. İçi özel silikonla doldurulan minderlerin silinebilir kumaştan yapılması kullanıcıyı memnun ediyor.

ARTILAREKSİLER
Kalın Minderİnce Demir
Kullanışlı
Rahat

Genişliği 103 cm olan Lider Damla Bahçe Salıncağı, yer kaplamayan tasarımı ile kullanışlı bir ürün. 90 cm genişliğindeki salıncak sepetinde kalın ve silikon malzemeden yapılan minderler yer alıyor. Silinebilir kumaşla kaplanan minderler kolayca temizlenebiliyor. Özel fırın boya kullanılan metal asma ve demirler siyah renge sahip. Gri minderler salıncağa şıklık katıyor.

Özellikler
Metal profil boyutu: 130 cm x 180 cm
Sepet genişliği: 90 cm x 110 cm x 72 cm
Taşıma Kapasitesi: 200 kilo

Kullanıcı Yorumları:

? Y**** D****: Gerçekten çok sağlam çıktı, teşekkürler çok beyendim tavsiye ederim.

? Özkan Özdemir: Fiyat yönünden uygun aldik ve evimizin bas kösesinde kullanisli ve evide şık gösteriyor.

9. Hier Galata Swing Ahşap Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Hier
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Hier Galata Swing Bahçe Salıncağı, ahşap malzemesiyle dikkat çekiyor. 1. sınıf Finlandiya Northern Pine kerestesinden üretilen salıncak sağlamlığıyla memnun ediyor.

ARTILAREKSİLER
Ahşap malzemeFiyatı
Taşıma Kapasitesi
Su itici kumaş

Hier Galata Swing Bahçe Salıncağı’nı öne çıkaran özelliği ahşap malzemeden yapılmış olması. Ahşap salıncak doğayla iç içe, çiçek ve ağaçlarla dolu bir bahçeye yakışacak bir ürün. Su bazlı dış cephe koruyucuyla güçlendirilmiş ahşap aksam dış etkenlere karşı dayanıklı. Tente ve minder kumaşı ise su itici özelliğe sahip. 350 kilo kapasiteli salıncağa ailece rahatça oturabilir ve gönül rahatlığıyla salıncağın keyfini çıkarabilirsiniz.

Özellikler
Ahşap aksam ölçücü: 195 cm x 190 cm x 120 cm
Salıncak Ölçüsü: 150 cm x 58 cm
Taşıma kapasitesi: 350 kilo
Malzeme: Ahşap

Kullanıcı Yorumları:

? Veli U***: Çok beğendim çok kaliteli ve bahçeme çok yakıştı. Telefon tutacağı hediyesi ve kurulum için alet takımı için de ayrıca çok çok teşekkür ederim.

? Tayyar H***: Gayet kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve müşteri memnuniyeti odaklı. Vidaları sıkmak için hediye takım içinde teşekkür ederim her şeyi düşünmüşler, hızlı teslimat kısacası tereddütsüz alabilirsiniz

10. Bidesenal Deren Metal Bahçe Salıncağı

Bahçe Salıncağı

Amazon
Fiyatını Gör
Bidesenal
Bahçe Salıncağı
Aradığın
Fiyatı Gör

Bidesenal Deren Metal Bahçe Salıncağı, yeşil tente ve kırlentleriyle ilgi çekici. Soft görünüme sahip salıncak bahçenize renk katabilir, ortamın havasını değiştirebilir. 400 kilo taşıma kapasitesiyle de dikkat çeken salıncak kalabalık aileler için ideal.

ARTILAREKSİLER
Taşıma KapasitesiKurulum
Genişlik
Rahat

Metal asma ve ayağa sahip olan Bidesenal Deren Metal Bahçe Salıncağı, sağlamlığıyla ön plana çıkıyor. 400 kilo taşıma kapasitesi bulunan salıncak 3 kişilik genişliğe sahip. Ailenizle keyifli vakit geçirebileceğiniz salıncağın minderleri de konforlu. Krem ve yeşil renkleriyle süslenmiş salıncak dekorasyon olarak her bahçeye uyum sağlayabilir. Gevşeme ve gıcırdama yapmayı önleyen tasarıma sahip salıncağı uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Özellikler
Metal Aksam Ölçüleri: 165 cm x 200 cm
Salıncak Ölçüleri: 170 cm x 105 cm
Taşıma Kapasitesi: 400 kilo
Renk: Yeşil / Krem

Kullanıcı Yorumları:

? B*** B***: Beklediğimden çok daha kaliteli ve sağlam. Satıcı ilgili, alakalı. Alacak ve almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

? Müfit s****: Kaliteli, sağlam ve şık


Bahçe salıncağı alırken nelere dikkat edilmeli?

  • Salıncaktaki en önemli kriter taşıma kapasitesidir. Eğer kalabalık bir aileyseniz 3 ve 4 kişilik salıncakları seçmenizde yarar var. Daha küçük bahçeler ve teraslar için tek kişilik salıncaklar uygundur.
  • Salıncak alırken dikkat edilmesi gereken bir diğer konu malzemedir. Eğer salıncağınızı açık alana konumlandıracaksanız malzemenin güneş ve yağmura dayanıklı olmasına dikkat etmelisiniz.
  • Salıncağınızda huzurla keyif yapmak istiyorsanız salıncak askısına mutlaka önem vermelisiniz. Sallanırken gıcırtı yapmayacak formdaki salıncaklarla sessizce sallanmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Armut salıncak nedir?

Armut salıncak, yarım daire şeklindeki salıncaklara verilen isimdir. Genelde tek kişilik salıncaklarda kullanılan bu şekil yer tasarrufu sağlar. Kullanışlı olması ve rahatlığıyla oldukça popüler bir salıncak çeşididir.

Salıncak hangi ağaçtan yapılır?

Bahçe salıncaklarında hem sağlam hem de şık ahşap malzemeler kullanılır. Akasya ağacı, bambu ve rattan bahçe salıncaklarında sıkça tercih edilen ahşap malzemeler arasındadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.