Atmaca Gayrimenkul İstanbul Bahçeşehir Hayat Projesi ve Fiyat Listesi

Bahçeşehir Hayat, Atmaca Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen bir proje olarak karşımıza çıkıyor. İşte proje bilgileri ve fiyatlar…
Atmaca Gayrimenkul İstanbul Bahçeşehir Hayat Projesi ve Fiyat Listesi

" Atmaca Gayrimenkul "un İstanbul’da inşa ettiği " Bahçeşehir Hayat " son dönemde en çok ilgi gören projeler arasında yer alıyor.

17 bin metrekare gibi büyük bir alanda yükselen Bahçeşehir Hayat projesinde 150 daire bulunuyor. Şimdiye kadar 7 projede 1.592 adet bağımsız bölümün teslimini yapan Atmaca Gayrimenkul, hızla büyümeye devam ediyor. Bahçeşehir Konakları ve Bahçeşehir Atmaca projelerine devam eden firma, Eylül 2017'de satışa çıkarmaya hazırladığı yeni projesini açıkladı. "Bahçeşehir Hayat" adı verilen yeni proje, butik konseptte inşa edilecek. Projede bloklar sadece 6 katlı olacak. 1+0 ve 1+1 dairelere yer verilmeyen Bahçeşehir Hayat projesinde 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Lansman öncesi satışların başladığı projenin lansmanı önümüzdeki Eylül ayında yapılacak.

Proje nezih bir aile ortamı sunuyor.

Bahçeşehir Hayat projesinde 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri bulunuyor.


Bahçeşehir Hayat Projesi Daire Seçenekleri ve Fiyatlar

Bahçeşehir Hayat projesinde "  2+1 ve 3+1 " daire seçenekleri bulunuyor.

2+1 Daireler; " 82 ve 97 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 585.000 TL " olarak belirlenmiş.

3+1 Daireler; " 99 metrekare " olarak tasarlanmış dairelerin " en düşük satış fiyatı 750.000 TL " olarak belirlenmiş.


Bahçeşehir Hayat Projesi Ödeme Seçenekleri ve Kampanyalar

Bahçeşehir Hayat projesinde lansman öncesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Ayrıca firma bünyesinde yüzde 25 peşinatla 36 ay taksit uygulanıyor. Bu ödeme koşuluna göre yüzde 10 oranında iskonto yapılıyor.


Bahçeşehir Hayat Nerede? (Konum ve Adres)

Şamlar Mah. 2801. Sok. Bahçeşehir/İstanbul

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.