Ayşegül Akdemir Kimdir

Kamera karşısına ilk kez Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli dizi ile geçen Ayşegül Akdemir, 23 Mayıs 1979’da İstanbul’da dünyaya geldi.
Ayşegül Akdemir Kimdir

Ayşegül Akdemir Biyografisi

İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda tiyatro üzerin eğitim aldı. Mezun olduktan sonra BKM Mutfak oyuncularının arasında yer almaya başladı. Kamera karşısına ilk kez Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli dizide yer aldı. Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli dizide canlandırdığı tiplemeleri ile yıldızı parladı. 

 

aysegul-akdemir3.jpg

 

2008’de Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli dizide yer aldı. Dizi, BKM Mutfak ekibinin yazdığı komik ve kısa skeçlerden oluşuyor. Dizide Eser Yenenler, Büşra Pekin, Oğuzhan Koç, Şahin Irmak, İbrahim Büyükak, Bülent Emrah Parlak, Ersin Korkut gibi pek çok oyuncu yer aldı. 2009’da Neşeli Hayat isimli filmde yer aldı. Film, çocukları eğlendiremeyen mutsuz bir noel babanın yaşadıklarını anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Yılmaz Erdoğan, Büşra Pekin ve Ersin Korkut yer aldı. 

 

aysegul-akdemir4.jpg

 

Ayşegül Akdemir daha sonra Güldür Güldür isimli programda yer aldı. Program, kısa komik skeçlerin oynanmasından oluşuyor. Programda, Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Ozan Akbaba ve Erdem Yener yer aldı. Ayşegül Akdemir, 2016’da senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Dedemin Fişi isimli filmde yer alacak. Filmde aynı zamanda Alper Kul, Özgün Aydın, Ayşen Gruda, Uğur Bilgin, Onur Atilla, Erdem Yener, Özge Borak ve Ali Sunal yer aldı.

 

Ayşegül Akdemir'in Yer Aldığı Dizi ve Filmler

  • Dedemin Fişi-2016
  • BKM Güldür Güldür -2013
  • Neşeli Hayat -2009
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar -2008

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.