Artık Akıllı Telefonlarda Yenisi İle Değiştirme Devri Başlıyor

Dünyanın en büyük programı olan “Geri Alma ve Yenisi İle Değiştirme Programı” ile bugüne kadar 15 Milyon telefon toplayan Brightstar’ın yeni hedefi Türkiye.
Artık Akıllı Telefonlarda Yenisi İle Değiştirme Devri Başlıyor

2009 yılında start alan ve dünyanın en büyük programlarından teki olan “Geri Satın Alma ve Yenisi İle Değiştirme Programı” nı yaygınlaştırmaya hazırlanan Brightstar, çalışmalarına tam hız devam ediyor. Akıllı cep telefonlarının yanı sıra aksesuar işini de ilerleterek koruma teknolojisi, güç çözümleri, ses aksesuarları gibi birçok alanda yaptığı atılımlar bu şirketin uygulamasına dahil olan ülkelerdeki müşterilerini heyecanlandırıyor. Dünyanın bir numaralı distribütörü olarak nitelendirilen Brightstar, şimdi programına 20 milyon akıllı telefon kullanıcısına sahip Türkiye’yi de ekleyerek hızını artırmak istiyor.

ela.jpg

“Program her geçen yıl artıyor.”

Brightstar’ın, bu yıl sürdürdüğü birçok önemli faaliyetten sonra akıllı telefon aksesuarları uygulamasına Türkiye’yi de dahil etti. Henüz tam olarak aksesuarlarla ilgili açıklama yapılamasa da aksesuarların ise en az telefonlar kadar akıllı olacağı belirtiliyor. Brightstar Türkiye, Ortadoğu, Kuzey Afrika Bölge Genel Müdürü Ela Çubukçu konuyla ilgili olarak, “Brightstar iş ortaklarına katma değerli dağıtım, tedarik zinciri çözümleri, geri satın alma ve fiyat farkını verip yenisi ile değiştirme çözümleri ve çok kanallı satış çözümleri sağlıyor. Geri satın alma ve fiyat farkını verip yenisi ile değiştirme programı ise her geçen yıl gelişiyor” diye konuştu.

vodafone-001.jpg

Brightstar Türkiye Vodafone İle Anlaştı

Müşterilerinin gereksinimlerine odaklı bir hizmet anlayışıyla hareket eden Brightstar, 2014 yılının Kasım ayında Türkiye’yi dahil ettiklerini açıkladı. “Geri Satın Alma ve Yenisi İle Değiştirme Programı” çerçevesince yapılan Türkiye çalışmaları sonucu Brightstar Türkiye, Vodafone ile anlaştı. Bu anlaşma gereğince Vodafone, geri satın alma ve yenisi ile değiştirme faaliyetleri için yeni bir altyapı çalışması başlattı.

tamir.jpg

Toplanan Telefonlar Ne Yapılıyor?

Brightstar, birçok ülkede uyguladığı geri satın alma ve yenisi ile değiştirme kapsamında topladığı telefonları ne yaptığı merak konusu. Her yıl milyonlarca kullanılmış akıllı telefon toplayan Brightstar, bu telefonların sadece %5’i geri dönüşüme giderken kalanları ise tamiri yapılıp ikinci el piyasasında tekrardan satışa sunuluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.