Doğal Güzellikleriyle Ünlü Aydın'ın En İyi 10 Oteli

Doğasıyla hayran bırakan Aydın'da konaklayabileceğiniz birçok otel yer almaktadır. İşte Aydın'da kalacağınız en iyi oteller listesi...
Doğal Güzellikleriyle Ünlü Aydın'ın En İyi 10 Oteli

Tarihi ve doğal güzellikleriyle kendisine hayran bırakan Aydın, yılın her mevsimi kendisine turist çekmeyi başarıyor. Çoğu tatil bölgesine göre nispeten daha sakin olan Aydın, masmavi deniziyle de hayran bırakıyor. Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte daha da çok ilgi görmeye başlayan Aydın'da birbirinden lüks oteller yer alıyor. Bu sebeple Aydın'da tatil yapmak isteyen birçok kişi ''Aydın'da nerede kalınır?'' diye soruyor. Bu sebeple hazırladığımız içeriğimiz, Aydın'da hem lüksü hem de konforu bir arada bulacağınız en iyi otelleri barındırıyor. Eğer hazırsanız Aydın'ın en iyi otellerine göz atalım.

Aydın'ın En İyi Otelleri Listesi

SıraOtelBölgeneoldu Puanı
1Aquasis De Luxe Resort & SpaDidim10/10
2Tusan Beach ResortKuşadası10/9.9
3Charisma De Luxe HotelKuşadası10/9.9
4Anadolu Hotels Didim ClubDidim10/9.8
5Fantasia Hotel De LuxeKuşadası10/9.9
6Elitium Dizayn Termal OtelGermencik10/9.8
7DoubleTree by Hilton KuşadasıKuşadası10/9.9
8Büyük Anadolu Didim Resort HotelDidim10/9.8
9Venosa Beach Resort & SpaDidim10/9.9
10Halal Paradise DidimDidim10/9.9

Aydın'ın En İyi 10 Oteli

İşte, Aydın'da tatil yapmak istediğinizde konaklamanız gereken en iyi ve lüks oteller...

1. Aquasis De Luxe Resort & Spa

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Hijyen

Aydın'ın en iyi otelleri arasında ilk sırada yer alan Aquasis De Luxe Resort & Spa, denize sıfır konumu ve geniş bahçesiyle misafirlerinin beğenisini kazanıyor. Ultra lüks odaları, şık restoranları, spa merkezi ve özel plajıyla tatilcilerin beklentilerini fazlasıyla karşılayan bu otel, büyük küçük herkesin eğlenmesi için çeşitli aktiviteler düzenliyor.

Telefon(0256) 821 02 02
AdresÇamlık, Üç Mevsim Cd. No:50, 09270 Didim/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Otel gayet geniş bir alana sahip. Personel yeterli sayıda ve gözlemlediğim kadarıyla geneli işini severek yapıyor ve çözüm odaklı çalışıyor.

👤 Otel çok geniş alana kurulu düz ayak harika bir konumda. Gün batımı muhteşem. Personel çok ilgili ve saygılı. Yemekler güzel yenilir. Akşam menüde sınırsız kalem pirzola vardı müthişti. Tek kötü yanı malesef rüzgar.

2. Tusan Beach Resort

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi

Aydın'ın incisi Didim'de yer alan Tusan Beach Resort, mavi bayraklı plajı ve geniş yüzme havuzlarıyla kalınabilecek oteller arasında yer alıyor. Tüm aile üyelerine hitap eden aktiviteleri ve eğlence olanaklarıyla Tatil köyü konseptinde hizmet veren Tusan Beach Resort, hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen misafirler için Aydın'ın en iyi otellerinden biri.

Telefon(0256) 618 15 15
AdresBayraklıdede Mh, Kuştur Önü Yolu Cd. No:19, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Doğa'nın güzelliğine eşlik eden, deniz sesini duymaktan çok mutluluk duyduk burada. Manzara harikaydı. Odalar temiz ve ferah, yatağın sert olması bizim için çok iyiydi.

