AYD Plus Afraze Kartal Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

Afraze Kartal, AYD Plus tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
AYD Plus Afraze Kartal Projesi ve Satılık Daire Fiyatları

" AYD Plus "ın İstanbul Kartal’da inşa ettiği "Afraze Kartal " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

2 bin 800 metrekare gibi büyük bir arazi üzerinde yükselen Afraze Kartal’da ’da 135 konut yer alıyor. Proje metroya 8 dakika, hastaneye 5 dakika, hızlı trene ise 8 dakika yürüme mesafesinde bulunuyor.

Afraze Kartal’da yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness merkezi ve yürüyüş parkuru gibi sosyal imkanlar da bulunuyor. Mayıs 2019'da teslim edilmesi planlanan projenin tamamlanmasının ardından alıcısına yüzde 35 oranında prim sağlaması öngörülüyor. Projede yer alan dairelerin kira getirileri ise 2 bin TL ile 4 bin TL arasında değişiklik göstermesi bekleniyor.

Afraze Kartal projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Afraze Kartal Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Afraze Kartal " 2+1, 3+1 ve 4+1 " olmak üzere çeşitli daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 70 ile 94 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 549.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 101 ile 115 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 736.000 TL " olarak belirlenmiş.

4+1 Daireler; " 128 ile 164 metrekare " arasında tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 1.080.000 TL " olarak belirlenmiş.


Afraze Kartal Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Afraze Kartal projesinde satın alımlarda yüzde 30 peşinat ile yüzde 20'sini 24 ay 0 faiz ile kalan yüzde 50'lik kısım için ise banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca peşin alımlarda yüzde 20 iskonto fırsatı da sunuluyor.


Afraze Kartal Nerede? (Konum ve Adres)

Cevizli Mah. Köroğlu Cad. No:3 Kartal/İstanbul


Afraze Kartal Proje Fotoğrafları ve Örnek Daire

Afraze KartalAfraze KartalAfraze Kartal

(Fotoğrafları Büyütmek İçin Üzerine Tıklayın)

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.