Ardahan'ın En İyi Otelleri

Ardahan'da ailecek konaklayabileceğiniz otelleri sizler için araştırdık.
Ardahan'ın En İyi Otelleri

Ardahan' da kaliteli hizmet veren, müşteri memnuniyetine önem veren, gönül rahatlığıyla konaklayabileceğiniz oteller bulunmaktadır. İşte Ardahan' ın en iyi otelleri;
 

Kafkas Arı Otel

Ardahan şehir merkezinde bulunan otel, güler yüzlü personeli ve müşterileri için herşeyi düşünmüş, kaliteli hizmet anlayışıyla Ardahan' ın en iyi otelleri arasında bir numara olarak yerini almaktadır. Her gün açık büfe kahvaltı servisi bulunmaktadır. Öğle, akşam yemeklerini de alakart restoranında yiyebilirsiniz.
 

kafkas-ari-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 180 TL.

Adres: Kaptan Paşa Mah. Cumhuriyet Cad. No: 87, 75000 Ardahan, Türkiye

Tel: ( 0478 ) 211 36 80
 

Ardahan İpekyolu Otel

Ardahan' da merkezde bulunan İpekyolu otel Ardahan' da hizmet veren iyi otellerden bir tanesidir. Otelin restoranın da yemeklerinizi yiyebilir, odanızda Ardahan' ın yorgunluğu atabilirsiniz. Ardahan' da kalabilecek oteller listenize İpekyolu Oteli mutlaka kaydedin.
 

ardahan-ipekyolu-hotel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 155 TL.

Adres: Cumhuriyet Cad. No: 42, 75000 Ardahan, Türkiye

Tel: 0478 211 35 05
 

Huzur Otel

Ardahan' da bulunan her bütçeye hitap edebilecek, kaliteli hizmetiyle müşterilerini en iyi şekilde ağırlayan bir diğer Ardahan oteli de Huzur oteldir. Açık büfe kahvaltısı ve lezzetli yemeklerini bulabileceğiniz restoranıyla da hizmete hazırdır.
 

huzur-otel.jpg
 

1 gece konaklamak için ödeyeceğiniz ortalama fiyat: 100 TL.

Adres: Karagöl Mah. Kongre Cad. No: 112 Merkez Ardahan

Tel: 0478 211 28 38

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.