Aydoğanlar Ilgaz İnşaat Eskişehir Capella Park Projesi ve Fiyat Listesi

Aydoğanlar Ilgaz İnşaat, Capella Park tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve satılık daire fiyatları…
Aydoğanlar Ilgaz İnşaat Eskişehir Capella Park Projesi ve Fiyat Listesi

" Aydoğanlar Ilgaz İnşaat "ın Eskişehir'de inşa ettiği " Capella Park " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

Büyük bir alan üzerine yükselen Capella Park projesinde 345 adet daire, 41 adet dükkan bulunuyor. Capella Park projesinde dairelerde akıllı ev sistemi, interkom haberleşme sistemi, ankastre mutfak standart olarak konut sakinlerine sunuluyor. Ayrıca projede sosyal donatı olarak yüzme havuzu, sosyal tesis, fitness merkezi, yeşil peyzaj alanları, pilates, yoga, spa, sauna, fin hamamı, buhar odaları, çocuk oyun alanları, masaj salonu, sağlıklı yaşam merkezi ve çocuklar için kreş bulunuyor.

Proje, site özellikleri olarak konut sakinlerine açık ve kapalı otopark hizmeti, 7/24 güvenlik hizmeti, resepsiyon ve lobi gibi imkanlar sunuyor. Erka Konsept Projesi projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.

Erka Konsept Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Erka Konsept Projesi projesinde konut fiyatları henüz açıklanmadı.


Erka Konsept Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Capella Park projesinde kişiye özel ödeme koşulları sunulabiliyor.


Erka Konsept Projesi Nerede? (Konum ve Adres)

Büyükdere Mahallesi, Gençlik Blv. No:41, 26040 Odunpazarı/Eskişehir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.