İzlemekten Keyif Alacağınız Az Kişinin Bildiği 10 Youtube Kanalı

Youtube son yıllarda en çok vakit geçirdiğimiz sosyal platformlardan biri haline geldi. Çok fazla zaman kaybı içerik üreten kanallar olsa da, kaliteli içerikler üreten kanallar da bu platformda yer alıyor. İşte az takipçili 10 başarılı kanal!
İzlemekten Keyif Alacağınız Az Kişinin Bildiği 10 Youtube Kanalı

İzlemekten Keyif Alacağınız Az Kişinin Bildiği 10 Youtube Kanalı

Youtube, artık tam da hayatımızın merkezinde. Her yaştan insan mutlaka kendi ilgisini çekebilecek içerikler üreten bir kanal bulabilmekte. Biz de bu içeriğimizde vakti kıymetli olanlar için izlediğine pişman olmayacakları 10 Youtube kanalını derledik. İşte az kişinin bildiği izlemesi çok keyifli birbirinden başarılı Youtube kanalları!

az-kisinin-bildigi-10-youtube-kanali.jpg


1. Daire

Daire; her hafta evlerine ruhunu yansıtmayı başarmış, yaratıcılıklarını ve zevklerini evlerinde yaşatmaktan keyif alan insanların birbirinden güzel evlerinde bize gezinme imkanı sağlayan bir Youtube kanalı. Bu kanalda sadece muhteşem döşenmiş evler görmüyoruz, neredeyse çoğu vizyon sahibi olan şeker ev sahiplerini de tanıma imkanı buluyoruz. Bu kanaldan ilham alan izleyicilerin bir çoğunun ise evlerinde ufak değişiklikler yaptığı ve yaşam alanını keyifli hale getirdiğini yorumları inceledikçe görebiliyoruz. Siz de dilerseniz bu kanalı takip edip, evinizi daha yaşanılır bir hale getirebilecek ucuz ve basit yöntemler öğrenebilirsiniz. 

daire-001.jpg


2. Konumuz Ne Tv - Mesut Süre ile İlişki Testi 

Mesut Süre bildiğiniz üzere yıllarını radyoculuğa adamış başarılı bir radyo programcısı. Aylardır ise Youtube’da ‘Konumuz Ne Tv’ adındaki kanal üzerinden ‘İlişki Testi’ gösterisi yayını yapılıyor. Radyo dinlemeyen ve Mesut Süre’yi tanımayan insanların kolaylıkla erişebileceği bir keyif olmadığından bu içeriğimizde bu programa da yer vermek istedik. Kesinlikle keyif alacağınız bir konsept olduğuna garanti veriyoruz. 

konumuz-ne-tv---mesut-sure-ile-iliski-testi .jpg


3. ŞOK-O-POP

Şok-O-Pop; hayatımıza birden giren ve magazin sevmeyen insanların bile ilgisini çekmeyi başarmış, kesinlikle büyük araştırmalar sonucu elde edilmiş bilgileri ayağımıza kadar getiren, günümüzün nostaljik magazin yayıncısı ve yorumcusu kanalı diyebiliriz. Ana akımda yayınlanan ve yıllardır konseptini ve kalitesini ilerletememiş magazin programlarına kıyasla gizli saklı kalmış bütün magazin olaylarını tarafsız bir biçimde kendi samimi mizacı ile bizlerle buluşturuyor. Uzun araştırmalar ve derlemeler sonucu hazırlanan yayınları sebebiyle çok nadir video yükleyebilseler de kesinlikle her yayınlanan video bu bekleme süresini hakeden cinsten oluyor. Müptelası olacağınız bu Youtube kanalını şiddetle tavsiye ediyoruz. 

sok-o-pop.jpg


4. Chaby Han - 3 Yabancı 1 Türk

Chaby Han, küçük yaşlarda ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan bizden daha Türk olduğundan şüphe ettiğimiz bir Koreli. Güzel türkçesi ve kültürümüze olan yakınlığıyla daha önce bir TV programında da oldukça sevilmiş Chaby Han ‘3 Yabancı 1 Türk’ konseptinin de sahibi. Youtube’da sık sık trendlere giren bu konsept, 3 yabancı kökenli ve 1 Türk sunucunun birlikte sunduğu bir yayın üzerine kurulu. Bu kanalda genellikle farklı kültürlerin kıyaslanması, farklılıkların gözlemlenmesi ve izleyenler için öğreticilik amaçlanmaktadır. Oldukça keyifli geçen her bölümünde mutlaka başka bir kültür hakkında yeni bir şeyler öğrenebilmeniz mümkün. 

chaby-han---3-yabanci-1-turk.jpg


5. Nebuch

YouTube üzerinden yaptığı yayınlarda kesinlikle izlenme kaygısı duymayan, araştırmayı ve öğrenmeyi belli ki çok seven yazar-anlatıcı kişilik. Bilgi ve kültür dağarcığı gelişkin anlatımı dinlenilesi bir youtuber diyebiliriz. Ürettiği birbirinden faydalı içeriklere mutlaka bir göz atın deriz.

nebuch-001.jpg


6. 140 Journos

Genellikle konuşulmayanlar üzerine belgesel tadında videolar hazırlayan, Türkiye’nin görünmeyen yüzünü bilgisayarlarımıza ve telefonlarımıza kadar getiren kesinlikle çok başarılı bir Youtube kanalıdır. Youtube’da bir elin parmaklarını geçmeyen kaliteli içerik üreten kanalların başında geldiğine inandığımız bu kanalı şiddetle tavsiye ediyoruz. 

140-journos.jpg


7. Bant Magazine

Melikşah Altuntaş’ın güldüren yorumlarıyla her hafta yayınlanan Sinema Programları, sinemaseverler için hem bilgi dolu hem de eğlenceli bir platform oluşturuyor. İstanbul’un müzik, kültür ve sanat denince öne çıkan ve keyifli organizasyonlarından da haberdar olmanızı sağlayacak bu kanal ile ne izlesem derdine son! Ayrıca kanalda sinema dışında birçok özgün içeriğe de yer veriliyor.

bant-magazine.jpg


8. Emir Yargın’la Çakal Lezzetler

Asıl mesleği müzisyenlik olan Emir Yargın’ın Youtube kanalı ‘Emir Yargın’la Çakal Lezzetler’, adında da geçtiği gibi size nerede ne yenileceği konusunda küçük çakallıklar sunuyor. İzlemesi oldukça keyifli bu kanalda semt gezmelerine, birbirinden güzel tariflere ve yemek ipuçlarına da yer veriliyor. 

emir-yargin’la-cakal-lezzetler.jpg


9. Cep Hikayeleri

Farklı yaşamları tanımak ve ilhamınızı arttırmak için izleyebileceğiniz kanalda esnaflardan, sanatçılara kadar pek çok insan hayatına ucundan dokunabilme imkanı yakalayabiliyorsunuz. Oldukça dokunaklı hikayelere yer veren Cep Hikayeleri, gündelik hayatımızın karmaşasında izlemek için kesinlikle keyifli bir aktivite sağlamaktadır. 

cep-hikayeleri.jpg


10. Kamusal Mizah

Dedem Splinter Usta’yı Zehirlemiş”, “Dedem Mortal Kombat’a Katıldı” ve “Çok Üst Düzey Bir Espri” gibi videolarıyla belli bir kitlenin dikkatini çekmeyi başarmış absürt komedi mizah kanalıdır. Video paylaşımının çok sık olmadığı bu kanal, amatör şartlarda kaliteli espriler ile izleyicilerini güldürmeyi başarıyor.

kamusal-mizah.jpg

Önerilen İçerik; Takip Etmeniz Gereken 16 Youtube Kanalı

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum