Bahadır Alperen Kimdir? & Hakkında Bilgi

2017 yılında Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim Ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi seçilen Bahadır Alperen hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Bahadır Alperen'in biyografisi!
Bahadır Alperen Kimdir? & Hakkında Bilgi

Bahadır Alperen Biyografisi

MHP'de çeşitli görevlerde bulunan Bahadır Alperen, parti içindeki önemli faaliyetlerine devam etmektedir.

bahadir-alperen-biyografisi.jpg


Bahadır Alperen Eğitim Hayatı

1983 yılında Ankara'da doğan Abdullah Bahadır Alperen, ilkokulu Ankara Fevzi Atlıoğlu ilkokulunda 1995 yılında tamamlamıştır. Ortaokul eğitimini Mamak anadolu lisesinde 1999 yılında tamamlayan Alperen, lise eğitimini ise Ankara Bahçelievler Cumhuriyet lisesinde 2002 yılında tamamlamıştır. Üniversite eğitimini 2009 yılında K.K.T.C. Yakın Doğu üniversitesi hukuk fakültesinde tamamlayan Alperen, avukatlık stajını da 2010 yılında tamamlayıp, Ankara bürosuna avukat olarak kayıt yaptırmıştır.

bahadir-alperen-egitim-hayati.jpg


Bahadır Alperen Siyasi ve Meslek Hayatı

Bahadır Alperen, siyasi hayatına daha lise eğitimi esnasında başlamıştır. Alperen Bahçelievler Ülkü Ocakları’nın bünyesinde lisede teşkilat başkanlığı yapmıştır. Üniversite eğitiminde de okuduğu üniversitenin teşkilat üyesi olarak görev yapmıştır. 2008 ile 2011 yılları arasında 3 yıl boyunca, Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Ankara il başkanlığında yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuş ve Hukuk Masası Başkanlığı görevini yürütmüştür.  Alperen, 2011 yılında ise kendi kurduğu Alperen hukuk ve danışmanlık bürosunda serbest avukatlığa başlamıştır. 2011 ile 2015 yılları arasında Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Hukuk Danışmanı olarak görevlendirilen Alperen, 2011 yılında aynı zamanda MHP hukuk çalışma grubu sekreterliğini ve üyeliğini de yürütmüştür. Aynı yıl MHP siyaset ve liderlik okulunda eğitim gören Alperen, 2014 yılına kadar MHP SLO Ankara çalışma grubunda üye olarak da görev almıştır. Alperen ayrıca 2012 ile 2015 yılları arasında MHP Ankara il başkanlığı yönetim kurulu üyeliğini de yapmıştır. 2014 yılında MHP'nin yüksek seçim kurulu temsilcisi olan Alperen aynı yıl yapılan seçimlerde de Etimesgut ilçe seçim kurulu MHP itiraz yetkilisi olmuştur. Selçuk üniversitesi, kamu yönetimi anabilim dalı, siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümünde yüksek lisansını 2017 yılında tamamlayan Alperen, 2015 yılından itibaren ise MHP hukuk çalışma grubunda koordinasyon kurulu üyeliğini yürütmektedir. Alperen 2017 yılında ise, Türkata Stratejik Araştırmalar Eğitim Ve Kültür Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi olarak seçilmiştir.

bahadir-alperen-siyasi-ve-meslek-hayati.jpg


Bahadır Alperen Aile Hayatı

Stj. Hakim Ayşe Alperen ile evli ve bir erkek çocuğu olan Bahadır Alperen, İngilizce ve Almanca bilmektedir. 

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.