Ayşe Sibel Ersoy Kimdir? & Hakkında Bilgi

Milliyetçi Hareket Partisinden 25. dönem milletvekili adayı olan Ayşe Sibel Ersoy hakkında bilinmesi gerekenleri bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte Ayşe Sibel Ersoy'un biyografisi!
Ayşe Sibel Ersoy Kimdir? & Hakkında Bilgi

Ayşe Sibel Ersoy Biyografisi

Ayşe Sibel Ersoy, Milliyetçi bir ailenin kızı olarak 1964 yılında Adana ilinin Ceyhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaokulunu Ceyhan 23 Nisan Ortaokulunda tamamlamıştır. Ortaokuldan sonrasında ise Adana Kız Lisesini kazanarak liseyi de Adana ilinde okumuştur. Şu anda 58 yaşında olmasına rağmen çok genç gösteren Ayşe Sibel Ersoy, emekli olana kadar vatana hizmet etmekten asla vazgeçmeyeceğini söylemektedir.

ayse-sibel-ersoy-biyografisi.jpg


Ayşe Sibel Ersoy Özel Hayatı

Ayşe Sibel Ersoy, 2 çocuk annesi genç bir kadındır. Evlidir ve eşiyle çok güzel bir birliktelikleri bulunmaktadır.

ayse-sibel-ersoy-ozel-hayati.jpeg


Ayşe Sibel Ersoy Lisans Hayatı

Lisans hayatını İzmir Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi bölümünde tamamlayan A. Sibel Ersoy sonrasında yolunu Ankara Gazi Üniversitesi'ne çevirerek orada da Eczacılık Fakültesinde Farmakoloji Ana Bilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak görev almaya başlamıştır. Yüksek lisansını Farmakoloji alanında tamamlayan Ayşe Sibel Ersoy daha sonrasında Araştırma Görevliliğini bırakmış ve doğup büyüdüğü yer olan Adana'ya geri dönmüştür.

ayse-sibel-ersoy-lisans-hayati.jpg


Ayşe Sibel Ersoy İş Hayatı

Yüksek lisansını tamamlayıp Araştırma Görevliliğini bıraktıktan sonra memleketine dönen Ayşe Sibel Ersoy, Adana'da kendi eczanesini açmıştır ve halen daha eczanesi açık bir şekilde halka hizmet vermeye devam etmektedir. 2015 yılının 7 Haziranında gerçekleşen genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden 25. dönem milletvekili adayı olan Ayşe Sibel Ersoy sonrasında 27. dönem milletvekili adayı olarak Milliyetçi Hareket Partisi aracılığıyla meclise giren Ersoy aynı zamanda Çevre Komisyon üyeliği de yapmaktadır.  Çevre Komisyon üyesi olması doğup büyüdüğü yer olan Adana’yı daha da güzelleştirmek için sözünü komisyona duyurabilmesi, güneş enerjisi çalışmalarının artırılması ve anız yakma gibi işlemlerin tarıma verdiği zararları dile getirebilmek açısından Adanalı hemşerilerini sevindirmeyi başarmaktadır.  Adana'yı, teknoloji, turizm ve doğal güzellikler açısından mecliste savunarak Adana'da yapılan çalışmaların artırılmasını ve turizmin canlandırılmasının mümkün olduğunu savunmaktadır.

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum