Axen AX32DAB13 LED TV İncelemesi - Özellikler & Yorum

Axen AX32DAB13 led TV kullanıcı yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.
Axen AX32DAB13 LED TV İncelemesi - Özellikler & Yorum

Axen AX32DAB13 LED TV, göz alıcı tasarımı ve kristal netliğindeki görüntü kalitesi ile izleme deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyor.

İzlediğiniz filmlerde, dizilerde ve canlı yayınlarda gerçekliği üst seviyelerde hissetmeniz mümkün oluyor. Axen AX32DAB13, sizi izleme deneyiminin içine çekerek adeta sizi o dünyanın bir parçası haline getiriyor.

Axen AX32DAB13 Özellikleri

Ekran Boyutu32"
GörüntüFull HD
Çözünürlük1366 x 768
Android TVVar
Smart TVVar
Amazon
Fiyatını Gör
Axen
Televizyon
Aradığın
Fiyatı Gör

Axen AX32DAB13 LED TV

Axen AX32DAB13 ile uzun süre izleme keyfini yaşamak için evde bir sürü atıştırmalık bulundurmanızı öneririz. Çünkü Axen AX32DAB13, size öyle bir izleme deneyimi sunacak ki izlediğiniz her şey daha gerçekçi ve sürükleyici olacak. Full HD izleme keyfini çıkarabileceğiniz bu televizyonun ses özellikleri de sizi memnun etmeyi başarır.

İşte, Axen AX32DAB13 LED TV ile ilgili tüm detaylar;

Axen AX32DAB13 Tasarım

Axen AX32DAB13, minimalist ve şık bir tasarımı ile ev dekoruna kolayca uyum sağlamayı başarır. Cihazın ince çerçevesi, modern bir görünüm sağlar ve kullanıcıların izleme deneyimini daha keyifli bir noktaya taşır. Ek olarak cihazın arka paneli, kolay bir kurulum sağlamak için tasarlanmıştır.

Axen AX32DAB13

Axen AX32DAB13 Ekran ve Görüntü

Ekran32"/80 cm
Ekran Çözünürlüğü1366 x 768
Yerel Yenileme Hızı200 Hz
İşletim SistemiSmart TV (Eba Uyumlu)
İşlemci4 Çekirdekli

Axen AX32DAB13 LED TV 32 inçlik ekranı ve 1366 x 768 çözünürlüğü ile televizyon izleme deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak.

Ayrıca yerel yenileme hızı 200 Hz ile saniyede 200 kez yenilenen ekranı, herhangi bir bulanıklık olmadan son derece pürüzsüz bir görüntü sunuyor. Bu özellik sayesinde yüksek tempolu aksiyon sahnelerinde bile kusursuz bir görüntü kalitesi ile keyifli bir izleme deneyimi yaşayacaksınız.

Axen AX32DAB13 LED TV, aynı zamanda Smart TV özelliğiyle Eba gibi uygulamaları kullanarak internete bağlanmanıza, eğitim ve öğrenme deneyimini televizyon ekranında da yaşayabilmenize yardımcı olur

Ayrıca 4 çekirdekli işlemcisi sayesinde hızı ve performansı üst düzeyde olacak. Bu sayede favori filmlerinizi, dizilerinizi veya oyunlarınızı rahatlıkla izleyebilir ve oynayabilirsiniz.

Axen AX32DAB13 Ses Özellikleri

Çıkış gücü (RMS)2 x 8 W
Optik Ses ÇıkışıSPDIF

Axen AX32DAB13 LED televizyonun çıkış gücü (RMS) 2 x 8 W, bu da evinizin her köşesinde etkileyici bir ses deneyimi ile tanışmanıza yardımcı olur.

Optik Ses Çıkışı SPDIF özelliği sayesinde dijital ses sinyallerini daha net ve yüksek kalitede aktarmanız mümkün olur. Böylece filmlerinizdeki ve dizilerinizdeki diyalogları, müzikleri ve ses efektlerini daha gerçekçi bir şekilde hissedebilirsiniz.

Axen AX32DAB13 LED TV ile evdeki sinema keyfiniz daha da artacak. Filmlerinizin veya dizilerinizin ses kalitesi sizi sinema salonundaymış gibi hissettirecek.

Axen AX32DAB13 LED TV, görüntü ve ses kalitesiyle birleşerek tam bir sinema deneyimi sunuyor.

Axen AX32DAB13 Bağlantı

HDMI Bağlantı Sayısı3
USB Sayısı2
Kablosuz BağlantıWi-Fi
Wi-FiVar

Axen AX32DAB13 LED TV 3 adet HDMI girişi ve 2 adet USB girişi sayesinde televizyonunuza favori cihazlarınızı kolayca bağlayabilme imkanı tanır.

Böylece oyun konsollarınız, Blu-ray oynatıcılarınız veya harici depolama cihazlarınızı rahatlıkla bağlayarak televizyonunuza işlevsellik katabilirsiniz. Kablosuz bağlantı özelliği olan Wi-Fi sayesinde , internete bağlanarak dizi ve film uygulamalarını keyifle kullanabilirsiniz.

Axen AX32DAB13 LED TV, bağlantı özellikleri sayesinde size sınırsız bir eğlence sunuyor! Artık televizyonunuzla sadece dizi ya da film izlemekle kalmayacak, farklı cihazlarınızı da rahatlıkla bağlayarak keyifli bir izleme deneyimi yaşayacaksınız.

Axen AX32DAB13 Teknik Özellikleri

  • 32" ekran
  • 1366 x 768 çözünürlük
  • Wi-Fi özelliği
  • 80 cm 
  • Smart TV 
  • EBA Uygulaması
  • Full HD
  • Klavye ve mouse bağlama

Axen AX32DAB13 Uygulamaları

Axen AX32DAB13 LED TV, Smart TV özelliği sayesinde Eba gibi popüler uygulamaları kullanarak eğitim ve öğrenme deneyimini televizyon ekranında da yaşayabileceksiniz.

Ayrıca kablosuz görüntü aktarımı özelliği sayesinde farklı cihazlarınızdan televizyona kolayca görüntü aktarabilirsiniz. Mouse ve klavye kullanımı özelliğiyle de televizyonunuzda gezinmek ve uygulamaları kullanmak çok daha kolay olacak.

Axen AX32DAB13 LED TV, aynı zamanda HD Ready özelliğiyle de yüksek çözünürlüklü görüntüler sunuyor. Bu sayede Netflix, Disney+ gibi platformlardaki en sevdiğiniz dizi ve filmleri izlemeniz mümkün olur.

Axen AX32DAB13 LED TV, uygulama özellikleriyle size akıllı bir televizyon deneyimi sunarken, HD Ready özelliğiyle de yüksek kaliteli görüntüler sunuyor. Artık televizyonunuzda sadece yayınları izlemekle kalmayacak, birçok farklı uygulama ve içeriğe de kolayca erişebileceksiniz.

Axen AX32DAB13

Amazon
Fiyatını Gör
Axen
LED TV
Aradığın
Fiyatı Gör

Axen AX32DAB13 Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürün açıklamalarda belirtildiği gibi geldi kendim kurdum kanalları yükledim internet bağlantısını kablosuz yaptım mutfak için almıştım hareketli askı aparatı ile montajını yaptım kullanmaya başladım kanal geçişleri biraz daha hızlı olabilirdi, android telefon ile ekran yansıtma yapabiliyor şu anda memnunum fiyat performans ürünü

👤 *** ***: Televizyon 32 inç olmasıyla evde ikinci bir tv niyetine almışken Android olması ve tüm uygulamaları sorunsuz indirip kullandığımızdan başka televizyona ihtiyaç. duymadık. Wifi bağlantısı güzel Android arayüz güzel Kanal geçiş hızı iyi.

