Arzu Erdem Kimdir

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul 3. Bölge Milletvekili olan Arzu Erdem, 1970 yılında Almanya'da doğmuştur.
Arzu Erdem Kimdir

Arzu Erdem Biyografisi

Arzu Erdem’in Eğitim ve Çalışma Hayatı

1991 yılında İstanbul Üniversitesi Alman dili ve Eğitimi Bölümünden mezun olduktan sonra aynı bölümde yüksek lisans çalışmalarına devam etmektedir. Ayrıca Pedagojik Formasyon belgesine sahiptir. 1990-1993 yılları arasında İstanbul Barosu Başkanlığının Uluslararası Yeminli Tercümanlığını ve İstanbul Barosu Müdür yardımcılığı yapmıştır. Kişisel gelişim, siyaset bilimi, toplam kalite anlayışı, rekabetci Pazar stratejileri, yatırım politikaları sertifikaları bulunan Erdem, 1997 itibarı ile Yeminlik Tercümanlık belgesi, 2011 itibari ile de Adli Bilirkişilik belgesini almıştır.

1995 yılından beri Ford, Toyota ve Citroen markalarının yetkili bayisi olan Aile Şirketinde Üst Düzey yöneticilik yapan Erdem, ayrıca Sera Yeminli Tercüme Bürosu ve Eğitim Danışmanlığı; Elele Eğitim Hizmetlerinin, Arzu Erdem Kolejinin ve Avrupa Gelişim Akademisinin de kurucusudur.

 

Arzu Erdem’in Siyasi Hayatı

2007 Yılında 23. Dönem 19. sıradan, 2011 yılında ise 24. Dönem 7. Sıradan İstanbul 3. Bölge MHP Milletvekili Adayı olmuştur. 2001 yılında Gençleri Uyuşturucudan Koruma Derneğinin kurucu başkan yardımcılığı, 2009 yılında KİMSED - Kimsesiz Çocuklar Derneğinin kurucu Başkanlığını yapmıştır. Avrupa Birliği teşviki ile kurulan Dezavantajlı gruplar için İnsan Hakları derneğinin üyesidir.

Arzu Erdem, 25.ve 26. Dönem Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili olarak  meclise girmiştir. 

Erdem, evli ve iki çocuk annesidir. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.