Ayda 32 Dolara iPhone

Yeni model telefonlarını geçtiğimiz günlerde tanıtan Apple şimdi de ayda 32 dolara olan satış kampanyasını duyurdu.
Ayda 32 Dolara  iPhone

Samsung’un Ultimate Test Drive adlı satış kampanyasına Apple’dan cevap gecikmedi. Samsung’un satış kampanyasından biraz daha farklı olan strateji kullanıcıların da yüzünü güldüreceğe benziyor.

Teknoloji çılgınlığına artık yetişemeyen kullanıcılar için firmalar satış kampanyaları düzenliyor. İlk olarak Samsung’la başlayan satış stratejilerine şimdi de Apple dahil oldu. Samsung’un Ultimate Test Drive adını verdiği programa göre kullanıcılara bedava olarak 1 aylık sıfır cihazlar gönderiliyor ve kullanımına sunuluyor. Eğer kullanıcı kabul ederse bir ayın sonunda cihaz ile yoluna devam ediyor.

Apple Uprage Program

Apple’ın programı ise daha farklı olarak işliyor. iPhone Uprage Program adı verilen kampanya ile kullanıcılar Apple ile 2 yıllık sözleşme imzalıyor. Her ay en az olarak 32 dolar ödeyerek yapılan anlaşma sonucunda kişi iPhone sahibi olabiliyor. 12 Aylık ödeme sonunda kullanıcı isterse eski iPhone cihazını getiriyor ve sözleşme yenileme karşılığında yeni iPhone modelini alıyor. Bunun karşılığında 2 yıl boyunca 32 dolar ödemeye devam ediyor.

Apple sözleşme ücretlerini iPhone modellerine göre belirliyor ve şu şekilde karşımıza çıkartıyor;

Apple Uprage Program

iPhone 6s

  • 16 GB modeli için aylık 32,41 dolar
  • 64 GB modeli için aylık 36,58 dolar
  • 128 GB modeli için aylık 40,75 dolar

iPhone 6s Plus

  • 16 GB modeli için aylık 36,58 dolar
  • 64 GB modeli için aylık 40,75 dolar
  • 128 GB modeli için aylık 44,91 dolar

Apple iPhone Uprage Program'ı kapsamında her yıl yeni bir iPhone modeli vermekle kalmıyor. Aynı zamanda 99 Dolar değerindeki telefon koruma paketini de sizlere sunuyor. Apple Care+ adı altında verilen paket 2 yıllık yüksek garanti desteği sağlıyor ve telefonunuzun ekranın kırılması, suyla temas, yere düşme gibi olası kazalara karşı koruyor ancak bu durumları sadece 2 kez olmak üzere karşılıyor.

Şu an için sadece Amerika’da bulunan Apple Store’larda geçerli olan programın önümüzdeki senelerde diğer ülkeler için de geçerli olması bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.