Arma 3 Hileleri | Para, Ölümsüzlük, Silah, Mermi Hilesi

Arma 3 oyununda yapabileceğiniz tüm hileler yazımızda detaylı bir şekilde anlatıldı
Arma 3 Hileleri | Para, Ölümsüzlük, Silah, Mermi Hilesi

Arma 3, hem simülasyon hem de rol yapma oyunudur. Bazı kullanıcılar Arma 3 oyununda rol yapma modunu çıkarmış ve bununla ilgili çeşitli sunucular açmıştır. Bu sunucularda oynayarak gerçek insanlarla birlikte rol yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Aynı zamanda oyunun bir de hikaye modu vardır. Bu modda sadece tek başınıza oynayabilirsiniz.

Arma 3 rol yapma oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan birisidir. Zamanla Arma 3'ün yerini Gta 5'in bir modu olan Fivem almıştır. Hala daha günümüzde Arma 3 Roleplay sunucularında oynayan insanlar vardır. Biz sizlere hem hikaye modunda hem de Roleplay sunucularında hile yapmanın çeşitli yollarını göstereceğiz.

Arma 3 Hile Nasıl Yapılır?

Arma 3 oyununun hikaye kısmında hile yapmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey bir Trainer indirmektir. Trainer sayesinde sınırsız mermi, sınırsız el bombası, ölümsüzlük gibi hileleri aktif hale getirebilirsiniz. İlk olarak arama motoruna "Arma 3 Trainer Hack" yazın. Daha sonrasında Trainer'ı indirin ve masaüstüne atın. Masaüstüne attıktan sonra oyunun kurulu olduğu yeri bulun. Bunun için Steam>Kütüphane>Oyunlar>Arma 3>Sağ Tık>Özellikler>Yerel Dosyalar>Göz At diyerek ilerleyin. Trainer programını buraya atın ve çalıştırın. Ardından oyunu açarak Trainer hilesinin keyfini çıkartın.

Bir diğer Arma 3 hilesi ise Roleplay sunucularında oynayanları ilgilendirmektedir. Bu hile sayesinde çeşitli sunucularda para, silah, ölümsüzlük gibi hileleri edinebilirsiniz. Bu hileyi yapmak için arama yerine "Arma 3 Roleplay Hack" yazın. Oyun sürümüyle uyumlu hile programını indirin. Daha sonrasında virüs programınızı kapatmayı unutmayın. Virüs programları bu tarz yazılımları virüs olarak algılayabilir. Aslında içerisinde virüs yoktur fakat algılayabilme ihtimaline karşı kapatın. Daha sonrasında oynadığınız sunucuya giriş yapın ve hile programını aktifleştirin. Burada yapmanız gereken tek şey hangi hileyi istiyorsanız yanındaki kutucuğu aktif hale getirmektir. Artık Arma 3 Roleplay sunucularında da kolayca hile yapabilirsiniz.

Arma 3 Hileleri

Aşağıda bulunan hileler hem Arma 3'te hem de Arma 3 Roleplay sunucularında çalışabilmektedir. Bu hileleri kullanarak rakiplerinizden çok daha iyi olabilir, boşuna zaman kaybetmezsiniz.

  • F1: Hile Menüsünü Göster
  • F2: Para Hilesi
  • F3: Silah Hilesi
  • F4: Uçma Hilesi
  • F5: Ölümsüzlük Hilesi
  • F6: Sınırsız Mermi Hilesi
  • F7: Sınırsız Dayanıklılık Hilesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.