Bahar Candan Kimdir? Bahar Candan Babası Kim ve Kaç Yaşında?

Bahar Candan instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. İşte Moda yarışmasıyla ünlenen Bahar Candan Kimdir? Bahar Candan Babası Kim ve Kaç Yaşında?
Bahar Candan Kimdir? Bahar Candan Babası Kim ve Kaç Yaşında?

Tüm Türkiye’nin ilk olarak İşte Benim Stilim programıyla tanıdığı Bahar Candan’ın biyografisi sizlerle. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi tarafından darp edilen Bahar Candan’a sosyal medya üzerinden birçok destek mesajı yağdı. İşte Bahar Candan Kimdir? Bahar Candan Babası Kim ve Kaç Yaşında? gibi soruların yanıtı.


Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan Kimdir

17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Bahar Candan, tıpkı ablası Nihal gibi o da İşte Benim Stilim isimli programa katıldı ve orada ünlü oldu. Üniversite hayatında hukuk bölümü okuduğunu söyleyen Bahar Candan’ın boyu 1.76 cm’dir. Ekrandaki şımarık hareketleriyle adından söz ettiren Bahar Candan, bugüne kadar Dondurma Gibisin ve Dom Perignon olmak üzere iki şarkı çıkartmıştır.

Bir süre ortalıkta gözükmeyen Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Yüzündeki dikiş izlerinin sebebi erkek arkadaşı tarafından darp edilmesi sonucu oluşmuştu. Aralarındaki sorunun çıkış hikayesi ise Bahar Candan’ın başkasıyla konuşmasıydı. Bu duruma sinirlenen Bahar Candan’ın sevgilisi odada tartışma başlattı. Daha sonra otel görevlileri çıkan kavgayı durdurmak için jandarma ekibini aradı.


Bahar Candan Babası Kim?

Bahar Candan Babası Kim

Bahar Candan’ın babası Doç.Dr. Hakan Candan’dır. Hakan Candan, siyaset bilimi ve kamu yönetimi üzerinde dersler vermektedir. Bahar Candan, ailenin ortanca çocuğudur. Aynı zamanda Bahar Candan’ın annesi de akademisyenlik yapmaktadır.


Bahar Candan Kaç Yaşında?

Bahar Candan Kaç Yaşında

1998 yılında İstanbul’da doğan Bahar Candan, 22 yaşındadır. Çıktığı programlar ile kendisini tüm Türkiye’ye tanıtarak her geçen gün takipçi kazanmaya devam etti. Paylaşımlarıyla dikkat çeken Bahar Candan son hali ile eski haline göre insanları şaşırtıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.