👤 Yaz tatillerimizi keyif ile geçirdiğimiz 10 yıldır tanıştığımız tesistir. Her zaman memnuniyet ile ayrıldığımız heyecan ile gittiğimiz bir yerdir. Çok fazla beklentiye girmediğiniz sürece alışkanlıklarınız ve sadelikten yana iseniz doğru yerdesiniz bu yılda kısmet olur ise ailece keyif ile tatilimi yapacağım.

3. Charisma De Luxe Hotel

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi
Aktivite

Aydın'da kalınabilecek en iyi otellerden biri olan Charisma De Luxe Hotel, Kuşadası'nda yer alıyor. Kendisine özel plajıyla misafirlerine en iyi deniz deneyimini yaşatan bu otel, geniş ve konforlu odalarıyla da beğeni topluyor. SPA merkezi, açık ve kapalı havuzu, spor salonları ve lezzetli restoranıyla eşsiz bir tatil deneyimi sunan bu otel, odalarda bulunan deniz manzarasıyla da dikkat çekiyor.

Telefon(0256) 633 38 38
AdresTürkmen, Gazi Beğendi Sk. No:7, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 6 yıl öncesinde de konakladığım otel yine her zaman ki gibi güzeldi. Odalar ortak alanlar temiz, çalışanlar güler yüzlü, çalışanların kiyafetleri güzel ve temiz, yemekler güzeldi .

👤 Fiyat / Performansı çok iyi bir otel. Odaların deniz manzarası muhteşem, şehir merkezine yürüyüş mesafesi, mutfağı çok çok iyi, SPA hamam ve kapalı havuz gayet başarılı.

4. Anadolu Hotels Didim Club

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Büyüklüğü
Hizmet Kalitesi
Aktivitesi

Aydın'ın en iyi ve en lüks otellerinden olan Anadolu Hotels Didim Club, geniş bahçesiyle misafirlerine ferah bir ortam sunuyor. Kendisine özel mavi bayraklı plajıyla da dikkat çeken bu otel, 3 farklı su kaydırağıyla da beğeni topluyor. Standart odadan delux odaya kadar farklı çeşitlerde oda seçeneği sunan bu otel, geniş aileler içinde oldukça büyük odalara sahip. Ayrıca misafirlerinin eğlenmesine öncelik veren otel, düzenlediği aktivitelerle sabahtan akşama kadar eğlenceye ara vermiyor.

Telefon(0256) 645 07 29
AdresAltınkum Mah Mehtap Cad. 94 No:21, 09270 Didim/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 5 yıldız olarak gerçekten fazlasını hak eden bir tatil yeri her şeyi mükemmel tüm çalışanların eline emeğine ayağına sağlık her şeyi hakkıyla ilgileniyorlar,.. özellikle yemekleri olsun fevkalade tarifi yok ne desem kifayetsiz kalır, kendiniz bizzat gelip yaşamalısınız burayı...⭐⭐⭐⭐⭐

👤 Geçen senede bu otelde kaldık bu sene 5 gün konakladık gerçekten konumu olsun hizmeti olsun her şey çok güzel.

5. Fantasia Hotel De Luxe

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Çalışan İlgisi
Hizmet Kalitesi
Konumu

Aydın'ın 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Fantasia Hotel De Luxe, lüks olanaklarıyla dikkat çekiyor. Konforlu ve modern tasarıma sahip odaları, yüzme havuzları, spa merkezi ve eğlence aktiviteleriyle misafirlerine keyifli bir konaklama deneyimi sunan otel, şehrin tarihi yerlerine de yakın olmasından dolayı turistlerin ilgisini görüyor.

Telefon(0256) 999 16 56
AdresYavansu, Süleyman Demirel Blv., 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Gayet temiz bir otel, yemekleri de güzel. Akşamları güzel eğlenceleri oluyor. Genelde Alman, Rus turist var.

