Artık Çerçeveler Boş

Eskiden kullanılan resim çerçeveleri yerini artık dijital çerçevelere bıraktı.
Artık Çerçeveler Boş

Eskiden salonda bulunan konsollarımızın üzerlerini güzel anılarımızın içinde yer aldığı çerçeveler süslerdi. Negatif filmden tab ettirilen fotoğraflar özenle resim çerçevelerinin içine konulurdu. Eve gelen her misafire resimlerdeki insanların ya da mekanları neresi olduğu anlatılır ve eski anılar yad edilirdi. Eğer çerçevede bulunan resimlere çok ilgi gösterilmişse ev sahibi tarafından fotoğraf albümleri çıkartılır ve muhabbet uzunca bir süre devam ederdi. 

cerceve-2.jpg

Günümüzde artık dijital dünyaya geçtiğimizden dolayı çerçevelerin içi boş kaldı. Bunun en önemli nedenlerinden biri dijital fotoğraf makineleri kullanıp resimleri tab ettirmeden hard disk içinde saklamak ya da resimleri dijital çerçevelere koymak. Peki siz hangisini tercih ediyorsunuz gözünüzün önünde duran ve size yaşadığınız o anı hatırlatan resim çerçevelerini mi yoksa ardı arkaya resimlerin akıp gittiği yaşadığınız anın keyfini size hissettirmeyen dijital çerçeveleri mi ? 

 cerceve-3.jpg

Seçim tabi ki de sizin ama şunu unutmamak gerekir ki anılarınızı saklayın ve gelecek kuşaklara aktarın. 

Duygu Furuncu / NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.