Arzum Onan Kimdir

1993’te Miss Turkey hem de Miss Europe seçilmesiyle dikkatleri kendine çeken güzel oyuncu, 31 Ekim 1973’te Ankara’da dünyaya geldi.
Arzum Onan Kimdir

Arzum Onan Biyografisi

Liseden sonra bir ajansa kaydolup modellik ve mankenlik yapmaya başladı. Kayıtlı olduğu ajansla 1993’te MissTurkey’e ve Miss Europe’a katıldı ve birinci oldu. 1996’da oyuncu  Mehmet Aslantuğ ile evlendi. Bu evlilikten bir çocuğu dünyaya geldi.  Kamera karşısına ise ilk kez Yeni Bir Yıldız isimli dizi ile geçti. 

1997’de yayınlanmaya başlayan Yeni Bir Yıldız isimli dizide Ceren karakterini canlandırdı. Dizi ünlü aktör Yalçın’ın etrafındaki herkesten sıkıldığı bir anda Ceren karşılaşıp ona aşık olmasını anatıyor. Dizinin başrollerini ise Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan oynadı.  1998’de ise yayınlandığı dönemin sevilen dizisi Sıcak Saatler’de Buket Hazal karakterini canlandırdı. Dizi bir televizyonda çalışan gazatecilerin yaşadıkları maceraları anlatıyor. Dizinin başrollerini ise Kenan Işık, Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan yer aldı. 

2004’te ise Sahra isimli dizide Sahra karakterini canlandırdı. Dizi kocası ve üvey kardeşi tarafından ihanete uğrayan Sahra’nın intikam için geri dönemsini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Arzum Onan, Serhat Tutumluer ve Neslihan Yeldan yer aldı. Daha sonra senaryosunu ve yönetmenliğini Mehmet  Aslantuğ’un yaptığı Aşkın İkinci Yarısı isimli filmde rol aldı. Film birbilerinden ayrılan Arif’le Zuhal’ın uzun aradan sonra yeniden karşılaşmasını anatıyor fakat bu karşılaşma Arif çok şaşırtacak bir sürprizle gerçekleşir. 

Rol Aldığı Dizi ve Filmler

  • 1997 - Yeni Bir Yıldız        
  • 1998 - Sıcak Saatler        
  • 2000 - Merdoğlu        
  • 2002 - Zeybek Ateşi    
  • 2004 - Sahra        
  • 2007 - Sessiz Fırtına        
  • 2009 - Aşkın İkinci Yarısı    

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.