Aşırı Nemden Kaçmak İçin Denize Akın Ettiler

İstanbul’da nemin yükselmesiyle birlikte sıcaktan bunalan vatandaşlar, Şile Sahili’ne akın etti. Çareyi denize girmekte bulan vatandaşlar, sahilde araçlarını park edecek yer bulamadı.
Aşırı Nemden Kaçmak İçin Denize Akın Ettiler

İstanbul’da nem nedeniyle yükselen sıcaklık vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Aşırı sıcaktan bunalan vatandaşlar tatil gününü de fırsat bilerek sahillere akın etti. Vatandaşlar serinlemek için farklı yöntemlere başvururken, bazı vatandaşlar da çareyi denize girmekte buldu. Şile sahilinde oluşan kalabalık nedeniyle adeta iğne atılsa yere düşmeyecek görüntüler oluştu.

Şile sahilinde yaşanan aşırı yoğunluk ve izdiham havadan görüntülendi. Görüntülerde ilginç anlar ortaya çıktı. Şile sahilindeki yoğunluk havadan çekilen görüntülerde çok net bir şekilde belli oluyor.

sile-sahili1


Öte yandan, yollarda araç trafiği oluşurken, vatandaşlar araçlarını park edecek yer bulmakta güçlük çekti.

sile-sahili


Serinlemek için denize geldiğini belirten bir vatandaş, "Oğlumla birlikte geldik. İstanbul çok sıcak olduğu için geceyi çadırda geçirdik. Bir iki saatlik uyku yetti. Serinledik. Yaz boyunca her iki haftada bir geliyoruz buraya" dedi.

sile3


Başka bir vatandaş ise, "İlk defa denize giriyor, kızımla geldik. Sıcaklardan bunaldık. Sıcaklardan durmuyor çocuğum, bunaldık. Bir hafta sonumuz var, onda da kendimizi buraya attık" diye konuştu.

sile2


Termometreler 35 dereceyi gösterirken yükselen nem oranı vatandaşlara sıcaklığı daha da yoğun hissettirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.