Ayşe Yeşim Çapanoğlu Kimdir

2016 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ‘’ Yeter ‘’ isimli dizide rol alan dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşe Yeşim Çapanoğlu, 1986 yılında İstanbul’da doğdu.
Ayşe Yeşim Çapanoğlu Kimdir

Ayşe Yeşim Çapanoğlu’n Biyografisi

1,65 boyunda ve göz rengi ela olan başarılı oyuncu, klasik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Yaylı Sazlar Anasanat Dalı Yarı Zamanlı Keman Bölümü’ne kayıt yaptırdı ve başarılı şekilde buradan mezun oldu. Daha sonra ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı’nda eğitimini sürdürdü ve 2010 yılında mezun oldu.

Üniversite eğitimini tamamlayan Ayşe Yeşim Çapanoğlu, 2012 yılında İstanbul Şehir Tiyatroları’na kayıt yaptırdı ve oyunculuk eğitimi aldı. Başarılı oyuncu bu yıllarda tiyatro oyunları oynamaya başladı. Site (2012), Zeniciler (2012), Martı (2010), Gün Adlı Aydınlık Oda (2010), Vanya Dayı (2009) ,Hizmetçiler (2009) vb. oyunlar, bunlardan sadece birkaç tanesidir.

Tiyatronun yanı sıra reklam, dizi ve sinema filmlerinde yer alan Ayşe Yeşim, ilk olarak 2008 yılında TT Net’in reklam filminde rol aldı. Sonraki yıllarda dizi sektörüne giriş yaptı ve 2012 yılında ‘’ Aşk Kaç Beden Giyer ‘’, 213 yılında ise ‘’ Bir Aşk Hikayesi ‘’ isimli dizilerde rol aldı

Ayşe Yeşim Çapanoplu, 2016 yılında ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve başrollerinde Pelin Karahan ile Yurdaer Okur’un yer aldığı ‘’ Yeter ‘’ isimli dizide oynamaktadır.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.