Armağan Çağlayan Kimdir

Pop Star isili şarkı yarışmasında yaptığı jüri üyeliği sayesinde tanınmaya başlayan Amağan Çağlayan, 8 Nisan 1966’da Kocaeli’de dünyaya geldi.
Armağan Çağlayan Kimdir

Armağan Çağlayan Biyografisi

Lise eğitiminden sonra İstanbul Üniversitesi’ne Hukuk eğitimi aldı. Ardından aynı üniversitede yüksek lisans ve doktora eğitimini tamamladı. Hukuk eğitimi bittikten sonra kısa bir süre avukatlık yaptı. Ardından Avukatlığı bırakıp Med Yapıma girdi ve burada başarılı bir performans sergiledi. 
Bülent Ersoy Şov, Huysuz Şov, Hülya Avşar Şov, Şahane Pazar gibi programların editoryal koordinatörlüğünü yaptı. 2003’te yayınlanmaya başlayan Pop Star isimli şarkı yarışmasında jüri üyesi oldu. Böylelikle geniş kitlelerce tanınmaya başladı. Daha sonra bir kaç dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. Uzun yıllar çalıştığı Med Yapım’dan ayrılarak çeşitli televizyon programının yapımcılığını üstlendi. 2006’da ise sevilen program Son Ütücü’yü hazırlayıp sundu. Aynı zamanda Kültür Üniversitesi’nde İletişimde Yaratıcılık dersi verdi. 
Armağan Çağlayan Pop Star Alaturka isimli programda Bülent Ersoy, Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş ile birlikte jüri üyeliği yaptı. 2014’te ise Star Işığı X Factor isimli şarkı yarışmasında Ziynet Sali, Emre Aydın ve Ömer Karacan ile birlikte jüri üyesi oldu. Birinicinin 2 milyon TL kazandığı yarışmanın sunuculuğunu ise Kadir Doğulu yaptı.

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.