Arif Diren Kimdir

Kırgın Çiçekler isimli dizide canlandırdığı Güney karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Arif Diren, 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi.
Arif Diren Kimdir

Arif Diren Biyografisi

İstanbul'da dünyaya gelen genç oyuncu kamera karşısına ilk kez kimsin sen isimli film ile geçti. Ardından oyunculuk çalışmalarına hızlı bir şekile devam etti. Sen Kimsin isimli filmde Selim karakterini canlandırdı. Film, kaçırılan genç bir kızı bulmak için çalışan iki adamın yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Filmin başrollerinde ise Tolga Çevik ve Köksal Engür yer aldı. 

 

arif4.jpg

 

Genç oyuncu daha sonra ise Sil Baştan isimli dizide Tunç karakterini canlandırdı. Dizi, yıllar önce yaptıkları bir hile nedeniyle lise son sınıfı yeniden okumak zorunda kalan 8 kişinin yaşadıklarını ve sonrasında yaşanılanları anlatıyor. Dizinin başrollerine Sergen Yalçın, Belma Canciğer Müjde, Önder Açıkbaş, Emre Kınay, Esra Dermancıoğlu, Arif Diken, Tuna Orhan gibi oyucunlar yer aldı. Genç oyuncu 2015'te Kırgın Çiçekler isimli dizide Güney karakterini canlandırdı. Dizi, yetimhanede kalan 5 kızın, okulda ve günlük hayatlarında yaşadığı sorunları ve hayat mücadelelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Gökçe Ayyıldız, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Çağla Irmak, İpek Karayel ve Özgür Çevik yer aldı.  

 

Arif Diren'in Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

  • 2011-Sen Kimsin
  • 2014-Sil Baştan
  • 2015-Kırgın Çiçekler

 

NeOldu.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.