Balkon, Teras ve Bahçelere Uygun Köşe Takımları

Dış mekanlara uygun, farklı görünüm ve boyutlara sahip en güzel bahçe köşe takımları incelemesi, kullanıcı yorumları ve ürün özellikleri…
Balkon, Teras ve Bahçelere Uygun Köşe Takımları

Balkon, teras ve bahçenizi keyifli bir yaşam alanına dönüştürmek istiyorsanız köşe takımları tam size göre. Aynı zamanda yerden tasarruf ettiren bahçe köşe takımlarıyla açık havada konforun keyfini sürebilirsiniz. Balkon, teras ve bahçeler için tasarlanan köşe takımlarında ihtiyaca göre birçok seçenek bulunuyor. Sehpa, bank ve tekli koltuk sayısını kendi açık alanınıza göre ayarlayarak istediğiniz keyifli ortamı yaratabilirsiniz.

Bahçe Köşe Takımı Tavsiye Listesi

SıraModelMateryalEditör Puanı
1Zenio OrionMetal10/9.8
2Pendekor AnikaSibirya Çamı10/9.6
3Vavrattan ShangaiRattan10/9.7
4Zenio Lyra Metal10/9.5
5Dengema ViyanaMetal10/9.7
6VienngardenAhşap10/9.5
7Anika Dizayn AlvinSibirya Çamı10/9.5
8OdunsSibirya Çamı10/9.6
9Ockgarden’sPlastik10/9.7
10Tiryaki Metal10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Bahçe Köşe
Takımı
Aradığın
Fiyatları Gör

2024 Yılı İçin Balkon, Teras ve Bahçelere Uygun Köşe Takımları

Bahçe köşe takımlarında içeriği, malzemesi ve büyüklüğüne göre değişen birçok seçenek var. Tüm balkon, teras ve bahçelere uygun olan köşe takımlarını bulup sizin için bir araya getirdik. Önerilerimizi inceleyerek evinize bir güzellik yapabilirsiniz.

1. Zenio Orion Bahçe Köşe Takımı

1-761.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
SağlamlıkSünger Sertliği
Kumaş Kalitesi
Rahat

Zenio Orion Bahçe Köşe Takımı, görünümüyle sıkça tercih edilen takımlardan biri. Gri minderlere uyum sağlayan siyah metal demirler takıma şıklık katıyor. Masa ve bank yüzeyinde kullanılan ahşap tasarım, doğal bir görünüm oluşturuyor. Zenio Orion Bahçe Köşe Takımı’nda köşe koltuğa ek olarak bir masa ve bank bulunuyor. Koltukların yanında içecek vb. şeyleri koymak için ahşap bir kısım da yer alıyor. Bu yönüyle kullanışlı olan takımın masası oldukça yüksek ve sofra kurmak için ideal. Takım demonte olarak gönderiliyor.

Özellikler
Renk: Gri
Materyal: Metal
İçerik: Köşe takım + masa + bank
Takım Boyutu: 239,5 x 239,5 cm
Masa Boyutu: 114 cm x 80 cm x 71 cm
Bank boyutu: 107 cm x 40 cm x 40 cm
Kurulum: Müşteriye ait

Kullanıcı Yorumları:

👤 Gonca Aktaş: Kaliteli ve sağlam tavsiye ederim. Satıcı ilgili ama kargo geç geliyor.

👤 Olcay Esra Sargın: Ürün gayet güzel, herkese tavsiye edebileceğimiz bir kalitede.

2. Pendekor Anika Bahçe Balkon Teras Köşe Takımı

2-729.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatıSert süngerler
Ahşap malzeme
Kurulu teslimat

Balkon, bahçe ve teraslara en çok yakışan köşe takımları tamamen ahşaptan yapılan takımlar oluyor. Pendekor Anika Köşe Takımı da o takımlardan biri. Göz alıcı bir ahşap rengine sahip takım, açık alanlara çok yakışıyor. Pendekor Anika Köşe Takımı bir köşe koltuk ve sehpadan oluşuyor. Sibirya çamı kullanılarak yapılan takımın boyasında teak yağı ve antibakteriyel reçine bulunuyor. Bu özellikleri takımı dış ortama karşı dayanıklı hale getiriyor. Minder kumaşları yıkanabilir ve silinebilir olan takım, oldukça kullanışlı.

Özellikler
Renk: Kahverengi
Materyal: Sibirya Çamı
Koltuk Ölçüleri: 220 x 180 x 70 cm
Sehpa Ölçüleri: 90 x 60 cm

Kullanıcı Yorumları:

👤 Fatma Ebru Şahin: Biraz geç geldi ama beklediğimize değdi. Biz çok beğendik tavsiye ederim.

