Bahattin Demirbilek Kimdir? Bahattin Demirbilek Serveti ve Eşi Hakkında Bilgiler

Bahattin Demirbilek yaptığı açıklamalarla Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. İşte kulübe maddi olarak katkı verebileceğini söyleyen iş adamı Bahattin Demirbilek Kimdir? ve Bahattin Demirbilek Serveti Ne Kadar? gibi soruların yanıtı.
Bahattin Demirbilek Kimdir? Bahattin Demirbilek Serveti ve Eşi Hakkında Bilgiler

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray futbol takımı için sponsorluk ve transfer konusunda yardım yapabileceğini söyleyen Bahattin Demirbilek, birçok kişi tarafından kim olduğu araştırılıyor. İşte Bahattin Demirbilek kimdir? ve Bahattin Demirbilek hakkında bilgiler.


Bahattin Demirbilek Kimdir?

Bahattin Demirbilek Kimdir

1971 yılında Ankara’da dünyaya gelen Bahattin Demirbilek, 22 yaşına kadar burada kaldı ve eğitimlerini tamamladı. Daha sonra Rusya’nın yolunu Bahattin Demirbilek, iş hayatına atıldı ve bir süre sonra günümüzde Rusya’nın en büyük şirketlerinden biri olan ESTA Construction’u 2005 yılında kurdu.

Kuruluşundan itibaren oldukça iyi işlere imza atan Bahattin Demirbilek, 2018 yılında en büyük şirketler arasına ismini yazdırmayı başardı. Yaptığı tüm işlerde elde ettiği başarı sayesinde Rusya’nın en büyük müteahhitlerinden biri olarak kabul edilmektedir. Rusya’nın Saratov şehrinde inşa edilen Yuri Gagarin Havalimanı Bahattin Demirbilek’in ESTA Construction şirketi tarafından proje yürütülmektedir. Sadece Rusya değil Türkiye’ye de yatırımlar yapmaya devam ediyor.


Bahattin Demirbilek Serveti

Bahattin Demirbilek Serveti

Başarılı iş adamı Bahattin Demirbilek'in serveti 10 milyar dolar olduğu söylenmekte. 51 yaşında olan Bahattin Demirbilek'in Galatasaray futbol takımına yapacağı yardım fanatik Galatasaraylı ruhunun bir göstergesi.


Bahattin Demirbilek Eşi

Bahattin Demirbilek Eşi

Bahattin Demirbilek’in evli olup bir çocuk babasıdır. Eşi hakkında pek bilgi bulunmasa da oğlunun adını Galatasaray sevgisi nedeniyle Aslan koydu. Aynı zamanda Galatasaray kulübünde kongre üyesidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.