Ayça Ayşin Turan Kimdir? Ayça Ayşin Turan Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Ekranlara son olarak Ada Masalı isimli dizi ile gelen Ayça Ayşin Turan, başarılı performansı ile dikkat çekiyor. İşte Ayça Ayşin Turan kimdir ve Ayça Ayşin Turan kaç yaşında? gibi soruların yanıtı.
Ayça Ayşin Turan Kimdir? Ayça Ayşin Turan Sevgilisi ve Kaç Yaşında?

Rolleriyle birçok kişinin beğenisini toplamayı başaran Ayça Ayşin Turan, en çok merak edilen oyuncular arasında. Bu yazımızda ise sizler için Ayça Ayşin Turan'ın biyografisini hazırladık. İşte Ayça Ayşin Turan kimdir ve Ayça Ayşin Turan hakkında bilgiler.


Ayça Ayşin Turan Kimdir?

Ayça Ayşin Turan Kimdir

25 Ekim 1992 tarihinde dünyaya gelen Ayça Ayşin Turan, aslen Sinop ilçesindendir. Babasının hakkında söylenen yanlış iddiaları "Biz ailece Karadenizliyiz. Anne tarafım da Selanik göçmenidir." sözleriyle yalanlamıştır. Küçüklük yaşlarından beri oyunculuk yapmak isteyen Ayça Ayşin Turan, kariyerine ilk olarak Dinle Sevgili dizsiyle 2011 yılında başlamıştır.

Aradan geçen 3 yıl sonra ise Karagül dizisinde Ada rolü ile ekranlara geldi. Ardından kariyerinde film sayfası açan Ayça Ayşin Turan, Sevimli Tehlikeli filmiyle beraber beyaz perdeye çıktı. Daha sonra 3 yıl içerisinde Altınsoylar ve Meryem adındaki dizilerde başrol olmayı başardı. Bu dizilerin bitiminden sonra Netfilx’de Muhafız dizisinde 2 sezon boyunca başrol olarak yer aldı.

Zemheri, Arıza ve Ada Masalı gibi dizilerde başrol olan Ayça Ayşin Turan, geçtiğimiz aylarda Menajerimi Ara isimli dizide konuk oyuncu rolünde ekranlara geldi. 2017 yılında yayınlanan Altın Kelebek Ödülleri’nde sunuculuk yapmıştır.


Ayça Ayşin Turan Sevgilisi

Ayça Ayşin Turan Sevgilisi

Ayça Ayşin Turan’ın şimdilik birlikte olduğu bir kişi var mı yok mu bilinmemektedir. Ayça Ayşin Turan’ın babası Kastamonulu, annesi ise Sinopludur. Ayça Ayşin, 1,67 metre boyunda olup 47 kilodur. Yaptığı bir röportaj sırasında 7 tane kardeşinin olduğunu açıklamıştır.


Ayça Ayşin Turan Kaç Yaşında?

Ayça Ayşin Turan Kaç Yaşında

1992 yılında dünyaya gelen Karadenizli Ayça Ayşin Turan, 28 yaşındadır. Başarılı oyuncu 2011 yılında başladığı oyunculuk kariyeri boyunca sayısız dizi ve filmde yer almıştır. İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden mezun olmuştur.


Ayça Ayşin Turan Dizileri

Ayça Ayşin Turan Dizileri

  • 2011-2012 – Dinle Sevgili
  • 2013-2016 – Karagül
  • 2016 – Altınsoylar
  • 2017-2018 – Meryem
  • 2018-2019 – Muhafız
  • 2020 – Zemheri
  • 2020-2021 – Arıza
  • 2021 – Menajerimi Ara
  • 2021 – Ada Masalı
  • 2015 – Sevimli Tehlikeli (Film)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.