👤 Kamuran Varol: Balkonum için aldım. Beklediğimden bile güzel geldi.

3. Vavrattan Shangai Taş Gri Rattan Köşe Takımı

3-696.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Rattan malzemeKüçük masa
El yapımı
Temperli cam masa

Varrattan Shangai Rattan Köşe Takımı, rattan sevenlerin tercihi. Son zamanların modası olan rattan, takıma şık bir hava katarken koltuğun sağlamlığını da artırıyor. Varrattan Shangai Rattan Köşe Takımı, bir köşe koltuk ve masadan oluşuyor. 120 x 60 cm boyutlarında olan masa, boyut olarak küçük olsa da açık havada sofra kurmak isteyenler için ideal yükseklikte. Üstelik masada temperli cam da bulunuyor. Rattan malzemeden el işçiliğiyle üretilen takım; güneşe, yağmura ve kara dayanıklı.

Özellikler
Renk: Gri
Materyal: Rattan
Masa Ölçüsü: 120 x 60 cm
Köşe Koltuk Ölçüsü: 224x180 cm

Kullanıcı Yorumları:

👤 Elif Çelik: Ürün çok şık ve hafif. Kumaşı da çok güzel duruyor. Fotoğraflarda paraşüt kumaş gibi gözüküyordu ancak koltuk kumaşında çok hoş bir takım. F/P olarak fazlasıyla hak ediyor verilen parayı. Balkonumda harika oldu.

👤 Krystal Ada Beverly: Çok araştırarak seçtiğimiz bir takım. Özellikle 3 eşit parçaya ayrılıyor olması 6 kişiyi aynı anda ağırlayabileceğimiz anlamına geliyordu. Ortadaki sehpadan yüksek, masadan biraz küçük ama kesinlikle iş gören boyuttaki parçayı çok sevdik.

4. Zenio Lyra Bahçe Köşe Takımı

4-622.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Güneşe dayanıklı kumaşKüçük sehpa
Kurulum şeması
Rahat

Zenio Lyra Bahçe Köşe Takımı, boyutu ve şekliyle yer kaplamayan bir tasarıma sahip. Bu takımla küçük balkon ve bahçenizi güzelleştirebilir, kullanışlı hale getirebilirsiniz. Zenio Lyra Bahçe Köşe Takımında koltuğa ek olarak küçük bir sehpa bulunuyor. Sehpa, boyutu küçük olsa da takıma şıklık katıyor. Minder kumaşları güneşte solmaya karşı dayanıklı. Süngerler orta düzeyde bir sertliğe sahip. Kurulumu basit olan takımın yanında kurulum şeması da gönderiliyor.

Özellikler
Renk: Siyah
Materyal: Metal
Kumaş Rengi: Gri
Sehpa Ölçüsü: 73 x 73 cm
Köşe takımı dıştan dışa ölçüsü: 228,5 x 228x5

Kullanıcı Yorumları:

👤 Reyhan Koç: Bayıldım. Çok güzel geldi özenle paketlenmiş, güvenerek alabilirsiniz.

👤 Pınar Tekin: Ürün şık ve kaliteli görünüyor ancak minderleri eksik gönderildi. Firma ile irtibata gecince 1 hafta sonra elimize ulaştı. Bu süreçte firma ilgiliydi. 

5. Evşehri Dengema Viyana Metal Köşe Takımı

5-588.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kalın minderAğırlık
Garantili
Sehpa + Masa

Evşehri Dengema Viyana Metal Köşe Takımı’nın en övülen özelliği sağlamlığı. Kalın bir metal aksama sahip takımı uzun yıllar kullanabilirsiniz. Evşehri Dengema Viyana Metal Köşe Takımı içerik olarak memnun edici. Köşe koltuğun yanı sıra 2 tabure, bir sehpa ve masa mevcut. Sehpa ve tabureleri ister takımla birlikte ister evinizin farklı bir köşesinde kullanabilirsiniz. Kalın metal gövdeye sahip takım olukça sağlam. Buna karşılık olarak masa ve köşe takımı biraz ağır. 2 yıl garantisi bulunan takımı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Özellikler
Renk: Gri
Materyal: Metal
İçerik: Köşe koltuk, 2 tabure, sehpa ve masa
Masa Ölçüleri: 80 cm x 120 cm
Köşe Koltuk Ölçüleri: 141 x 193 cm

Kullanıcı Yorumları:

👤 Çetin Gündoğdu: Ürün kalite bakımından çok iyi, masa biraz daha hafif ve kibar olabilirdi. Balkon için aldım. Aldığınız yer en az 3x3 m olsun tavsiye ederim.

👤 Metin Demir: Ürünün fiyatı kalitesine göre çok uygun, kullanışlı. kesinlikle tavsiye ediyorum.

6. Vienngarden Balkon, Teras Köşe Takımı

6-507.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KullanışlıKüçük Koltuk
Kolay kurulum
Fiyatı

ViennGarden Balkon Teras Köşe Takımı, balkon ve teraslar için uygun. Tasarımı yerden tasarruf ettirirken kullanım kolaylığı da sağlar. ViennGarden Balkon Teras Köşe Takımı dış ortamlara karşı dayanıklı. Yıkanabilir ve silinebilir ital kumaştan yapılan süngerleri oldukça rahat. Küçük bahçe ve teraslar için uygun olan takımla keyifli bir ortam oluşturabilirsiniz. Demonte olarak teslim edilen takımın kurulumu basit. Uzun yıllar kullanabileceğiniz takımın 2 yıl garantisi bulunuyor.

Özellikler
Renk: Bej
Materyal: Ahşap
Sehpa Ölçüleri: 60x85 cm
Koltuk Ölçüleri: 190 x 130 cm

Kullanıcı Yorumları:

👤 A**** K***: Ürün tek kelimeyle harika. Montajı çok basit. Malzeme çok sağlam. 20 dakikada kurduk. Kırlent hediyelerimiz için çok teşekkürler. Düşünmeden alınabilecek bir ürün.

👤 Ebru Kapıcı Bük: Ürünün ambalajlanması çok iyiydi, iki kutu halinde hasarsız teslim edildi. Malzeme kalitesi güzel ve kaliteli kurulumu kolaydır. Minder dikişleri sağlam, sünger iç dolguları doludur. Ayrıca viennGarden iki tanede kırlent hediye göndermiştir. Üç farklı kol ve üç farklı kumaş çeşidinden ben parmaklı kol ve antrasit keten olanı seçtim.

7. Anika Dizayn Alvin Balkon Ve Teras Köşe Takımı

7-492.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Garanti süresiSuya Hassas
2 tabure
Kurulu teslim

Anika Dizayn Alvin Balkon Ve Teras Köşe Takımı’yla hayalinizdeki dekorasyonu yapmanız mümkün. 52 renk seçeneği arasından evinize en uygun rengi isteyebilir, bahçe ve balkonlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Anika Dizayn Alvin Balkon Ve Teras Köşe Takımı’nın artıları çok. Köşe koltuğun yanında 2 tabure ve masa bulunuyor. Masa boyutu küçük olsa da yüksekliği ideal. Kalın ve konforlu minderler için 52 farklı renk seçeneği bulunuyor. Teak yağı ve pinoteks ile dış ortama dayanıklı hale getirilen takım, silinerek temizlenebiliyor. Hazır kurulu teslim edilen takımın 3 yıl garanti süresi bulunuyor.

Özellikler
Materyal: Sibirya çamı
Masa Ölçüsü: 110x70
Koltuk Ölçüsü: 220x180x70 cm
İçerik: 2 adet puf + masa + köşe koltuk

Kullanıcı Yorumları:

👤 Büşra Karahan: Ürün fotoğrafta göründüğü gibi geldi, genel olarak kalitesinden memnunuz.

👤 Durmuş kaya: Ürünü terasımıza aldık. Çok kaliteli ve güzel bir takım. Sipariş sürecinde sürekli bilgilendirme yapıldı.

8. Oduns Bahçe Balkon Ve Teras Köşe Takımı

8-475.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Kullanışlıİnce minder
23 renk seçeneği
Kurulu teslim

Oduns Bahçe Balkon Ve Teras Köşe Takımı, şıklığıyla dikkat çekiyor. Hazır kurulu olarak teslim edilen takım evde kurulum yapmakta zorlananları sevindiriyor. Oduns Bahçe Balkon Ve Teras Köşe Takımı’nda koltuğa ek olarak sehpa bulunuyor. Ölçüleri ideal olan takımın koltuk boyutu 220x180 cm. Sibirya çamından yapılan takımın minder rengi için 23 seçenek bulunuyor. Minder kılıflarının yıkanabilir olması kullanım kolaylığı sağlıyor.

