ASUS Zenfone Zoom S Türkiye'de!

ASUS'un ZenFone akıllı telefon ailesinin yeni üyesi ZenFone Zoom S Türkiye'de satışa sunuldu.
ASUS Zenfone Zoom S Türkiye'de!

ASUS, ZenFone kamerasıyla fark yaratan Zoom S modelinin Türkiye'de satışı başladı. 13MP PixelMaster ön kamerası, 12MP PixelMaster ana kamerası ve 12MP Zoom kamerasıyla dikkatleri üzerine çeken ASUS ZenFone Zoom S, mobil fotoğrafçılıkta önemli bir atılım sağlıyor. Kamera teknolojisine, Full HD AMOLED ekranı ve 5000 mAh'lik güçlü bataryasıyla destek sağlayan ZenFone Zoom S, Snapdragon 625 işlemci, Adreno 506 GPU ve 4 GB RAM sahibi.

ZenFone Zoom S, başarılı kamera özelliğiyle profesyonel fotoğrafçılığı kolay hale getiriyor.

ASUS PixelMaster teknolojili, 12 megapiksel ve geniş açılı merceği olan kamerasıyla ZenFone Zoom S, özellikle loş ortamlarda bir hayli iyi fotoğraf kalitesi sunuyor.

Makro çekim için ideal 12 megapiksel Zoom kamerası ise 2.3x optik zoom ve 12 kat toplam zoom özelliğine sahip. ZenFone Zoom S, geniş ƒ / 1,7 diyafram açıklığını ve en yeni Sony IMX362 sensörü 12 megapiksel kamerasıyla birlikte, saniyeler içerisinde profesyonel makinelerin yakaladığı kalitedeki kareleri çekmenizi sağlıyor.

Aynı zamanda otomatik odaklama teknolojisi olan ASUS TriTech + ™'a sahip ZenFone Zoom S, DSLR fotoğraf makinelerindeki benzer özellikleri kullanan, tamamen yeni bir Çift Piksel PDAF (Faz Tespit Oto Odaklama) sistemiyle zenginleştirilmiş. Bu sistem hızlı otomatik odaklama imkanını da kullanıcılarına sunuyor.

ZenFone Zoom S, teknoloji mağazalarında satışa sunuldu. ZenFone Zoom S'in Türkiye'de satış ücreti ise 2498,99 TL olarak belirtildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.