Aybüke Pusat Kimdir

Podyumlardan kamera karşısına geçen Aybüke Pusat, 20 Mayıs 1995'te Ankara'da dünyaya geldi.
Aybüke Pusat Kimdir

Aybüke Pusat Biyografisi

Ankara'da dünyaya gelen başarılı oyuncu, lise eğitiminden sonra Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda bale üzerine eğitim aldı. Katıldığı güzellik yarışması ile birlikte tanınmaya başlayan Aybüke Pusat 2014 Miss Turkey yarışmasında üçüncülüğü göğüsledi. Ardından oyunculuğa adım attı ve kamera karşısına ilk kez Medcezir isimli dizi ile attı. Günümüzde ise O Hayat Benim isimli dizide Zeynep karakterini canlandırmaktadır. 

 

aybuke2.jpg

 

Aybüke Pusat 2014'te Medcezir isimli dizide Elif karakterini canlandırdı. Dizi, evlatlık alınarak çok farklı bir dünyaya adım atan Yaman isimli genç bir çocuğun, yeni dünyasında yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Mine Tugay ve Barış Falay yer aldı. Dizi Amerikan yapımı The O.C.'nin uyarlaması olarak yayınlandı. 

 

aybuke4.jpg

 

Güzel oyuncu ve manken Aybüke Pusat 2015'te ise O Hayat Benim isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Dizi, yıllarca anne ve babasını yanlış bilen Bahar isimli bir kadının yıllar sonra gerçekleri öğrenmesini, üvey kardeşi Efsun ile mücadele etmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray, Keremcem, Sinan Albayrak, Ahu Sungur ve Ozan Güler yer aldı. 

 

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2014-Medcezir
  • 2015-O Hayat Benim 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.