Özellikler
Renk: Kahverengi
Boyut: 220x180 cm
Masa ölçüsü: 90x60 cm
Malzeme: Sibirya çamı

Kullanıcı Yorumları:

👤 M**** A****: Ürünü çok beğendik ve kalitesi çok iyi. Oduns mobilyaya çok teşekkür ederim, terasımıza da çok yakıştı.

👤 İ**** D***: Çok güzel çok beğendik aynı görseldeki gibi.

9. Ockgarden’s Kamelya Rattan Köşe Takımı

9-439.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KullanışlıRattan görünümlü plastik
Hafif ve sağlam tasarım
Rahat minderler

Ockgarden’s Kamelya Rattan Köşe Takımı, birinci kalite plastik malzemeye sahip. Örülerek rattan görünümü verilen plastik malzeme, takımı hafif ve dış etkenlere karşı dayanıklı hale getiriyor. Ockgarden’s Kamelya Rattan Köşe Takımı, alüminyum iskelete sahip. İskelet üzerine rattan şekli verilerek örülen plastik malzeme bulunuyor. Rattan görünümü, takıma şık bir hava katıyor. Güneş ve suya karşı dayanıklı olan takım, açık alanlar için uygun. Rahat minderlere sahip olan takımda konuklarınızı ağırlayabilir, keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

Özellikler
Malzeme: 1.sınıf plastik
Garanti süresi: 24 ay

Kullanıcı Yorumları:

👤 G**** t**: Ürün gerçekten çok güzel ve rahat, beğendik. Bu fiyata bu rahatlık bence alınmalı.

👤 S*** K****: Harika iyi ambalajlanmış, kurulumu çok kolay. Kullanışlı ve kaliteli takım, balkonumuzun havasını değiştirdi. Kesinlikle tavsiye ederiz.

10. Tiryaki Aksesuar Metal Köşe Takımı

10-488.webp

Amazon
Fiyatını Gör
Zenio
Bahçe Köşe Takımı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
KullanışlıMasasız
Fiyatı
Rahat

Tiryaki Aksesuar Metal Köşe Takımı, sadeliği sevenleri memnun edecek bir ürün. Siyah metal üzerinde gri minderlerin bulunduğu takım, modern bir görünüm oluşturuyor. Tiryaki Aksesuar Metal Köşe Takımı’nda masa bulunmuyor. Eğer takıma uygun sehpa ya da masanız varsa bu durum fiyat olarak avantaja dönüşebilir. Kolay silinebilir kumaşlara sahip minderler kullanım kolaylığı sağlıyor. Minder kalınlığıyla konfor vadeden takım, kullanıcıyı memnun ediyor.

Özellikler
Renk: Gri
Kumaş: Keten
Ölçüleri: 63x63x75 cm

Kullanıcı Yorumları:

👤 Ahmet Konkur: Ürün resimde görüldüğü kadar güzel ve büyük bir ürün. Gayet güzel beklediğimden daha iyi. Parasını hak ediyor.

👤 Canan Sarı: Ürün kaliteli, beklentimizin üzerinde geldi. Harika mağazaya teşekkürler ilginiz için.

Bahçe mobilyası seçerken nelere dikkat edilmeli?

Evinizin açık alanlarına mobilya alırken dikkat etmeniz gereken ilk şey dayanıklılık olmalı. Güneş gören ve kötü hava koşullarına maruz kalan açık alanlardaki mobilyaların bu tür olumsuzluklara dayanıklı olması önemli.

Köşe takımı alırken ölçüye dikkat etmeniz önemli. Açık mekan köşe takımları yapısı itibarıyla fazla yer kaplamaz ama balkon ya da bahçenize gereğinden büyük bir takım alırsanız pek kullanışlı olmaz.

Kalabalık bir aileyseniz köşe koltuğun yanında bank, tabure ya da sandalye gibi ek mobilya seçenekleri olan takımları tercih etmelisiniz.

Bahçe mobilyası hangi malzemeden yapılır?

Bahçe mobilyalarında genelde ahşap, alüminyum, doğal ve sentetik rattan kullanılır. Kullanacağınız alan, görünüm ve işlevine göre kendinize en uygun malzemeyi seçmelisiniz.

Bahçe köşe takımı nasıl temizlenir?

Bahçe mobilyalarında kullanılan malzemeler dayanıklı olsa da fazla suya maruz bırakmamak önemli. Köşe takımlarınızın aksamlarını su hortumuyla yıkamak yerine nemli bir bezle silerseniz takımınızın ömrünü uzatabilirsiniz. Minder kumaşlarında işiniz daha kolay. Çoğu köşe takımının minder kumaşı leke tutmayan özelliğe sahip ve kolay temizlenebiliyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.