Away Dizi Oyuncu Kadrosu, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Bu yazımızda Away dizisinin konusunu izleyici fikirlerini oyuncularını ve bilmeniz gerekenleri hazırlayıp listeledik.
Away Dizi Oyuncu Kadrosu, İzleyici Yorumları ve İncelemesi

Away Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Son dönemde popüler bir dizi izleme platformu olan Netflix’in 2020 yapımı olan Away izleyiciler tarafından olumlu yorum yağmuruna tutulmuştur. İşte NeOldu.com takipçileri için hazırladığımız inceleme dizi içeriğimizde bilmeniz gerekenler. Bu yazımızda Away adlı yapımı izleyecek olanlar ve izlemek isteyenler için inceleyip dizi hakkında bilgileri, izleyici yorumlarını, konusunu ve oyuncu kadrosunu içerik haline getirdik.


1. 4 Eylül 2020 Tarihinde gösterime giren dizi şu anlık 1 sezon ve 10 bölümden oluşuyor bir bölümü ortalama 49 dakika olan dizi izleyenler tarafından beğenilen Netflix’ dizileri arasında.

away


2. Bu arada Netflix’in uzay temalı 2. Dizisi olan yapımın rol dağılımı şu şekilde : Amerikalı Astronot (Emma Green) İngiliz – Gana kökenli botanist (Kwesi Weisberg-Adebayo, Çinli kimyager ve astronot (Lu Want), Rus kozmonot ve mühendis (Misha Popov), Hint’li hava kuvvetleri pilotu (Ram Arya)

awayy


3. Bilim kurgu – dram – heyecan arayanlar için severek izlenebilecek olan dizinin 10 Ağustos 2020 de tanıtılan ilk fragmanı 1.800.581 görüntülenme alarak büyük ilgi topladı.

netflix away


4. Dizi yapımını The Batman, Maymunlar Cehennemi gibi prodüksiyonların yapımcısı Matt Reeves üstleniyor. Yazarlığını ise Andrew Hinderaker’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini Son Samuray, Kanlı Elmas gibi kaliteli yapımlarında yönetmenliğini yapan Edward Zwick sahipleniyor. Başrolünü Hilary Swank’ın (Emma Green) üstlendiği yapımı beğeneceğinize eminiz.

netflix away


5. Kaliteli yapımıyla izleyicilerin dikkatini çeken Away dizisinin oyuncu kadrosunu ise Mark Ivanır, Vivian Wu, Ato Essandoh, Monique Gabriela Curnen, Nadia Hatta, Adam Irigoyen, Diana Bang, Olena Medwid, Ray Panthaki, Talitha Eliana Bateman, Fiona Fu, Felicia Patti, Gabrielle Rose, Veena Sood, Brian Markinson, Derrick Su, Patrick Thornton, Sharmaine Yeoh gibi isimler oluşturuyor.

away inceleme


6. Kaliteli ve güzel bir konuya sahip olan dizinin kurgusu ise astronot olan Emma Green’in Mars’a yapılacak seferin uluslararası ekibinin başında gelmesiyle kocasını ve çocuğunu arkasında bırakarak yaşayacağı tehlikeli ve garip yolculuğu anlatıyor.

away kadro


7. Drama yapımına yenilik getirilmeye çalışılan yapımda sadece yolculuk esnasında gerçekleşen olayları değil Dünya’da kalanların yaşadığı sorunlar ve problemlerde atlanmayarak her fırsatta değiniliyor.

dizi away


8. Netflix Top 10’da 9. Sırada bulunan dizi IMDB’de 12.588 kişinin verdiği oy ile 6.6 puan alarak yayın hayatına devam ediyor. Puanını düşük bulabileceğiniz ancak her insanın farklı yorum ve zevkleri olduğunu göz önünde bulundurursak bizce izlemediğinize pişman olacağınız bir seri.

away dram


Netflix'in Bilim Kurgu Dizisi Away'in İzleyici Yorumları

👤 Netflix'in klasik formülü ile yapılmış yeni drama dizisi. eşcinsel ilişki katmadan dizi yapamadıklarına ikna oldum. dram olarak izleyince tatmin eden bir yapım ama kesinlikle bilim kurgu değil.


👤 Bu kadar sorunlu tipi bulup marsa göndermeyi nasıl becerdiniz diyeceğim ama hepsi mükemmel olsa bu sefer de belgesel tadında olurdu. fakat yoldan adam toplasan 2 sene eğitim versen kesinlikle bunlardan daha profesyonel davranırlardı. alooo marsa giden ilk insanlarsınız, ergen gibi tripleriniz diziden soğuttu resmen.


👤 Netflix’in yeni bilim kurgu dizisi. Bilim kurgudan ziyade dram ağırlıklı olsa da Netflix’in bilim kurgu islerinin genel olarak rezalet olduğu göz önünde bulundurulduğunda, Netflix’in diğer bilim kurgu yapımlarıyla karşılaştırıldığında başarılı. Ben dizinin en çok gerçek anlamda uluslararası olmasını sevdim, gerçekten Çin’li ve Rus aktörler var. Çin’li - Amerikan ya da Rus- Amerikan değil. Herkes aksanlı konuşuyor İngilizce’yi, mükemmel Amerikan aksanıyla İngilizce konuşmuyor olmalarını da sevdim, gerçek hayata daha yakın böyle olması.


👤 Başıma bir şey gelmeyecekse beğendiğim Netflix dizisi. Eğer o dramları çıkartsalar bu sefer içi boş CGI dizisi olurdu. Son derece gerçekçi bir dizi. Elbette gerçekçilik yanında sıkıcılığı da getirir. Dönüp kendi hayatlarınıza bakarsanız bunu zaten anlarsınız. Ayrıca Lost'u anımsatan flashbackler de gayet güzel.


👤 Dizi 10 bölümden oluşuyor ve sadece bir uzay macerası değil tabii ki, konu o kadar uzatılmış ve yayılmış ki bir yerden sonra ben ne izliyorum hissi uyandırıyor. Haddinden fazla drama var dizide. Aile ilişkileri, çocuk sorunları vs. dizi bir yandan dünyada kalanların bu sorunlarına odaklanırken diğer yandan da Mars yolculuğu sırasında ekibin başına gelen talihsizlikleri konu alıyor. 


👤 Bilimsel isabetlilik bazı noktalarda eksik ancak bir hikaye anlatmaya çalışırken o detaylarda boğulmaya gerek yok sonuçta insan faktörü çok güzel işlenmiş. Netflix prodüksiyonu olması dolayısıyla drama dozu biraz kaçmış ama olsun neticede onlar da para kazanamasa böyle yapımlar hayat bulamaz.


👤 Mars'a iniş yapacak ilk uluslararası ekibin yolculuğunu anlatan bir Netflix yapımı.
sanırım uzay gemisi maslak oto sanayide toplanmış zira sürekli bir yerleri dökülmektedir. Bence bu dizi gerçekten bir dram ama bildiğimiz dram dışında, bilimsel olarak da bir dram çünkü saat gibi çalışması gereken yüksek teknolojili uzay gemisi, zırt pırt sorun çıkarmakta ve ekip kafalarına göre takılmaktadır. Ben Nasa olsam arkaya adımı yazdırmam.


👤 Çok güzeldi. Gerçekten severek izledim. Tabi içinde dram olacak dram olmasa bilimkurguya dönerdi. Her bölümde hem gülümseten hem düşündüren hem de hüzünleten sahneler var. Amaçları zaten belgesel gibi bilgi vermek olmadığı için bence zaman geçirmek için harika bir çerezlik dizi.


Netflix Away Dizisi Oyuncuları, Karakterleri ve Başrolü 

Emma Green - Hilary Swank 

İki adet akademik ödül kazanmış olan genç ve güzel oyuncu olan Hilary Swank kariyerine 1992’de Hollywood Buffy ve Vampire Slayer filmlerinde ufak rollerle başlamış olup 1994 yılında The Next Karete Kid filminde Julie Pierce rolüyle ilgi çekmeyi başardı.

away içerik


Matt Logan - Josh Charles

1989 çekimli Ölü Ozanlar Derneği adlı 8.1 IMDB puanlı filmde Knox Overstreet’i canlandırarak ün kazanan Amerika’lı oyuncu The Good Wife (2009 – 2016) adlı 7 sezonluk dizide rol alarak William Gardner’i canlandırdı ve ismini bir kez daha duyurdu.

aaway


Başlangıç Tarihi : 4 Eylül 2020

Kategori : Dram – Bilim kurgu – Heyecan - Romantik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum