Ashley Graham’dan Flaş Açıklamalar: Aynanın Karşısına Geçiyorum ve…

Büyük beden modeli Ashley Graham Vogue dergisi için objektiflerin karşısına geçti. Güzel model kendisini motive etmek için ayna karşısına geçtiğini ve kendisine “Ben mükemmelim, güzelim” dediğini ifade etti.
Ashley Graham’dan Flaş Açıklamalar: Aynanın Karşısına Geçiyorum ve…

Kıvrımlarıyla ünlü Ashley Graham son dönemde popüler olan modellerin başında geliyor.

Ashley Graham Instagram


Zayıf model algısını yıkmak için modelliğe başladığı belirten Graham katalog çekimi için de fazlaca rağbet gören modeller arasında.

Ashley Graham


Alışılagelmiş modelleri tahtından eden Ashley Graham Vogue dergisinin Avustralya versiyonu için objektiflerin karşısına geçti.

Ashley Graham


Dergi için önemli açıklamalarda da bulunan çekici model olası bir kötü durumda kendisini nasıl motive ettiğini de belirtti.

Ashley Graham


Küçükken annesinin kendisine verdiği öğüdü dergide paylaşan Graham mutlu yaşamanın formülünü “Doğru kelimeleri kullanmak” olarak açıkladı.

Ashley Graham


31 yaşındaki tecrübeli model annesinin kendisini hayattaki her türlü zorluğa hazırladığını belirterek bazı kelimeler ezberlettiğini belirtti.

Ashley Graham


Kelimelerin gücü olduğunu belirten Graham “Kelimelerin gücüne inanıyorum” dedi.

Ashley Graham


Kelimeleri nasıl kullanacağının çok önemli olduğunu belirten çekici model “En önemlisi kelimeleri nasıl kullanacağınızı bilmek. Sanırım birçok insan aynanın karşısına geçip 'Ben üzgünüm, çirkinim, bunlara değmem' gibi cümleler kuruyor. Gerçekten anlamalısınız ki kullandığınız kelimelerin gücü var ve bu benim küçük yaşta öğrendiğim bir şey” şeklinde konuştu.

Ashley Graham


Graham, annesinin bunu kendisine 17 yaşındayken öğrettiğini vurgulayarak “Ben cesurum, ben mükemmelim, ben güzelim, ben bunlara değerim ve seni seviyorum demeyi öğretti” ifadelerini kullandı.

Ashley Graham


Güzel model insanların her zaman pozitif ilişkiler kurmasını belirtti ve negatif çevrelerden uzak durmasını vurguladı.

Ashley Graham

NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum