Asena Atalay Kimdir

Moda tasarımcısı olan Asena Atalay, 21 Kasım 1989 tarihinde İzmir’de doğdu.
Asena Atalay Kimdir

ASENA ATALAY BİYOGRAFİSİ

Aslen Antalyalı, bir ailenin çocuğu olarak doğan Asena Atalay, ilk ve ortaokuldan sonra liseyi okumak için Denizli’ye gitti. Lise eğitimini aldıktan sonra ailesinin desteği ile beraber İspanya’ya gitti ve eğitimine burada devam etti. 2 yıldan fazla bir süre İspanya’da kalan Atalay, 200 yılında tekrardan Türkiye’ye döndü. Türkiye’de üniversiteye gitmek kararı aldıktan sonra Ankara, Bilkent Üniversitesi’nde İşletme bölümünde okumaya başladı.

Eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a giderek Beykent Üniversitesi Tekstil-Moda Tasarımı Bölümü’nde okumaya başladı.

Bu alanda kendi markası olan “Ase88” i yarattı. Bu ürünleri ilk olarak internet üzerinden satmaya başladı. Alanında başarı sağlayan Atalay, ilk mağazasını İstinye’de açtı.

Moda alanında ilerlerken, aynı zamanda medya alanı ile de çalışmalarda bulundu. 2014 yılında Show TV’de iki hafta “Hey Canlı”nın sunucusu Özge Ulusoy’un yerine sunuculuk yaptı.

Asena Atalay'ın Özel Hayatı

Asena Atalay, henüz üniversite de eğitimini alırken futbolcu Caner Erkin ile evlendi ve bir çocuğu oldu. 2010 yılında dünya evine giren Asena Atalay, gündemde uzun süre magazin olayları ile yer aldı. 2013 yılında şarkıcı Berkay Şahin ile birlikte olduğu iddiaları ortaya atıldı.

asena erkin caner erkin

Asena Atalay ve Caner Erkin çifti, 2016 yılının başlarında oğlu ile birlikte evden ayrıldı ve boşandı.

 

NeOldu.com / Enes Som

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.