👤 *** ***: Ürün çok güzel. Kanal geçişleri ve android TV bölümü gayet hızlı ve yeterli. En kötü yanı servis kurulumu ücretli. Android 11 olarak geldi. Mutfak için biraz büyük.

👤 *** ***: Ürünü çok beğendik, Android olması büyük avantaj. Güncelleme yeni gelmiş. HD ready demesine rağmen görüntü gayet net.

👤 *** ***: Mutfağım için aldım.Teknoloji mağazalarında daha fazla fiyata daha kalitesiz ürünler gördüm. Bu fiyata bu ürün çok çok güzel ve kaliteli ve bir günde teslim edildi çok teşekkürler

👤 *** ***: Mutfağım için aldım tam bir fiyat performans YouTube - Netflix - Disney+ gibi platformları sorunsuz izleyebiliyorsunuz. Hiç düşünmeden alınır.

👤 *** ***: Fiyatı uygun fakat işletim sistemi çok zor ve uyduruk. Açılış süresi uzun, Netflix fare bağlamadan çalışmıyor, YouTube da oturum açılamıyor, uygulamaları telefonla bağlanıp kontrol etmek imkansız.

👤 *** ***: TV hızlı kurulumunu yaptım wifi ye bağlandım ancak işletim sistemi arızalı çıktı Playstore hesabımı hiçbir uygulamada açamadım ve iade ettim. Kutunun içinden kurulum ile ilgili kılavuz dahi çıkmadı.

Editör Yorumu

Axen AX32DAB13

Eğer uygun fiyatlı bir televizyon arayışındaysanız, Axen AX32DAB13 LED TV sizin için harika bir seçenek olabilir. 32 inçlik ekranı, HD görüntü kalitesi, Smart TV özellikleri ve kablosuz bağlantı seçenekleri ile daha önceki izleme deneyimlerinizi kökünden değiştirir.

Ayrıca ürünün 200 Hz yenileme hızı sayesinde canlı ve akıcı görüntüler elde etmeniz mümkün olur. İki adet USB portu sayesinde harici cihazlarınızı kolaylıkla bağlayabilir ve televizyonunuzun multimedya özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Buna ek olarak bu televizyonun EBA uyumlu olması sizi ve çocuğunuzu oldukça memnun edecektir. Ayrıca mouse ve klavye bağlantısının yapılabiliyor olması sayesinde televizyonunuzu daha işlevsel bir şekilde kullanabilirsiniz.

Sonuç olarak, Axen AX32DAB13 LED TV uygun fiyatlı, özellikleri zengin ve kullanımı kolay bir televizyon arayanlar için ideal bir seçenek olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi LED TV TavsiyesiPhilips 55PUS8007 Özellikleri
LG 50NANO756PA YorumlarıPhilips 43PUS7505/62 İnceleme
Samsung 55BU8000 KullananlarVestel 55UA9600 Özellikleri
Samsung 40T5300 ÖzellikleriToshiba 50UA3A63DT Yorum
Onvo OV42250 İncelemeGrundig 8910 B Özellikleri

Bu bölümde Axen AX32DAB13 LED TV hakkında merak edilenlere cevap vereceğiz. 

Axen AX32DAB13 LED TV'nin ekran boyutu nedir?

Axen AX32DAB13 LED TV'nin ekran boyutu 32 inç, 80 cm'dir. Aynı zamanda bu televizyonun çözünürlüğü 1366 x 768'dir.

Axen AX32DAB13 LED TV'nin işletim sistemi nedir?

Axen AX32DAB13 LED TV'nin işletim sistemi Smart TV'dir ve Eba uygulaması ile uyumludur.

Axen AX32DAB13 LED TV'nin akıllı özellikleri nelerdir?

Axen AX32DAB13 LED TV, Eba uyumlu Smart TV özelliği, mouse ve klavye kullanımı, kablosuz görüntü aktarımı, HD Ready özelliği ve popüler içeriklere erişim imkanı gibi akıllı özellikler sunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.