Arçelik 2171 DY Kullanıcı Yorumları ve Özellikler - İnceleme

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun yorumlarını, özelliklerini ve performansını sizler için inceledik.
Arçelik 2171 DY Kullanıcı Yorumları ve Özellikler - İnceleme

Hayatınızı daha konforlu hale getirmek için Arçelik 2171 DY derin dondurucu tam size göre. Bu ürün, gelişmiş Prosmart Inverter Kompresör teknolojisi ile sıcaklık dalgalanmalarını en aza indirerek daha az enerji tüketir. Böylece etkin bir soğutma sağlar. Bu sayede yiyecekleriniz her zaman taze ve lezzetli kalırken eviniz de sessizliğin tadını çıkarabilir.

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun Joker Özelliği de değişen depolama ihtiyacınıza çözüm bulur. İster dondurucu, ister soğutucu olarak kullanabileceğiniz bu cihaz, tüm kabin sıcaklığını tek tuşla -24°C ile +10°C arasında bir değere ayarlayarak, yiyeceklerinizin ideal sıcaklıkta muhafaza edilmesini sağlar. Siz de Arçelik 2171 DY derin dondurucu ile ilgili detayları merak ediyorsanız bu içeriğe mutlaka göz atmalısınız.

Arçelik 2171 DY Özellikleri

Net Kapasite250 L
Dondurucu Hacmi250 L
Soğutucu Hacmi0 L
Ölçü65.5x59.5x171.4 cm
Yıllık Enerji Tüketimi241 kWh
Enerji SınıfıA++
Ses Seviyesi39 dB
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Derin Dondurucu
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik 2171 DY Derin Dondurucu

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun Hızlı Dondurma özelliği ile gıdalarınızın besin değerlerini koruyarak hızlı bir şekilde dondurulmasını sağlayabilirsiniz. Böylece yiyeceklerinizi kolayca saklayabilir ve her zaman taze olarak tüketebilirsiniz.

Arçelik 2171 DY derin dondurucu, evinizin vazgeçilmezi olur ve hayatınızı daha konforlu hale getirir.

Arçelik 2171 DY Teknik Özellikleri

  • 250 litre kapasite
  • 20 kg günlük dondurma kapasitesi
  • LED aydınlatma özelliği
  • A++ enerji sınıfı
  • Düşük elektrik tüketimi
  • No Frost özelliği
  • 7 bölme
  • 5 çekmece

Arçelik 2171 DY Tasarım

Arçelik 2171 DY

Beyaz rengi ile her mutfağa uyum sağlayan Arçelik 2171 DY, LED ekran desteği ile kolay kullanım imkanı sunuyor. Aynı zamanda kolay kapı açma mekanizması ve açılır tutamak ile de öne çıkıyor. 

Ayrıca kapı açma yönü değiştirilebilir özelliği de bu ürünün kullanım alanına göre kapıların kullanım yönü konusunda esneklik sağlıyor. Menteşe yerleri değiştirilerek kapıların kapanma yönü sağa veya sola ayarlanabiliyor. Böylece Arçelik 2171 DY, ihtiyaçlarınıza uygun şekilde kullanmanıza olanak tanıyor.

Arçelik 2171 DY hem işlevsel özellikleri hem de modern tasarımıyla evlerinizin gözdesi olacak. Bu derin dondurucu, günlük hayatınızı kolaylaştırmak için tüm ihtiyaçlarınızı göz önünde bulunduruyor.

Arçelik 2171 DY Boyutları

Yükseklik171.4 cm
Genişlik59.5 cm
Derinlik65.5 cm
Ağırlık62 kg

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun yüksekliği 171.4 cm, derinliği 65.5 cm ve genişliği 59.5 cm'dir. Bu ölçüleriyle, mutfakta yer kazanmanızı sağlarken tüm dondurmalarınızı kolaylıkla depolamanıza imkan verir.

Ayrıca sadece 62 kg ağırlığıyla herhangi bir çevre kirliliği olmadan evinize taşımanız da mümkün olur.

Arçelik 2171 DY, sıradan derin dondurucuların aksine şık tasarımı ve kullanışlı boyutları ile evinizin her köşesine sığabilir. 

Arçelik 2171 DY Kapasite ve Hacim

Arçelik 2171 DY, 250 litrelik net hacmi, 7 bölme ve 5 adet dondurucu çekmece sayesinde size geniş bir alan sunmayı başarır.

Bu muhteşem derin dondurucu, günlük 20 kg dondurma kapasitesiyle sizleri yarı yolda bırakmaz. 2 adet kapaklı bölmesi ise buzluğunuzda daha düzenli bir şekilde depolayabilirsiniz.

Arçelik 2171 DY, inanılmaz kapasitesi ve şık tasarımıyla mutfaklarınıza şıklık katarken sizi rahatlatmayı da başarıyor.

Arçelik 2171 DY

Soğutucu ve Dondurucu Hacmi

Net Hacim250 L
Soğutucu Kapasitesi0 L
Dondurucu Kapasitesi250 L

Arçelik 2171 DY Elektrik Tüketimi

Arçelik 2171 DY yıllık enerji tüketimi sadece 241 kWh, günlük enerji tüketimi ise sadece 0.66 kWh'dir.  A++ enerji sınıfına üye olan bu cihaz, yüksek performansı ve enerji tasarruflu özellikleriyle hem cebinize hem de çevreye dosttur. Artık evde depolamanın keyfini çıkarırken enerji tüketimi konusunda da sizi memnun eder.

Arçelik 2171 DY dondurucu, sizi hem lezzetli dondurma keyifleriyle hem de düşük enerji tüketimiyle mutlu eder. Bu ürün, günlük hayatınızı kolaylaştıran ve tasarruf sağlayan bir eşya olarak mutfaklarınıza şıklık katarken faturalarınızın da düşük kalmasına yardımcı olur.

Arçelik 2171 DY

Arçelik 2171 DY Enerji Sınıfı

Enerji SınıfıA++
Elektrik Tüketimi241 kWh
Amazon
Fiyatını Gör
Arçelik
Dondurucu
Aradığın
Fiyatı Gör

Arçelik 2171 DY Kullanıcı Yorumları

👤 *** ***: Ürün hiçbir yerinde hasar olmadan geldi teslimat iyiydi hacmi gayet iyi soğutması da şimdilik güzel ben şimdilik hiçbir sıkıntı yaşamadım ayrıca sessiz çalışıyor.

👤 *** ***: Hem derin dondurucu hem buzdolabı şeklinde joker özelliği olması da gayet memnuniyet verici almak isteyenlere tavsiye edilebilir.

👤 *** ***: Tereddütsüz alabilirsiniz. Soğutması, tüm özellikleri harika. Herkese tavsiye ederim.

👤 *** ***: Soğutması, sesiz çalışması hacmi bana göre iyi dolabın şu an sadece dondurucu olarak kullanmaktayım tavsiye ederim alacaklara.

👤 *** ***: Yeni kullanmaya başladım Şimdilik sorun yok Umarım da olmaz.

👤 *** ***: Bu derin dondurucu gerçekten harika! Yeterli depolama alanı sağlıyor ve enerji tüketimi son derece düşük. Ayrıca sessiz çalışması sayesinde evimizde hiç rahatsızlık vermiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

👤 *** ***: Arçelik 2171 DY derin dondurucu çok şık bir tasarıma sahip. Ayrıca çekmeceleri ve bölmeleri sayesinde depolama kapasitesi oldukça yüksek. Dondurmalarımı saklamak için en doğru tercih olduğunu düşünüyorum.

👤 *** ***: Ürünün ölçüleri daha küçük olmasına rağmen oldukça ağır ve taşınması zor bir derin dondurucu. Bu sebeple evin içinde yer değiştirmek istediğinizde oldukça zorlanabilirsiniz.

👤 *** ***: Derin dondurucunun kapakları, açılıp kapanırken bazen zorlanıyor ve çıkardığı ses oldukça rahatsız edici.

👤 *** ***: Derin dondurucunun ayakları düzgün ayarlanmıyor ve yüzeyde hafif bir sallanma hissediliyor. Ayrıca bazen çekmeceleri tam olarak kapatmak için zorlanmak gerekiyor.

Editör Yorumu

Arçelik 2171 DY

Özellikle yoğun çalışma hayatı olanlar için yemeklerinizi önceden hazırlayıp dondurarak zamanınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Tabi bu durumda size Arçelik 2171 DY derin dondurucu eşlik edebilir. Bu cihaz sayesinde evde yemek yapmak zorunda kalmadan rahatlamanız mümkün olur.

Arçelik 2171 DY derin dondurucu sayesinde yediğiniz lezzetli balıkları, deniz ürünlerini ve diğer yiyecekleri dondurucunuzda saklamanız mümkün olur.

Sağlıklı beslenmek için taze sebzelerinizi dondurucunuzda depolarken kaybettiği vitaminlerin çoğunu koruyabilirsiniz.

Sonuç olarak Arçelik 2171 DY derin dondurucu, yaşamınızı kolaylaştırarak sağlıklı beslenmenize yardımcı olurken geniş kapasitesiyle de sizi memnun eder. Bu derin dondurucu ile yiyeceklerinizi taze ve lezzetli bir şekilde saklayarak her zaman keyifle yemek için daha fazla beklemenize gerek kalmaz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Derin Dondurucu TavsiyesiSiemens GS29VVWE0N Özellikleri
Samsung RZ20BG3000WW YorumlarıBosch GSV33VWE0N İnceleme
Beko MultiMode KullananlarUğur UED 480 D/S Özellikleri
Profilo DF1033WEVV ÖzellikleriVestel SD30001 DUAL Yorum
Uğur UED 7266 İncelemeAltus AL 609 NF Özellikleri

İçeriğimizin bu kısmında Arçelik 2171 DY derin dondurucu hakkındaki sıkça sorulan soruları yanıtlayacağız. İşte Arçelik 2171 DY hakkında sıkça sorulan sorular:

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun kapasitesi nedir?

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun net kapasitesi 250 litre ve günlük dondurma kapasitesi 20 kg'dır.

Arçelik 2171 DY derin dondurucu kaç bölmeye sahip?

Arçelik 2171 DY derin dondurucu 7 adet bölme, 5 adet çekmece ve 2 adet kapaklı bölme ile kullanıcılara geniş depolama seçenekleri sunuyor.

Arçelik 2171 DY derin dondurucu enerji tüketimi ne kadar?

Arçelik 2171 DY derin dondurucu, yıllık enerji tüketimi 241 kWh ve günlük enerji tüketimi 0.66 kWh olan A++ enerji sınıfına sahip bir üründür.

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun ölçüleri nedir?

Arçelik 2171 DY derin dondurucunun yüksekliği 171.4 cm, derinliği 65.5 cm ve genişliği 59.5 cm'dir. Ayrıca, sadece 62 kg ağırlığıyla taşınması kolaydır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.