Ayşe Keşir Kimdir

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Milletvekili olan Ayşe Keşir, 1967 yılında Düzce’de doğmuştur.
Ayşe Keşir Kimdir

Ayşe Keşir Biyografisi

Ayşe Keşir’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

1989 yılında İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Y.O. Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Bölümünü bitirdi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Sosyal Politikalar alanında Yüksek Lisans programını tamamladı.1989 yılında "Yaşama Sevinci" isimli özürlüler ihtisas yayınında muhabir başladığı meslek yaşamına, daha sonra istihbarat şefi olarak devam etti. Özel TV kanallarında metin yazarı ve program yapımcısı olarak çalıştı. 15'i aşkın radyo tiyatrosu seslendirdi. Halen çeşitli gazete, dergi ve haber sitelerine toplum okumaları yazıları yazmaktadır.1986 yılında Hanımlar Eğitim Kültür Derneğinde başladığı STK çalışmalarına çeşitli dernek, vakıf, girişim gruplarında üyelik ve yönetim kurulu üyeliği ile devam etti. Avrasya Bir Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliği, Basın Birliği Derneği üyeliği başta olmak üzere, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının üyesidir.

 

Ayşe Keşir’in Siyasi Hayatı

Ak Parti İstanbul İl Kadın Kollarının kurucu yönetim kurulu üyesidir. 2002 seçimlerinde İstanbul 3. Bölge SKM Basın Koordinatörlüğü görevinde bulundu. 8 Mayıs 2005 tarihinde 1. Olağan Kongreden sonra, MKYK ve Genel Merkez Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanlığı görevine getirildi. 2006 yılında Ak Parti İktidarında Sosyal Politika Uygulamaları I ve II yayınlarını hazırladı ve tüm kadın kolları teşkilatlardaki eğitim organizasyonunu yönetti. 2007-2012 yılalrı arasında Tanıtım ve Medya Başkanı olarak görev yaptı. Bu görevi esnasında, kadın kollarının ulusal ve uluslararası çalışmalarının tanıtım ve medya planlamasını yürüttü. Kısa filmler, yayınlar ve broşürler hazırladı. 2009 seçimlerinde Ankara Altındağ ve Büyükşehir Meclis Üyesi seçildi.

Ayşe Keşir, 25. ve 26. Dönem Genel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Milletvekili olarak seçildi.

Keşir, evli ve 3 çocuk annesidir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.