Asus ROG Phone 3 Fiyatı, Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Oyuncuların yeni favorisi olan Asus ROG 3 telefonunu sizler için detaylıca inceledik. İşte Asus ROG Phone 3 özellikleri ve hakkında bilinmesi gerekenler.
Asus ROG Phone 3 Fiyatı, Özellikleri ve Detaylı İncelemesi

Asus 2018 yılında piyasaya sürdüğü ROG oyuncu telefonu ile yeni bir seri çıkartmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise yeni model Asus ROG Phone 3 piyasaya sürüldü. Mobil oyun telefonu sektöründe kendi seviyesine göre rakipsiz olan Asus ROG Phone 3, oldukça yüksek teknik özelliklere sahiptir. İçeriğimizde üstün performansıyla oyuncuların yeni gözdesi olan Asus Rog Phone 3'ü inceleyeceğiz.

İşte Asus ROG Phone 3'ün özellikleri ve detaylı incelemesi...

Teknik Özellikler
İşlemciQualcomm Snapdragon 865+
Depolama256 / 512 GB
RAM8 GB / 12 GB / 16 GB
Pil6000 mAh
Arka Kamera64 MP + 13 MP + 5 MP
Ön Kamera24 MP
Ekran6.59 inç
İşletim SistemiAndroid 10
Ekran TipiAMOLED
Amazon
Fiyatını Gör
Asus Rog
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

? Telefondan çok oyun oynayan bir kişi olduğum için bu telefonu aldım ve çok memnunum. Hiçbir şekilde telefon kasma falan yapmıyor. Isınması da düşük seviyede, tavsiye ederim. O**** H.

? Hem iş hem de oyun oynamak için kullanabileceğiniz bir telefon. Her ikisi için ayrı para vermektense bu telefonu aldım ve çok memnunum. G**** R.

İncelemesi

1. Asus ROG Phone 3 Qualcomm Snapdragon 865+ yonga seti modelini kullanmaktadır. Ana işlemci olarak 8 çekirdek 64 bit olan Single-core 3.1 GHz Kryo 585 işlemcisi yanına 2 adet yardımcı işlemci bulunmaktadır. Triple-core 2.42 GHz Kryo 585 ve Quad-core 1.8 GHz modelleri ana işlemciyi desteklemektedir.

Asus ROG Phone 3

2. Bellek tarafında kullanıcılara 3 adet seçenek sunan Asus 8, 12, 16 RAM miktarı sağlamaktadır. Depolama tarafında ise 256 ve 512 GB seçenekleri mevcuttur. Asus ROG Phone 3 grafik işlemcisi olarak Adreno 650 kullanmaktadır.

Asus ROG Phone 3

3. Oyuncu telefonu olmasına rağmen arka tarafında 3 adet kamera bulunduran Asus model oyuncu telefonu sırasıyla 64 MP + 13 MP + 5 MP çözünürlükleriyle dikkat çekiyor. Ön kamera çözünürlüğü 24 MP kaliteye sahiptir ve 1080p 30fps video kaydetme özelliği mevcuttur.

Asus ROG Phone 3

4. Ekran boyutu oldukça büyük olan Asus ROG Phone 3, 6.59 İnç AMOLED 1080 x 2340 (FHD+) piksel bir görüntü kalitesine sahiptir. Ekran tazeleme hızı 144 Hz ve 79.93 % ekran gövde oranına sahiptir. Özellik olarak HDR, çizilmeye dirençli cam ve multi touch gibi birçok özellik vardır.

Asus ROG Phone 3

5. Asus oyuncu telefonu 240 gr ağırlığa ve 9.85 mm kalınlığa sahiptir. Kamera tarafında ise 4320p ve 30fps video kaydetme özelliği kullanıcılara sunulmaktadır. Renk seçimi olarak sadece siyah renk seçeneği vardır.

Asus ROG Phone 3

6. Asus ROG Phone 3 modelinde ekran içine gömülü parmak izi okuyucusu, kendine özel servis uygulamaları ve bağlantı tipi olarak versiyonu 3.0 olan USB Type-C kullanmaktadır. USB On-the-go özelliği bulunmaktadır.

Asus ROG Phone 3

7. Asus ROG Phone 3 ile oyun deneyiminizi en yukarı taşımak için 4 adet desteklediği aksesuar mevcuttur. Asus Mobile Desktop Dock, Asus ROG Gamepad, Asus TwinView II Dock ve Asus WiGig Dock aksesuarları ile kaliteli oyun keyfi geçirmenizi sağlamaktadır.

Asus ROG Phone 3

8. 6000 mAh gibi büyük bir batarya kapasitesine sahip olan Asus 30 W ile hızlı şarj ve Qualcomm Quick Charge 4.0 desteklemektedir. Dayanıklı bataryası ile kullanıcılara uzun süreli kullanım sağlamaktadır.

Asus ROG Phone 3

9. Android işletim sistemine sahip olan Asus kullanıcı arayüzü tarafında kendine özel yapılandırdığı ROG Gaming UI kullanmaktadır. Hafıza kartı desteği ve kablosuz şarj özelliği yoktur.

Asus ROG Phone 3

10. Ülkemizde henüz satışı olmayan Asus ROG Phone 3, 670 dolar ile çıkış yapacağı söylenmektedir.

Asus ROG Phone 3

Benzer Tavsiye Önerileri
OPPO A52 İncelemeXiaomi Mi Note 10 İnceleme
Amazon
Fiyatını Gör
Asus Rog
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatı Gör

Asus Rog Phone 3 Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

İçeriğimizin bu kısmında Asus Rog Phone 3 hakkında merak edilen sorulara cevap vereceğiz. İşte Asus Rog Phone 3 hakkında merak edilenler.

Asus Rog Phone 3'ün batarya performansı nasıl?

Asus Rog Phone 3, 6000 mAh kapasiteli bataryasıyla sizi gün boyunca yolda bırakmamanın yanı sıra oyun deneyiminizi de eşlik edecektir.

Asus Rog Phone 3'de hızlı şarj var mı?

Asus Rog Phone 3 yüksek kapasiteli bataryaya sahip olmasının yanında 30 W hızlı şarj desteğiyle geliyor. Bu sayede telefon kısa sürede şarj olabiliyor.

Asus Rog Phone 3 ısınıyor mu?

Asus Rog Phone 3, çok nadir olmak üzere yüksek grafik isteyen oyunlar haricinde ısınma yapmıyor. Günlük kullanımda ise herhangi bir ısınma problemiyle karşılaşmazsınız.

Asus Rog Phone 3'ün kamerası nasıl?

Asus Rog Phone 3 64 MP'lik arka ve 24 MP'lik ön kamerasıyla üstün fotoğraf veya video çekme imkanı da sunuyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.