Asphalt 9: Legends Hileleri | Para, Jeton, Araba Hileleri

Asphalt 9 oyununda yapacağınız hileleri değerli okurlarımıza özel araştırdık, maddeler halinde listeledik.
Asphalt 9: Legends Hileleri | Para, Jeton, Araba Hileleri

Asphalt 9: Legends, 2018 yılında piyasaya sürülmüştür. Mobil yarışı oyunu serisi denilince akla gelen ilk oyun Aspalht’tır. Asphalt 9 oyunu sadece iOS ve Android platformlarda yoktur. Microsoft Windows, Xbox One, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, macOS gibi platformlarda da oynanabilmektedir.

Asphalt 9 grafikleri ve oynanış dinamiğiyle beğenilen bir oyundur. Oyunun yapımcı firması Gameloft her yeni oyunda kendini geliştirmeyi başarmıştır. Oyunda birçok uluslararası markanın yan ısıra Ferrari, Porsche, Lamborghini gibi üreticilerin efsanevi araçları da bulunmaktadır.

Asphalt 9: Legends Hile Nasıl Yapılır? (Android)

Asphalt 9 oyununda hile yapmak istiyorsanız ilk olarak tarayıcınıza girin. Daha sonrasında arama kısmına “Asphalt 9 APK Mod” yazmanız yeterli olacaktır. Buradan en son sürümü indirin. İndirme işlemi bittikten sonra kurulumu yapın. Kurulum yaparken hata alıyorsanız telefonunuzun ayarlar kısmından bilinmeyen kaynaklara izin verin. Daha sonrasında tekrar deneyin. Kurulumu başarıyla yaptıktan sonra oyuna giriş yapın. Oyuna girdiğinizde tüm her şeye sahip olacaksınız.

Asphalt 9: Legends Hile Nasıl Yapılır? (iOS)

Asphalt 9’da çok üst seviye arabalar edinebilmek için uzun zaman harcamanız gerekmektedir. Hileyi yapmak için internet tarayıcınızın arama kısmına “iPhone Hack Games” yazın. Daha sonrasında programı indirin ve kurun. Ana sayfanızdan programı bulup açın. Açtığınızda arama kısmına “Asphalt 9” yazın ve en son sürümünü telefonunuza kurun. Tüm aşamaları doğru bir şekilde yaptığınızdan eminseniz oyuna girin ve hilenin tadını çıkartın.

Asphalt 9: Legends Hile Nasıl Yapılır? (PC)

Asphalt 9 bilgisayardan da oynanabilen bir mobil oyundur. Bilgisayar üzerinden hile yapabilmek için Cheat Engine programını indirin. Daha sonrasında oyunu açın. Yukarıdaki Value kısmına oyun içerisindeki paranızı yazın ve bir harcama yapın. Value Type kısmına kalan paranızı yazın. Sol tarafta çıkan kutucukları CTRL+A yaparak seçin, en alta alın. Sonrasında istediğiniz para miktarını yazın.

Asphalt 9 Hileleri

Aşağıda bulunan Asphalt 9 hilelerini edinebilmek için yukarıdaki adımları doğru bir şekilde yapmanız gerekir. Eğer doğru yaptıysanız tek yapmanız gereken oyuna giriş yaparak hilenin tadını çıkarmak.

  • Tüm Araçlara Sahip Olma
  • Sınırsız Para
  • Sınırsız Nitro
  • Tüm Arabaların Kilidini Açma
  • Sınırsız Jeton
  • Yarışta Birinci Olma
  • Yarıştaki Arabaları Tek Hamlede Patlatma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum