Aslan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Aslan burcu erkeği, oldukça duygusal ve sevdiğine sadıktır. Aslan burcu erkeğinin aşk hayatı nasıldır, nasıl bir aşk yaşar ve ne tip kadınlardan hoşlanır?
Aslan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Aslan Burcu Erkeği

Aslan burcu erkeği, aşk hayatında sahiplenici bir yapıya sahiptir. Aslan erkeği yönetilmekten hiç haz almaz, yönetmek ister. Yani partnerini bağımsız bir şekilde bırakmaz, tam anlamıyla sahiplenmek ister. Sevdiği kadına ulaşmak için elinden geleni yapar ve neredeyse tek amacı sevdiği kadın olur, onu elde etmek için elinden gelenin fazlasını yapar.

Aslan erkeğinin kıskançlığı oldukça fazladır, kendisine yapılan ihaneti asla unutmaz. Böylelikle gururu kırılır ve artık sevgisinden ölse de her şeyi bitirir. Uzun süre bir acı da çekse hiçbir şey onun gururundan daha önemli değildir.

Evlenmeye karar verdikleri zaman partneri için elinden gelen her şeyi yapar ve onun mutluluğu ile mutlu olur. Romantik, duygusal bir aşıktır. Aşkı arar mantık aslan erkeği için doğru bir seçim değildir.

aslan-burcu-erkegi.gif


Aslan Burcu Erkeği Özellikleri

  • Aslan burcu erkeği denildiğinde, aslanın saçları gibi güçlü, gür saçlar akla gelir.
  • Genel olarak ne çok uzun nede çok kısa boyludur. İnce ve fit bir vücuda sahiptir.
  • Aslan burcu erkeği, giyim konusunda iyidir ve kendisine yakışanı bulur.
  • Etrafındaki insanlara karşı anlayışlı ve samimi yaklaşımlarda bulunur.
  • İnsanları isteyerek ve bilerek asla ama asla incitmezler. İnsanları kırmak veya incitmek onlara göre çok ters bir davranıştır.
  • Fakat bir insan onu çok fazla sinirlendirirse bu durum değişebilir.
  • Yeni tanıştığı veya değer verdiği insanlara son derece içten bir yaklaşım sunarlar.
  • Son derece zeki ve sevecen olan aslan burcu erkeği, etrafına neşe ve mutluluk saçar.
  • Bu özelliği yüzünden de her arkadaş ortamında sevilen ve değer verilen kişi olmuştur.
  • Zeki yapısından dolayı problemlere kolay bir şekilde çözüm üretebilir. Akıllarını iyi kullanırlar ve bu davranışı sayesinde kadınları kendisine çekerler.
  • Aslan burcu erkeği oldukça gururludur ve kolay kırılan bir yapısı vardır.
  • Aslan burcu erkeği, iş hayatında veya herhangi bir konuda lider olmayı severler ve liderlik özelliğini sergilemekten kaçınmazlar. 
  • İlgi görmek ve övünmek isterler. İnsanların onun hakkında övgü cümleleri kurmasına bayılırlar.
  • Aslan burcu erkeği, sinirlenince bambaşka bir insana dönüşebilir. Fakat kızgınlığı çok fazla sürmez.
  • Patlamaya hazırlardır. Fakat hiç bir insana kin tutmazlar, sinirleri gelip geçicidir.
  • Aslan burcu erkeği, hareketli ve enerji dolu bir yapıya sahiptir. Yerinde durmayı ve boş boş oturmayı hiç sevmez. Sürekli hareket halindedir.
  • Aslan burcu erkeği, sürekli enerjik olduğu için bir konuda fazla yoğunlaşamaz aklı sürekli başka yerdedir.
  • Aslan burcu erkeği, dikkat çeken ve çekici olan bir erkek gibi görünmek isterler. Bu yüzden de kurduğu cümlelere ve hareketlerine dahi dikkat ederler.
  • Dikkat çekmek onlar için çok önemlidir ve sırf dikkat çekmek için gereksiz harcamalar bile yapabilirler.
  • Aslan burcu erkeği, dostluğa çok önem verir ve dostlarına maddi, manevi her türlü destek çıkmaktan kaçınmaz.
  • Dostları tarafından sevilen ve aranılan kişilerdendir. Aslan burcu erkeğinin bir çok dostu ve arkadaşı da vardır.
  • Aslan burcu erkeği, sorumluluğunu kusursuz yerine getiren ve üstlendiği bir işi son damlasına kadar götüren kararlı bir kişiliğe sahiptir.
  • Aslan burcu erkeği, etrafındaki insanları kolay bir şekilde etkisi altına alabilir. Çevresiyle yakından ilgilenir ve merhametli olmaları onları çekici yapan özelliklerinden birisidir.
  • Aslan burcu erkeği aşırı derecede sosyal bir yaşantısı olsa da ailesiyle vakit geçirmeyi de çok sever.