👤 Uygun fiyata herşey dahil güzel bir tatil yaptık. Gayet memnun kaldık. Yemekleri güzel ve çeşit çok içeceklerde ne ararsanız var.

6. Elitium Dizayn Termal Otel

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konfor
Hizmet Kalitesi

Aydın'da tatil için termal otel arayışınız varsa önerebileceğimiz tek yer Elitium Dizayn Termal Otel. Sakin ortamı ve doğasıyla huzurlu bir tatil yapmanızı sağlayan bu otel, standart oda, aile odası, suit oda gibi ihtiyaca yönelik farklı seçenekler sunuyor. Hem eğlenceli hem konforlu hem de sağlık dolu bir tatil arayanlar için uygun olan bu otel, SPA merkeziyle de bedenen ve zihnen dinlenmenizi sağlıyor.

Telefon(0256) 576 11 25
AdresBozköy, Bozköy Sokak No:461, 09700 Germencik/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelde 2 gece 3 gün kaldım.ister ailecek ister yalnız tatil yapabileceğiniz mükemmel bir tesis. Eşsiz doğa manzarası ile rahatlayacağınız stres atacağınız bir termal otel. Oteldeki bütün personel eğitimli ve nazik kibar arkadaşlar.

👤 2 gece 3 gün otelde konaklama yaptık. Yarın çıkış yapacağız. Spa ve masaj bir harikaydı. Kese, köpük ve yağ masajı yaptırdım. İlgiden ve samimiyetten çok memnun kaldım.

7. DoubleTree by Hilton Kuşadası

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Manzara
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi

Aydın'da yer alan en iyi otellerden biri olan DoubleTree by Hilton, hem tatilcilerin hem de iş için seyahat edenlerin ilk tercih ettiği oteller arasında bulunuyor. Denize sıfır konumuyla eşsiz bir manzara sunan bu otel, Hilton ayrıcalığını hissetmenizi sağlıyor. Sunduğu lüks hizmetle ayrıcalıklı hissetmenizi sağlayan otel, açık havuzu, kapalı havuzu, fitness salonu ve lezzetli restoranıyla sessiz tatil arayanların tercihi oluyor.

Telefon(0256) 633 60 60
AdresTürkmen, Atatürk Blv, Yat Limanı Karşısı, 09400 Kuşadası/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Öncelikle konumu çok güzel hemen Marina'ya yakın, karşısında süpermarket var, yine çevre muhitte restoranlar mevcut. Otelde en dikkatimi çeken şey personelin ilgisi ve davranışları oldu.

👤 Çok güzel bir otel, hayran kaldık. Odaları, manzarası, konumu, kahvaltısı ve müşteri memnuniyeti harikaydı. Herkese tavsiye ederiz.

8. Büyük Anadolu Didim Resort Hotel

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Konumu
Hizmet Kalitesi
Aktivite

Aydın'ın 5 yıldızlı otelleri arasında yer alan Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, standart oda, engelli odası ve aile odası gibi seçenekler sunuyor. Konforu ön planda tutan bu otel, 5 yüzme havuzu ve 4 restoranıyla misafirlerinden tam not alıyor. Her şey dahil konseptinde hizmet sunan bu otel, akşamları canlı müzik ve şovlarla misafirlerinin eğlenmesini sağlıyor.

Telefon(0256) 825 94 94
AdresMavişehir, Kıray Cd. No:22, 09270 Didim/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelin konumu çok güzel muhteşem bir manzarayla karşılaşıyoruz. Yemekleri güzel odaları temiz özellikle animasyon ekibi mükemmel ilgileriyle hepimizi eğlencenin dibini yaşattı. Akşam şovları gündüz hem çocuklar hem yetişkinler için mükemmel aktiviteler zaten yeterli.

👤 Otel harika ötesiydi havuzlar kaydıraklar gayet iyi ve temizdi, aynı şekilde odalar da temiz. Yemekler, tatlılar, mezeler hepsinin lezzeti mükemmel ve çeşit olanağı fazla, herkesin gitmesini dilerim ☺️

9. Venosa Beach Resort & Spa

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi

Aydın'ın en güzel otellerinden olan Venosa Beach Resort & Spa, Altınkum'da bulunuyor. Hem dinlenmek hem de eğlenmek isteyen tatilciler için uygun olan bu otel, geniş standart oda, aile odası ve standart oda seçeneği sunuyor. Hem yetişkin havuzu hem de çocuk havuzuna sahip olan bu otel, sunduğu aktivitelerle de ön plana çıkıyor.

Telefon(0256) 835 35 00
AdresAltınkum, İnönü Blv. No:4, 09270 Didim/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Ramazan Bayramı tatili nedeniyle ailecek gittik. Karşılamadan itibaren otelde 5 yıldızın hakkının verildiğini anlıyorsunuz. Konum ve yapım nedeniyle odaların hepsi deniz manzaralı. Minibar her gün soft içeceklerle dolduruluyor.

👤 Her yıl geldiğimiz bu otel gerçekten çok güzel özellikle tercih sebebimiz odaları çok yemiz yemekler çok güzel gayet hijyenik personelleri çok güler yüzlü.

10. Halal Paradise Didim

Aydın'ın En İyi Otelleri

ARTILAREKSİLER
Hijyen
Hizmet Kalitesi
Çalışan İlgisi

Aydın'da muhafazakar bir otel arayışınız varsa eğer tercih edebileceğiniz Halal Paradise Didim, aile ortamıyla beğeni topluyor. Kadınlara ve erkeklere ayrı alanlar açarak rahat etmelerine imkan tanıyan bu otel, alkolsüz restoranlarıyla beğeniliyor. Ayrıca kendisine ait plajıyla da beğenilen otel, konforlu odalarıyla huzurlu bir tatil sunuyor.

Telefon(0256) 556 07 89
AdresFevzipaşa, 4221. Sk. No:10, 09270 Didim/Aydın

Google Müşteri Yorumları

👤 Otelden dün ayrıldık. Genel olarak biz memnun kaldık. Denizi sığ, kum ve temiz olması muhteşem çalışanlar çok iyi ilgileniyorlar. Odamız her gün temizleniyordu. Animasyon ekibinden de memnun kaldık.

👤 2023'te otele ilk giriş yapan çiftiz. Geldiğimiz ilk günden beri gerek hizmet olarak gerek ilgi alaka olarak çok memnun kaldık, özellikle ilk gün çiçekle karşılamları çok güzel bir jest oldu bizim için. Otelin yemekleri, tatlıları lezzet olarak gayet iyiydi, kafenin içecek ikramları çeşit olarak çok iyiydi... Oda temizliği günlük olarak yapılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Kuşadası OtelleriAydın'da Gezilecek Yerler
Aydın Hakkında Bilgi

Aydın'da en iyi oteller hangileridir?

Aydın'da kalmak için en iyi oteller arasında Aquasis De Luxe Resort & Spa, Tusan Beach Resort, Charisma De Luxe Hotel, Anadolu Hotels Didim Club, Fantasia Hotel De Luxe, Elitium Dizayn Termal Otel, DoubleTree by Hilton Kuşadası, Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, Venosa Beach Resort & Spa veHalal Paradise Didim gibi oteller bulunmaktadır.

Aydın kaç günde gezilir?

Doğası ve tarihi yapısıyla dikkatçeken Aydın'ı gezmeniz için en az 4-5 gün ayırmanız gerekmektedir. Ayrıca doğal güzelliklerini ve plajını deneyimleyebilmek için Aydın'a ilkbahar ve yaz aylarında gitmenizi tavsiye ederiz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.