Aşk Garanti Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Netflix’in çıkardığı yapımlardan birisi olan Aşk Garanti hakkında detaylı bir inceleme yaptık. Bu içeriğimizde sizlere Aşk Garanti filminin konusunu, oyuncularını, izleyici yorumlarını ve hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte detaylar…
Aşk Garanti Konusu, Oyuncuları ve Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Aşk Garanti Filmi

Netflix’in 2020 yılında kullanıcılarına sunduğu yapımlardan birisi olan Aşk Garanti filmi her gün daha fazla kişiye ulaşmaktadır. Bu inceleme film içeriğimizde sizlere Aşk Garanti yapımı hakkında bilinmesi gerekenleri derledik. İşte Aşk Garanti filmi hakkında detaylı bilgiler, film incelemesi, izleyici yorumları ve oyuncu kadrosu…


Aşk Garanti Filmi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1. Aşk Garanti filmi 3 Eylül 2020 tarihinde izleyicilere sunulmuştur. Film çıktığından beri romantik türündeki yapımları seven izleyiciler için güzel bir içerik olmuştur. 

Aşk Garanti yayın tarihi


2. Filmin yazarlığını Falling Inn Love, Project Mc² yapımlarının da yapım ekibinde yer alan Elizabeth Hackett ve Hilary Galanoy isimleri yapmıştır. Yönetmenliğini ise Hayalet Sürücü filminden tanıdığımız Mark Steven Johnson yapmıştır.

Aşk Garanti yönetmeni


3. Filmin başrolünde Rachael Leigh Cook ve Çakma Polisler yapımından tanıdığımız Damon Wayans Jr vardır. Oyuncu kadrosunda ise Heather Graham, Caitlin Howden, Brendan Taylor, Sebastian Billingsley-Rodriguez, Sean Amsing, Lisa Durupt, lvin Sanders ve Jed Rees isimleri bulunmaktadır.

Aşk Garanti oyuncuları


4. Görevini her şeyden üstün tutan bir avukat olan Susan, hâyır amaçlı çok fazla davaya bakmıştır. Bu yüzde küçük hukuk bürosunu mali olarak zor duruma sokmuştur. Susan bürosunu bu çıkmazdan kurtarmak istemektedir.

Aşk Garanti dizisinin konusu


5. Film pek istemese de Susan’ın kullanıcılarına aşkı garanti eden bir çöpçatanlık sitesinde dava açmak isteyen müşterisi Nick’in davasını yüksek ücret karşılığında kabul etmesini ve karşılarına çıkan olaylar zincirini anlatır. Dava ilerlemeye başlayınca ve ortalık kızışınca Nick ve Susan birbirlerine karşı bir şeyler hissetmeye başlar.

Aşk Garanti konusu


6. Romantik ve komedi türlerini başarılı bir şekilde bir arada işleyen Aşk Garanti filmi IMDb’den 5,5’lik bir puan almıştır. Her ne kadar IMDb üzerinden görece düşük bir puan alsa da Aşk Garanti filmi izleyicileri tarafından güzel bulunan bir yapımdır.

Aşk Garanti imdb


7. Aşk Garanti filmi kaliteli oyunculuk ve güzel olay kurgusu sayesinde izleyicileri tarafından beğenilen bir yapım olmuştur. Sürükleyici hikâyesi sayesinde güzel izleyici yorumları almayı başaran Aşk Garanti filmi içerik kıtlığı çektiğimiz bu günlerde bize can suyu olmuştur.

Aşk Garanti


Romantik Komedi Türündeki Aşk Garanti Filmi Hakkında İzleyici Yorumları

Netflix yapımı tatlı bir romantik komedi. Bir şey katar mı sorusu bence katmaz ama vakit geçirmek için şans verilebilir. Müstehcen bir sahne yok aileyle izlenebilir. P*** S.

Bunu sevimsiz Romcom’ları seven annemin tavsiyesi üzerine dün gece gördüm. Söylemeliyim, hoş bir sürpriz oldu. Aslında gerçekten iyi bir filmdi. Düzgün hikâye, iyi oyunculuk, doğru zamanda komik, hatta biraz yürekten çekildi. İyi iş Netflix. A*** G.

Adam aşkı bulmaya çalışır. İnternetten bulamaz. Tanışma sitesini dava etmeye karar verir. Gerçekten sevimli ve işkolik olduğu ortaya çıkan bir avukata âşık olur. Avukatta müvekkiline âşık olur. Birbiriyle çıkamayan bir avukat tutar şu anda (çalışma politikası) mahkemeye gider, kaybeder / kazanır ve birlikte sona erer. G*** L.

Bu filmi görmekten heyecan duyuyorum. Her iki oyuncu da favorilerim. Ve sadece karavanda kimyaya sahip olduklarını zaten görebilirsiniz! Artı, mutlu sonları severim. Şu anda karantinadayız ve canlandırıcı filmlere daha çok ihtiyaç var. G*** L.

Yorumların çoğu, bunun 'Tipik' bir rom-com olduğunu söylüyor. Farklı olmak için yalvarırım (bir rom com'un yaptığı şeyleri yapacak olsa bile) çünkü nadiren ırklar arası bir ilişki olan bir romantik komedi görürsünüz. Ben sadece bir tane daha gördüm. Hiç siyah bir çiftle romantik komedi görmedim. Bu yüzden bunu tipik olarak görmüyorum. Eminim yarışı hikâyenin merkezi bir parçası haline getirmeyecekler ama en azından görüntüler farklı. E*** G.

RLC'nin Seattle'a gözyaşı döktüğü ve şehrin (ve devletin) insanların adaletini nasıl bozduğunu açıkladığı açılış sahnesine kadar bu filmi olumsuz oylamaya hazırdım. Sırf bunun için, bu film benim onayımı kazanıyor. C**** B.

Sadece bu fragmanı izlemek, Eylül ayının buraya daha hızlı gelmesi için heyecanlanmamı sağlıyor! Nedense DW Jr'ı tekrar görmek, onun ve Jordan Fisher'ın harika karakter hisleri attığını hissediyorum. Seçtikleri karakterlerle hedeflerini nasıl vuracaklarını biliyorlar! A*** E.

Filme bayıldım ve bunu izledikten birkaç gün sonra arkadaşım bu filmi daha sevilir kılan Tinder deneyimini paylaşmaya başladı. Başka kim internette çılgın randevular yaşadı? Ama bir arkadaşım da Facebook'ta aşkı buldu. Asla bilemeyiz. A*** V.


Aşk Garanti Filmi Oyuncuları ve Karakter Analizleri

Romantik komedi türündeki bir yapım olan Aşk Garanti filminin başrolünde yer alan karakterleri sizin için inceledik. İşte Aşk Garanti oyuncuları ve rol aldıkları karakterler hakkında bilgiler.


Rachael Leigh Cook - Susan Whitaker

Filmin başrolünde yer alan Rachael Leigh Cook bir Amerikalı aktörüdür. Daha önceden Psych, Nancy Drew, Perception ve Left to Die gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu kariyerinde emin adımlarla ilerlemektedir. Bu filmde bir büroda avukat olan ve aldığı bir davada hayatı değişen Susan Whitaker karakterini canlandırmaktadır.

Aşk Garanti susan


Damon Wayans Jr. - Nick Evans

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Damon Wayans Jr bir Amerikalı aktör ve komedyendir. Daha önceden Happy Endings, Çakma Polisler, New Girl, Happy Together, 6 Süper Kahraman, How to Be Single ve The Truth About the Harry Quebert Affair yapımlarında oynayan aktör yavaş yavaş ismini duyurmaya başlamıştır. Bu filmde bir çöpçatanlık sitesinde aradığını bulamayan ve o siteyi dava etmeye karar veren Nick Evans karakterini canlandırmaktadır.

Aşk Garanti nick

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.