Bahar Selvi Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Türkan isimli dizi ile geçen Bahar Selvi, 1983'te İzmir'de dünyaya geldi.
Bahar Selvi Kimdir

Bahar Selvi Biyografisi

İzmir'de dünyaya gelen Bahar Selvi, lise eğitiminden sonra Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk üzerine eğitim aldı. Mezun olduktan oyunculuğa adım atan Bahar Selvi, kamera karşısına ilk kez Türkan karakterini canlandırdı. Günümüzde ise Analar ve Anneler isimmli dizide Ayşe karakterini canlandırdı. 

 

2012'de Kalbim Dört Mevsim isimli dizide Tülay karakterini canlandırdı. Dizi, dağılan ailesini toparlamak için büyük bir mücadele veren Cezmi isimli bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Bülent Emin Yarar, Ayça Varlıer, Kaan Çakır, Yusuf Öztürk ve Selen Gürçay yer aldı. 2013'te ise Ben de Özledim isimli dizide Nazlı karakterini canlandırdı. Dizi, çektiktikleri dizi battıktan sonra hayatları değişmeye başlayan bir grup ünlünün yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Ali Atay, Serkan Keskin, Onur Ünlü, Osman Sonant ve Sera Tokdemir yer aldı. 

 

2014'te Madımak: Carina'nın Günlüğü isimli filmde Yasemin karakterini canlandırdı. Film, Madımak Otel'in yakılması ve sonrasında yaşanılan olayları anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Denise Ankel, Altan Erkekli, Mustafa Alabora, Umut Kurt ve Erdal Tosun yer aldı. 2015'te ise Analar ve Anneler isimli dizide Ayşe karakterini canlandırdı. Dizi, yolları bir bebekle kesişen iki genç kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Sinem Kobal, Hazar Ergüç, Okan Yalabık ve Binnur Kaya yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • Görünen Adam 2016
  • Analar ve Anneler-2015
  • Madımak: Carina'nın Günlüğü -2014
  • Ben de Özledim -2013
  • Kalbim 4 Mevsim-2012
  • Türkan-2010

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.