aslan-burcu-erkegi-ozellikleri.gif


Aslan Burcu Erkeği Aşk Hayatı

Aslan burcu erkeği aşk hayatında oldukça hareketli ve hükmedici bir yapıya sahiptir. İlişkide her zaman yöneten taraf olmak ister. Sevdiğini sahiplenir ve onu kısıtlamaktan çekinmez. Bir kadına ya tamamen sahip olmak ister ya da hiç olmak istemez.

Aşık olmadığı sürece hayatında sürekli kadın vardır ancak aşık olduğu zaman bütün enerjisini aşık olduğu kadın ile harcamak ve onunla vakit geçirmek ister.

Aslan burcu erkeği, sevgilisine sürekli sürpriz yapmayı çok sever ve o mutlu olunca kendisi de mutlu olur. Sevdiğini son derece kıskanır ve sevdiği kişiyi kimseyle paylaşmak istemez.

aslan-burcu-erkegi-ask-hayati.jpg


Aslan Burcu Erkeği Nasıl Etkilenir?

Aslan burcu erkeği, kimi zaman kendine hakim olmayıp kontrolden çıkabilir ve kendi istediğine değil aşkını isteyene aşık olur. Eğer bir aslandan hoşlanıyorsanız ve onu etkilemek istiyorsanız ona onu beğendiğinizi hissettirin böylelikle size yönelecektir ve aşkı sizinle bütünleştirmek isteyecektir.

Sizin onu değil, başta onun sizi istemesini umuyoruz çünkü aslan erkeği beğendiği kadını elde ederse etrafında güneşi doğurur. Fazlaca sever, ilgisini esirgemez ve oldukça fedakar davranır. Aman dikkatli olun, aslan burcu erkeği bu dünyada sadece kendine aşık ve kendini beğenir. Yani biraz egoisttir. Sevdiği kadını elde etmek için bütün yolları deneyecek, eğer kadın ilgisini bu yapılanlara rağmen göstermiyorsa bir süre sonra dişini gösterecektir.

aslan-burcu-erkegi-nasil-etkilenir.jpg


Aslan Burcu Erkeği Nasıl Kadınlardan Hoşlanır?

Aslan burcu erkeği elinde tutabileceği, kendisine sadık, sevgisini esirgemeyen, fedakarlık yaptığına karşılık veren, her ne olursa olsun yanında durabilecek kadınlardan hoşlanırlar. Gurur, fazla olan aslan erkeği kendisinin gururunu okşayan kadınlara karşı da oldukça ilgilidir.

aslan-burcu-erkegi-nasil-kadinlardan-hoslanir.jpg


Aslan Burcu Erkeği Cinsellik

Aslan burcu erkeği cinsel ilişkide oyun oynamayı çok sever ve parterine olan sevgisini fiziksel ilişkide göstermek için isteklerini olabildiğince açığa çıkarır. İlişkide yöneten taraf olmayı ister. Doğuştan gelen cinsellik, aslan burcu erkeğinin olmazsa olmazlarındandır. İlişkide son derece karizmatik ve çekici olurlar.

Cinsel yaşantısında partnerinden gelecek tepkiyi düşünmeden önce kendisi adım atar ve kendilerine fazla güvenemediğinden onu kaybetmek istemediğindendir. Yine de kendisini reddeden kişiye bir daha asla bakmaz ve onunla iletişim kurmak istemez.

aslan-burcu-erkegi-cinsellik.jpg


Aslan Burcu Olan 20 Ünlü Erkek

  1. Cemil İpekçi
  2. Edward Norton
  3. Ben Affeck
  4. Woody Harreison
  5. Sean Penn
  6. Sagopa Kajmer
  7. Paul Wesley
  8. Mick Jagger
  9. Misha Collins
  10. Mehmet Akif Alakurt
  11. Orhan Gencebay
  12. Josh Radnor
  13. Jason Statham
  14. Engin Altan Düzyatan
  15. Eric Bana
  16. Halil Sezai
  17. Demir Demirkan
  18. Berk Hakman
  19. Arnold Schwarzenegger
  20. Antonio Banderas

aslan-burcu-olan-erkek-unluler-001.jpg


Önerilen İçerik; Aslan Burcu Kadınının Aşk Hayatı

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum