Azad Yılmaz Kimdir? Azad Yılmaz Ne İş Yapıyor ve Hakkında Bilgiler

Özellikle Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken iş adamı Azad Yılmaz, merak edilen isimler arasında yer alıyor. İşte Azad Yılmaz kimdir ve Azad Yılmaz ne iş yapıyor gibi soruların cevabı.
Azad Yılmaz Kimdir? Azad Yılmaz Ne İş Yapıyor ve Hakkında Bilgiler

Karadenizli başarılı iş adamı Azad Yılmaz, yakın zamanda tekstil firması kurmayı hedeflediğini açıkladı. Bu yazımızda ise sizler için Azad Yılmaz'ın biyografisini hazırladık. İşte Azad Yılmaz kimdir ve Azad yılmaz hakkında bilgiler.


Azad Yılmaz Kimdir?

Azad Yılmaz Kimdir

6 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelen Azad Yılmaz, baba tarafından aslen Samsunludur. 38 yaşındaki genç iş adamı Azad Yılmaz, geçtiğimiz günlerde 555 aileye yardım yapmasıyla gündeme gelmişti. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla birçok kişinin dikkatini çekiyor. Ayrıca Azad Yılmaz’ın 4 tane şarkısı bulunmaktadır.

Azad Yılmaz’ın şimdilik sevgilisi olup olmadığı bilinmese de yaptığı bir paylaşımın altına “düşünüyorum bulamıyorum, ben bu zamana kadar niye evlenmedim diye” şeklinde açıklama bırakmıştır. 

Azad Yılmaz'ın aynı zamanda Youtube kanalı da bulunmaktadır. Bu kanal üzerinden attığı bazı videolar ciddi izlenme sayılarına ulaşmış durumda. Azad Yılmaz'ın Youtube kanalında 90 bin takipçi bulunurken, Instagram hesabı üzerinden 700 bin takipçiye sahiptir. Azad Yılmaz, 1.72 cm boyunda olup 67 kg ağırlığındadır.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yaptığı bir açıklamada Azad Yılmaz, yapacağı yatırımların çoğunluğunu Türkiye'de düşündüğünü söylemiştir. 


Azad Yılmaz Ne İş Yapıyor?

Azad Yılmaz Ne İş Yapıyor

Otomobil alım satımı ile uğraştığını açıklayan Azad Yılmaz, bunun yanında ek olarak ilerleyen günlerde AZADMEN adında tekstil firması kuracağını söylemiştir. AZADMEN çatısı altında 2021 yılında 10 mağaza daha sonra ise 30 mağaza açacaklarını vurgulamıştır.

Ek olarak Azad Yılmaz, Künefnes isimli markanın sahibi olup Türkiye dahil birçok ülkeye satış yaptıklarını söylemiştir. Ayda 4 milyon kadar satışı yapılan künefenin Türkiye'de yaygın olan marketlerin reyonunda satılmaktadır. Bunun dışında birkaç markanın da sahibi olduğu söylense de Azad Yılmaz tarafından doğrulanan bir bilgi yoktur. Azad yılmaz, yaptığı yatırımlar sayesinde her geçen gün mal varlığını artırarak kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum